kosmikosxl
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Το xl φίλε κοσμικέ πάει στο καβλί ή στη νταλάκα σου;
[size=10pt]Ζει ο Χολμς ρε παλικάρια?[/size]
Το xl φίλε κοσμικέ πάει στο καβλί ή στη νταλάκα σου;
φίλε τι να πω κι εγώ...εγώ δεν θέλω υπόστεγο αλλα ολοκληρό όρχο....
Χρήστος θα πει φιλότιμο…Χρήστος θα πει δερβίσης… … Χρήστος θα πει καλό παιδί και ωραίες εξηγήσεις.
Ο μάγκας ξεχωρίζει από το πρόσωπο.Μάγκας θα πει κιμπάρης μάγκας θα πει σωστός...Φιλότιμος ωραίος... και πάντα kosmikos !!!
Μια δοκιμή από κοντά θα σου λύσει κάθε απορία χοτυ. Το κακό με σένα είναι ότι νομίζεις πως με το να είσαι ειρωνικός σε μέλη που λένε τα γούστα τους σε κάνει αρεστό στους άλλους που εσύ έχεις κάνει θεούς . Έχεις πάντα μια κακή και σαχλή κρητική να κανείς για κάθε μέλος που δεν σε γλύφει. Αυτό φυσικά μέσα σου το ξέρεις ότι είναι ένας τύπος κόμπλεξ απέναντι σε ανωτέρα άτομα από σένα. Βέβαια αυτό είναι ένα μέγα απωθημένο που μάλλον έχει βαθιές ρίζες με την μικρότερη ηλικία . Πιστεύω πως η επιστήμη και εδώ θα βάλει το χεράκι της σε βάθος χρόνου. Κάποια στιγμή θα το δεχτείς ότι δεν μπορείς να είσαι ανώτερος όλων και θα ηρεμήσεις. Μικρό παιδάκι είσαι ακόμα. Έχεις δρόμο . Απλα σταμάτα να έχεις ινδάλματα και ήρωες . Βασίσου στον εαυτό σου .
Δεν είναι κακό, που, και που, να κάνεις την αυτοκριτική σου . Θα δεις ότι θα γίνεις πολύ καλύτερος άνθρωπος στην κοινωνία μας, και κατά συνέπεια, και πιο χρήσιμος. Πιστεύω να καταλάβεις αυτή τη φορά (αν σε αφήσει ο εγωισμός σου) ώστε να μην γίνεσαι τόσο εριστικός και γεμάτος χλευασμό στους άλλους. Θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο εσύ, γιατί απλά, έχεις την ανάγκη να δείξεις στους άλλους ειδήμονες του site ότι είσαι ο ένας και ο μοναδικός και ότι να κοιτάξτε εγώ τα λέω και εγώ κάνω και εγώ δείχνω και εγώ μπιχνω και και και και και και. Τέλος αγαπητέ μου αν φωνάξεις όλους αυτούς που και καλά σε εξυμνούν και σε δοξάζουν τώρα, και πεις παιδιά, σας θέλω, όλοι θα την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια. Ενώ θα έρθει αυτός που εσύ έβριζες με τον τρόπο σου, που εσύ, χλεύαζες, που εσύ, γέλαγες και, που εσύ, κατηγορούσες. Αυτά φίλε μου. πολλά έγραψα. Θα πιάσουν τόπο άραγε?
Αν δεν πιάσουν τότε πήγαινε να δεις τους κανόνες του φόρουμ, και στο κομμάτι συμπεριφορά στα άλλα μέλη . Ίσως εκεί καταλάβεις το πως πρέπει να είσαι απέναντι σε όποια άποψη και κρητική μελών. Διότι αν γνωρίζω καλά εδώ μέσα καταθέτουμε άποψη για το τι γίνεται σε οίκους ανοχής σε τραβεστί σε πουτάνες και γενικά ότι έχει σχέση με το σεξ, και όχι απόψεις σχετικά με τις σεξουαλικές ορέξεις του κάθε μέλους. Το ξέρω ότι όλοι έχουν καταλάβει το ύφος του κειμένου μου και σε τι αποσκοπεί.
