Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (7 μέλη και 19 επισκέπτες)

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Χρήστος θα πει φιλότιμο…Χρήστος θα πει δερβίσης… … Χρήστος θα πει καλό παιδί και ωραίες εξηγήσεις.
Ο μάγκας ξεχωρίζει από το πρόσωπο.Μάγκας θα πει κιμπάρης μάγκας θα πει σωστός...Φιλότιμος ωραίος... και πάντα kosmikos !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[size=10pt]Με κάλυψες. Εσένα σε θέλωωωωω. για γ.......α. Μην πάει ο νους στο πονηρό. Αν βρεις την λέξη έχεις μπουλκουμέ[/size]

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Μια δοκιμή από κοντά θα σου λύσει κάθε απορία χοτυ. Το κακό με σένα είναι ότι νομίζεις πως με το να είσαι ειρωνικός σε μέλη που λένε τα γούστα τους σε κάνει αρεστό στους άλλους που εσύ έχεις κάνει θεούς . Έχεις πάντα μια κακή και σαχλή κρητική να κανείς για κάθε μέλος που δεν σε γλύφει. Αυτό φυσικά μέσα σου το ξέρεις ότι είναι ένας τύπος κόμπλεξ απέναντι σε ανωτέρα άτομα από σένα.  Βέβαια αυτό είναι ένα μέγα απωθημένο που μάλλον έχει βαθιές ρίζες με την μικρότερη ηλικία . Πιστεύω πως η επιστήμη και εδώ θα βάλει το χεράκι της σε βάθος χρόνου. Κάποια στιγμή θα το δεχτείς ότι δεν μπορείς να είσαι ανώτερος όλων και θα ηρεμήσεις. Μικρό παιδάκι είσαι ακόμα. Έχεις δρόμο . Απλα σταμάτα να έχεις ινδάλματα και ήρωες . Βασίσου στον εαυτό σου .
Δεν είναι κακό, που, και που, να κάνεις την αυτοκριτική σου . Θα δεις ότι θα γίνεις πολύ καλύτερος άνθρωπος στην κοινωνία μας, και κατά συνέπεια, και πιο χρήσιμος. Πιστεύω να καταλάβεις αυτή τη φορά (αν σε αφήσει ο εγωισμός σου) ώστε να μην γίνεσαι τόσο εριστικός και γεμάτος χλευασμό στους άλλους. Θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο εσύ, γιατί απλά, έχεις την ανάγκη να δείξεις στους άλλους ειδήμονες του site ότι είσαι ο ένας και ο μοναδικός και ότι να κοιτάξτε εγώ τα λέω και εγώ κάνω και εγώ δείχνω και εγώ μπιχνω και και και και και και. Τέλος αγαπητέ μου αν φωνάξεις όλους αυτούς που και καλά σε εξυμνούν και σε δοξάζουν τώρα, και πεις παιδιά, σας θέλω,  όλοι θα την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια. Ενώ θα έρθει αυτός που εσύ έβριζες με τον τρόπο σου, που εσύ, χλεύαζες, που εσύ, γέλαγες και, που εσύ, κατηγορούσες. Αυτά φίλε μου. πολλά έγραψα. Θα πιάσουν τόπο άραγε?
Αν δεν πιάσουν τότε πήγαινε να δεις τους κανόνες του φόρουμ, και στο κομμάτι συμπεριφορά στα άλλα μέλη . Ίσως εκεί καταλάβεις το πως πρέπει να είσαι απέναντι σε όποια άποψη και κρητική μελών. Διότι αν γνωρίζω καλά εδώ μέσα καταθέτουμε άποψη για το τι γίνεται σε οίκους ανοχής σε τραβεστί σε πουτάνες και γενικά ότι έχει σχέση με το σεξ, και όχι απόψεις σχετικά με τις σεξουαλικές ορέξεις του κάθε μέλους. Το ξέρω ότι όλοι έχουν καταλάβει το ύφος του κειμένου μου και σε τι αποσκοπεί.
Είναι κρίμα να αφήνεις πικρία σε άτομα που δεν σε έχουν πειράξει, και που έχουν θετικότητα στην ζωή τους , αλλά, έτυχε να έχουν και κάποια Χ ιδιαιτερότητα.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ

Σε ευχαριστώ παρα πολύ!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:think: Σε τραβέλια με προσόντα άνω των 25 τάχεις πει αυτά;