Είναι κρίμα να αφήνεις πικρία σε άτομα που δεν σε έχουν πειράξει, και που έχουν θετικότητα στην ζωή τους , αλλά, έτυχε να έχουν και κάποια Χ ιδιαιτερότητα.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
δεν μπορω να την βρω..για πες[size=10pt]Με κάλυψες. Εσένα σε θέλωωωωω. για γ.......α. Μην πάει ο νους στο πονηρό. Αν βρεις την λέξη έχεις μπουλκουμέ[/size]
[size=10pt]Αν και πάλι απαντάς ειρωνικά με τα γελάκια που έχεις βάλει.Σε ευχαριστώ παρα πολύ!!!
Σε τραβέλια με προσόντα άνω των 25 τάχεις πει αυτά;
[size=10pt]Αν και πάλι απαντάς ειρωνικά με τα γελάκια που έχεις βάλει.
Θα σου πω ότι δεν μπορώ να καταλάβω την ερώτηση σου ?
Δεν είδα κανένα τραβέλι με πάνω από 25 cm να χλευάζει κάποιο μέλος που έστω ακόμα και αν τον έχει πηδήξει.
Αλλά, και πάλι είναι καθαρά δικό τους το θέμα .
Εσύ προσπάθησε να σχολιάζεις απόψεις και να καταθέτεις την πολύτιμη γνώμη σου για θέματα που έχουν να κάνουν με την συμπεριφορά την υγεία και γενικά με το σέρβις των υπηρεσιών των κάθε κοριτσιών, και όχι να κράζεις οποίον του αρέσει να πηδιέται .
Αυτό είναι το σωστό και στους κανόνες του φόρουμ. γνώμη μου .
Αν έχω λάθος σου ζητώ συγνώμη.
Υ.Γ : Δεν υπάρχουν τραβεστί με πάνω από 25 cm προσόντα.
Μην ακούς τι λένε και μην δέχεσαι αυτά που διαβάζεις.
Και να υπάρχουν είναι 2-3 όλα και όλα.
Σίγουρα είναι επαγγελματίες .
Οπότε δεν τίθεται θέμα να κράξουν κανέναν . [/size]
δεν μπορω να την βρω..για πες
τρωτε πολλους καθε μερα γιαυτο κανατε και την κοιλια αυτη[size=10pt]Έχασες τον μπουλκουμέ ασούμε ναούμε και οέο. Κρίμα φίλε μου, και είχα βάλει όλη την τέχνη μου στο σιρόπι. [/size]
[size=10pt]Δεν σε έβρισα.εσεις γιατι με βριζετε,ειπα κατι κακο?απλα εγραψα αυτο που εχετε ως avantar..αυτο προβλεπεται απο του ορους του σαιτ?
[size=10pt]Ναι ναι . Αρκετούς θα έλεγα. Εσείς τι τρώτε και έχετε αυτά τα μαγουλάκια? Λουκούμια? [/size]τρωτε πολλους καθε μερα γιαυτο κανατε και την κοιλια αυτη
[size=10pt]Ναι ναι . Αρκετούς θα έλεγα. Εσείς τι τρώτε και έχετε αυτά τα μαγουλάκια? Λουκούμια? [/size]
[size=10pt]
δηλαδη?[size=10pt]
Καλά υπέθεσα λοιπόν. Ευχαριστώ . [/size]
[size=10pt]
Καλά υπέθεσα λοιπόν. Ευχαριστώ . [/size]
Νομίζω οτι έχει ένα point εδώ.[size=10pt]
Μια δοκιμή από κοντά θα σου λύσει κάθε απορία χοτυ. Το κακό με σένα είναι ότι νομίζεις πως με το να είσαι ειρωνικός σε μέλη που λένε τα γούστα τους σε κάνει αρεστό στους άλλους που εσύ έχεις κάνει θεούς . Έχεις πάντα μια κακή και σαχλή κρητική να κανείς για κάθε μέλος που δεν σε γλύφει. Αυτό φυσικά μέσα σου το ξέρεις ότι είναι ένας τύπος κόμπλεξ απέναντι σε ανωτέρα άτομα από σένα. Βέβαια αυτό είναι ένα μέγα απωθημένο που μάλλον έχει βαθιές ρίζες με την μικρότερη ηλικία . Πιστεύω πως η επιστήμη και εδώ θα βάλει το χεράκι της σε βάθος χρόνου. Κάποια στιγμή θα το δεχτείς ότι δεν μπορείς να είσαι ανώτερος όλων και θα ηρεμήσεις. Μικρό παιδάκι είσαι ακόμα. Έχεις δρόμο . Απλα σταμάτα να έχεις ινδάλματα και ήρωες . Βασίσου στον εαυτό σου .
Δεν είναι κακό, που, και που, να κάνεις την αυτοκριτική σου . Θα δεις ότι θα γίνεις πολύ καλύτερος άνθρωπος στην κοινωνία μας, και κατά συνέπεια, και πιο χρήσιμος. Πιστεύω να καταλάβεις αυτή τη φορά (αν σε αφήσει ο εγωισμός σου) ώστε να μην γίνεσαι τόσο εριστικός και γεμάτος χλευασμό στους άλλους. Θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο εσύ, γιατί απλά, έχεις την ανάγκη να δείξεις στους άλλους ειδήμονες του site ότι είσαι ο ένας και ο μοναδικός και ότι να κοιτάξτε εγώ τα λέω και εγώ κάνω και εγώ δείχνω και εγώ μπιχνω και και και και και και. Τέλος αγαπητέ μου αν φωνάξεις όλους αυτούς που και καλά σε εξυμνούν και σε δοξάζουν τώρα, και πεις παιδιά, σας θέλω, όλοι θα την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια. Ενώ θα έρθει αυτός που εσύ έβριζες με τον τρόπο σου, που εσύ, χλεύαζες, που εσύ, γέλαγες και, που εσύ, κατηγορούσες. Αυτά φίλε μου. πολλά έγραψα. Θα πιάσουν τόπο άραγε?
Αν δεν πιάσουν τότε πήγαινε να δεις τους κανόνες του φόρουμ, και στο κομμάτι συμπεριφορά στα άλλα μέλη . Ίσως εκεί καταλάβεις το πως πρέπει να είσαι απέναντι σε όποια άποψη και κρητική μελών. Διότι αν γνωρίζω καλά εδώ μέσα καταθέτουμε άποψη για το τι γίνεται σε οίκους ανοχής σε τραβεστί σε πουτάνες και γενικά ότι έχει σχέση με το σεξ, και όχι απόψεις σχετικά με τις σεξουαλικές ορέξεις του κάθε μέλους. Το ξέρω ότι όλοι έχουν καταλάβει το ύφος του κειμένου μου και σε τι αποσκοπεί.
Είναι κρίμα να αφήνεις πικρία σε άτομα που δεν σε έχουν πειράξει, και που έχουν θετικότητα στην ζωή τους , αλλά, έτυχε να έχουν και κάποια Χ ιδιαιτερότητα.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ[/size]
και εδώ συμφωνώΦιλτατε συναγωνιστη μου λυνεις μια απορια?? Παρακολουθω καιρο αυτα που λες. Εσυ μπηκες στο site για να αρχισεις να τσακωνεσαι
με αλλους συναγωνιστες και για να μας κανεις τον Μπαμπινιωτη? Δε το καταλαβαινω δηλαδη. Η νομιζεις οτι ολα αυτα που λες
εχουν σχεση με το thread? Τραβα στα spam η σε γενικη συζητηση η σε pm και πες οτι σου κατεβει. Εμας που μας ενδιαφερει
το θεμα αυτο πρεπει να διαβαζουμε 2 σελιδες αυτα που λες για να βρουμε αυτο που μας ενδιαφερει? jesus christ omg δηλαδη.
συμφωνωΦιλτατε συναγωνιστη μου λυνεις μια απορια?? Παρακολουθω καιρο αυτα που λες. Εσυ μπηκες στο site για να αρχισεις να τσακωνεσαι
με αλλους συναγωνιστες και για να μας κανεις τον Μπαμπινιωτη? Δε το καταλαβαινω δηλαδη. Η νομιζεις οτι ολα αυτα που λες
εχουν σχεση με το thread? Τραβα στα spam η σε γενικη συζητηση η σε pm και πες οτι σου κατεβει. Εμας που μας ενδιαφερει
το θεμα αυτο πρεπει να διαβαζουμε 2 σελιδες αυτα που λες για να βρουμε αυτο που μας ενδιαφερει? jesus christ omg δηλαδη.
Φιλτατε συναγωνιστη μου λυνεις μια απορια?? Παρακολουθω καιρο αυτα που λες. Εσυ μπηκες στο site για να αρχισεις να τσακωνεσαι