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Σε ευχαριστώ παρα πολύ!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:think: Σε τραβέλια με προσόντα άνω των 25 τάχεις πει αυτά;
[size=10pt]Αν και πάλι απαντάς ειρωνικά με τα γελάκια που έχεις βάλει.
Θα σου πω ότι δεν μπορώ να καταλάβω την ερώτηση σου ?  
Δεν είδα κανένα τραβέλι με πάνω από 25 cm να χλευάζει κάποιο μέλος που έστω ακόμα και αν τον έχει πηδήξει.
Αλλά, και πάλι είναι καθαρά δικό τους το θέμα .
Εσύ προσπάθησε να σχολιάζεις απόψεις και να καταθέτεις την πολύτιμη γνώμη σου για θέματα που έχουν να κάνουν με την συμπεριφορά την υγεία και γενικά με το σέρβις των υπηρεσιών των κάθε κοριτσιών, και όχι να κράζεις οποίον του αρέσει να πηδιέται .
Αυτό είναι το σωστό και στους κανόνες του φόρουμ. γνώμη μου .
Αν έχω λάθος σου ζητώ συγνώμη.

Υ.Γ : Δεν υπάρχουν τραβεστί με πάνω από 25 cm προσόντα.
Μην ακούς τι λένε και μην δέχεσαι αυτά που διαβάζεις.
Και να υπάρχουν είναι 2-3 όλα και όλα. 
Σίγουρα είναι επαγγελματίες .
Οπότε δεν τίθεται θέμα να κράξουν κανέναν .

[/size]

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
[size=10pt]Αν και πάλι απαντάς ειρωνικά με τα γελάκια που έχεις βάλει.
Θα σου πω ότι δεν μπορώ να καταλάβω την ερώτηση σου ?  
Δεν είδα κανένα τραβέλι με πάνω από 25 cm να χλευάζει κάποιο μέλος που έστω ακόμα και αν τον έχει πηδήξει.
Αλλά, και πάλι είναι καθαρά δικό τους το θέμα .
Εσύ προσπάθησε να σχολιάζεις απόψεις και να καταθέτεις την πολύτιμη γνώμη σου για θέματα που έχουν να κάνουν με την συμπεριφορά την υγεία και γενικά με το σέρβις των υπηρεσιών των κάθε κοριτσιών, και όχι να κράζεις οποίον του αρέσει να πηδιέται .
Αυτό είναι το σωστό και στους κανόνες του φόρουμ. γνώμη μου .
Αν έχω λάθος σου ζητώ συγνώμη.

Υ.Γ : Δεν υπάρχουν τραβεστί με πάνω από 25 cm προσόντα.
Μην ακούς τι λένε και μην δέχεσαι αυτά που διαβάζεις.
Και να υπάρχουν είναι 2-3 όλα και όλα. 
Σίγουρα είναι επαγγελματίες .
Οπότε δεν τίθεται θέμα να κράξουν κανέναν .

[/size]

εσεις γιατι με βριζετε,ειπα κατι κακο?απλα εγραψα αυτο που εχετε ως avantar..αυτο προβλεπεται απο του ορους του σαιτ?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
[size=10pt]Έχασες τον μπουλκουμέ ασούμε ναούμε και οέο. Κρίμα φίλε μου, και είχα βάλει όλη την τέχνη μου στο σιρόπι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: [/size]
τρωτε πολλους καθε μερα γιαυτο κανατε και την κοιλια αυτη :2funny: :2funny: :2funny:

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
εσεις γιατι με βριζετε,ειπα κατι κακο?απλα εγραψα αυτο που εχετε ως avantar..αυτο προβλεπεται απο του ορους του σαιτ?
[size=10pt]Δεν σε έβρισα.
Άλλωστε το είπα .
Μην πάει ο νους στο πονηρό.
Αν έχεις πονηρές και ασεβείς διαθέσεις και σκέψεις δεν σου φταίω εγώ .
[/size]

ChevChelios

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
3
Πόντοι
1
:pipa2:[size=10pt]
Καλά υπέθεσα λοιπόν. Ευχαριστώ . :2funny: :2funny: :2funny:
[/size]

Φιλτατε συναγωνιστη μου λυνεις μια απορια?? Παρακολουθω καιρο αυτα που λες. Εσυ μπηκες στο site για να αρχισεις να τσακωνεσαι
με αλλους συναγωνιστες και για να μας κανεις τον Μπαμπινιωτη? Δε το καταλαβαινω δηλαδη. Η νομιζεις οτι ολα αυτα που λες
εχουν σχεση με το thread? Τραβα στα spam η σε γενικη συζητηση η σε pm και πες οτι σου κατεβει. Εμας που μας ενδιαφερει
το θεμα αυτο πρεπει να διαβαζουμε 2 σελιδες αυτα που λες για να βρουμε αυτο που μας ενδιαφερει? jesus christ omg δηλαδη.

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
[size=10pt]
Μια δοκιμή από κοντά θα σου λύσει κάθε απορία χοτυ. Το κακό με σένα είναι ότι νομίζεις πως με το να είσαι ειρωνικός σε μέλη που λένε τα γούστα τους σε κάνει αρεστό στους άλλους που εσύ έχεις κάνει θεούς . Έχεις πάντα μια κακή και σαχλή κρητική να κανείς για κάθε μέλος που δεν σε γλύφει. Αυτό φυσικά μέσα σου το ξέρεις ότι είναι ένας τύπος κόμπλεξ απέναντι σε ανωτέρα άτομα από σένα.  Βέβαια αυτό είναι ένα μέγα απωθημένο που μάλλον έχει βαθιές ρίζες με την μικρότερη ηλικία . Πιστεύω πως η επιστήμη και εδώ θα βάλει το χεράκι της σε βάθος χρόνου. Κάποια στιγμή θα το δεχτείς ότι δεν μπορείς να είσαι ανώτερος όλων και θα ηρεμήσεις. Μικρό παιδάκι είσαι ακόμα. Έχεις δρόμο . Απλα σταμάτα να έχεις ινδάλματα και ήρωες . Βασίσου στον εαυτό σου .
Δεν είναι κακό, που, και που, να κάνεις την αυτοκριτική σου . Θα δεις ότι θα γίνεις πολύ καλύτερος άνθρωπος στην κοινωνία μας, και κατά συνέπεια, και πιο χρήσιμος. Πιστεύω να καταλάβεις αυτή τη φορά (αν σε αφήσει ο εγωισμός σου) ώστε να μην γίνεσαι τόσο εριστικός και γεμάτος χλευασμό στους άλλους. Θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο εσύ, γιατί απλά, έχεις την ανάγκη να δείξεις στους άλλους ειδήμονες του site ότι είσαι ο ένας και ο μοναδικός και ότι να κοιτάξτε εγώ τα λέω και εγώ κάνω και εγώ δείχνω και εγώ μπιχνω και και και και και και. Τέλος αγαπητέ μου αν φωνάξεις όλους αυτούς που και καλά σε εξυμνούν και σε δοξάζουν τώρα, και πεις παιδιά, σας θέλω,  όλοι θα την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια. Ενώ θα έρθει αυτός που εσύ έβριζες με τον τρόπο σου, που εσύ, χλεύαζες, που εσύ, γέλαγες και, που εσύ, κατηγορούσες. Αυτά φίλε μου. πολλά έγραψα. Θα πιάσουν τόπο άραγε?
Αν δεν πιάσουν τότε πήγαινε να δεις τους κανόνες του φόρουμ, και στο κομμάτι συμπεριφορά στα άλλα μέλη . Ίσως εκεί καταλάβεις το πως πρέπει να είσαι απέναντι σε όποια άποψη και κρητική μελών. Διότι αν γνωρίζω καλά εδώ μέσα καταθέτουμε άποψη για το τι γίνεται σε οίκους ανοχής σε τραβεστί σε πουτάνες και γενικά ότι έχει σχέση με το σεξ, και όχι απόψεις σχετικά με τις σεξουαλικές ορέξεις του κάθε μέλους. Το ξέρω ότι όλοι έχουν καταλάβει το ύφος του κειμένου μου και σε τι αποσκοπεί.
Είναι κρίμα να αφήνεις πικρία σε άτομα που δεν σε έχουν πειράξει, και που έχουν θετικότητα στην ζωή τους , αλλά, έτυχε να έχουν και κάποια Χ ιδιαιτερότητα.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
[/size]
Νομίζω οτι έχει ένα point εδώ.
Σε κάποια από αυτά που λέει να συμφωνήσω φιλε hoty.

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
Φιλτατε συναγωνιστη μου λυνεις μια απορια?? Παρακολουθω καιρο αυτα που λες. Εσυ μπηκες στο site για να αρχισεις να τσακωνεσαι
με αλλους συναγωνιστες και για να μας κανεις τον Μπαμπινιωτη? Δε το καταλαβαινω δηλαδη. Η νομιζεις οτι ολα αυτα που λες
εχουν σχεση με το thread? Τραβα στα spam η σε γενικη συζητηση η σε pm και πες οτι σου κατεβει. Εμας που μας ενδιαφερει
το θεμα αυτο πρεπει να διαβαζουμε 2 σελιδες αυτα που λες για να βρουμε αυτο που μας ενδιαφερει? jesus christ omg δηλαδη.
και εδώ συμφωνώ
γενικά πιστεύω είναι  λάθος να ασκούμε κριτική στα λόγια των άλλον και δη αρνητική.
Νομίζω οτι άλλος είναι ο λόγος που μπαίνουμε εδω μέσα και όχι για να βριζόμαστε. 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
συμφωνω

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
[size=10pt]
Αναφέρομαι σε σένα φίλτατε [size=10pt]redmanftw[/size] .

Στην σελίδα 321 αυτού του θρεντ έγραψα μια άποψη μου για μια κοπέλα που είχα εμπειρία . Δεν έθιξα κανέναν, δεν έβρισα κανέναν, δεν χλεύασα κανέναν, δεν ειρωνεύτηκα κανέναν. Μια άποψη και μια γνώμη για το τι αποκόμισα από την γνωριμία μου με την κοπέλα σε θέμα χαρακτήρα είπα, όπως όλοι εδώ μέσα άλλωστε. Αλλά βλέπεις μάλλον εμείς οι απλοί κοινοί θνητοί δεν πρέπει να έχουμε καμιά άποψη εκτός από τους ειδήμονες. Ξερεις ποιους εννοώ. Πρέπει να λένε 5-6 άτομα τις απόψεις τους εδώ μέσα και οι άλλοι απλά να συμφωνούν και να χλευάζουν όταν οι ειδήμονες το κάνουν σε άλλους. Αν γυρίσεις πίσω σελίδες και σελίδες θα δεις (χωρίς απορία βέβαια) πως το θρεντ έχει τα πάντα εκτός από γενική συζήτηση σε θέματα τραβεστί. με το που κάποιος έρμος πει ή σκεφτεί κάτι και είναι θέμα του στυλ μου αρέσει να γαμιέμαι , αμέσως αρχίζει η κλοτσοπατινάδα, το κράξιμο, και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Αυτό για εμένα φίλτατε είναι φασισμός. Είναι άνανδρο, και φυσικά ποταπό. Και να το πάρουμε και λίγο ανάποδα?
Τι ζόρι τραβάει ο κάθε έξυπνος εδώ μέσα αν ο άλλος θέλει να τον παίρνει ή να το δίνει ή και να μην κάνει τίποτα?
Κανέναν ζόρι δεν τραβάνε. Απλά όπως θα έλεγε ο κάθε λογικός(από αυτούς τους δήθεν έξυπνους) είναι θέμα ανωτερότητας να κράζεις έναν άγνωστο  και να μην μπορεί να σε κράξει γιατί τυγχάνει να είσαι στην ελίτ των ειδημόνων και έχεις καμιά 25αριά αυλικούς.  Τέλος φίλε μου αν δεις πιο πάνω εσένα δεν σε έθιξα πουθενά, αλλά αρκέστηκες στο να με χλευάσεις. Προς τι άραγε αυτή η επιθετική σου συμπεριφορά προς εμένα? Με ήξερες και από χθες? Πήγαμε μαζί φαντάροι? Κάναμε καμιά παρτούζα μαζί και δεν σε πρόσεξα ? Τι ήτανε αυτό ώστε να μου την πεις και καλά για την κοιλιά μου? Την είδες από κοντά ? Όχι φυσικά. Ανθρώπινα και μόνο δώσε μου έναν λόγο που έγραψες για μένα και για την κοιλιά μου. Και για να το πω καλύτερα, γιατί μπήκες στον κόπο να ασχοληθείς  με το άτομο μου? Σε είχα μιλήσει ποτέ μου εγώ ? Έχεις βάλει και σε άλλο θρεντ σχόλιο και άποψη, είδες πουθενά τίποτα γραμμένο δικό μου που να σε σχολιάζω και να σε αντικρούω? Όχι βεβαία. Εγώ δεν ανακατεύτηκα σε δικά σου θέματα. Εσύ γιατί ανακατεύτηκες σε δικό μου και μάλιστα με χλευασμό ? Το ξέρω θα βρεις χίλιες μύριες δικαιολογίες.  Αλλά, φίλε μου μάθε ένα πράγμα στην ζωή σου. Ο [size=10pt]ΣΕΒΑΣΜΟΣ[/size] δεν αγοράζεται, δεν διατάζεται, δεν πουλιέται, δεν μοιράζετε, δεν δεν δεν δεν .
[size=10pt]ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ[/size] με απλές πράξεις στην καθημερινότητά μας. Τότε μόνο είσαι ανώτερος άνθρωπος
Πάντα φιλικά
Χρήστος
[/size]

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1

[size=10pt]Έχεις δίκιο φίλε μου. Απλά δεν μου αρέσει η αδικία, ο διαχωρισμός κοινωνών ομάδων, και ο σεξουαλικός ρατσισμός.
Ζητώ συγνώμη δεν πρόκειται να απαντήσω σε τίποτα άλλο . Πιστεύω πως καλύτερη θα είναι η σιωπή παρά ο αντίλογος. Καλή συνέχεια.
[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom