Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (7 μέλη και 19 επισκέπτες)

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
[size=10pt]να ένας ακόμα μέγας και τρανός συνήγορος. τουλάχιστον μάθε ορθογραφία και μετά υπερασπίσου τον χοτυ.
το σιγά και κάτι έτσι γράφονται. Το καυλί και αυτό με (ι) για το προκοίλα σου το παραθέτω μπας και μάθεις... αλλά τι να μάθεις? όταν ήταν να μάθεις εσύ αγρόν αγόρασες και μάλιστα τον πλήρωνες και ακριβά. αλίμονο στον έρμο τον γονιό που νόμιζε ότι έστελνε στο σχολειό το κούτσουρο. αλλά όπως λέει και η λαϊκή ρήση άνθρωπος αγράμματος ξύλο απελέκητο... εσύ είσαι ικανός να πάρεις ένα κείμενο και να το κανείς έτσι ώστε και τυφλός να βρει το φως του . μου θες να έχεις και άποψη και να συνηγορείς για λογαριασμό άλλου. αθάνατη ΕΛΛΑΔΑ
[/size]

Επίσης, όπως θα έπρεπε να είχες μάθει στο σχολείο, όταν ξεκινάς μια πρόταση το πρώτο γράμμα της λέξης γράφεται πάντα με κεφαλαίο.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
[size=10pt]να ένας ακόμα μέγας και τρανός συνήγορος. τουλάχιστον μάθε ορθογραφία και μετά υπερασπίσου τον χοτυ.
το σιγά και κάτι έτσι γράφονται. Το καυλί και αυτό με (ι) για το προκοίλα σου το παραθέτω μπας και μάθεις... αλλά τι να μάθεις? όταν ήταν να μάθεις εσύ αγρόν αγόρασες και μάλιστα τον πλήρωνες και ακριβά. αλίμονο στον έρμο τον γονιό που νόμιζε ότι έστελνε στο σχολειό το κούτσουρο. αλλά όπως λέει και η λαϊκή ρήση άνθρωπος αγράμματος ξύλο απελέκητο... εσύ είσαι ικανός να πάρεις ένα κείμενο και να το κανείς έτσι ώστε και τυφλός να βρει το φως του . μου θες να έχεις και άποψη και να συνηγορείς για λογαριασμό άλλου. αθάνατη ΕΛΛΑΔΑ
[/size]

Αμα φάς τη πουτσα τοy μίστερ λεδιμπόϊλάβ θα φωνάξης [size=24pt]ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!![/size]
Και το καβλί θα το πείς 10 φορές καυλ[size=36pt]ή[/size] και έλα να μας πείς μετά πως γράφεται και πως τρώγεται!!

αααααχαχαχαχαχα!

:2funny: :2funny: :2funny:

tsarkobios

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
[size=10pt]
δικό μου δικό μου χοτυ. έχει πολλά εκατομμύρια μέσα . αν δεν μου πήγαινε δεν θα το είχα. άλλωστε μην ξεχνάς ότι τα καλά εργαλεία θέλουν καλά υπόστεγα.
τι σου λέω τώρα? που να καταλάβεις εσύ από τέτοια.
τουλάχιστον εγώ έχω τα αρχίδια να βάλω κάτι δικό μου και όχι να κρύβομαι πίσω από αρχαία και γελοία πλάσματα. αλλά όπως λέει και ο λαός αυτό που είμαστε αυτό βάζουμε να μας αντιπροσωπεύει. ή μάλλον αυτό που θα θέλαμε να είχαμε και δεν το έχουμε το βρίσκουμε σε αρχαία αγαλματάκια. οεο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
[/size]
Ε όχι!

Δεν θα περάσει (και) αυτό ...  :2funny: :2funny: :2funny:

Απλά μου αρέσει που όλο χώνεται στα τραβελοθρεντ και για αυτο τον πειράζω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tsarkobios

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αμα φάς τη πουτσα τοy μίστερ λεδιμπόϊλάβ θα φωνάξης [size=18pt]ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!![/size]
Και το καβλί θα το πείς 10 φορές καυλ[size=18pt]ή[/size] και έλα να μας πείς μετά πως γράφεται και πως τρώγεται!!

αααααχαχαχαχαχα!

Να στο πω και να ξέρεις για να μην υποφέρης ...  :2funny: :2funny: :2funny:

tsarkobios

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
άλλο η τονισμένο και άλλο (ι) σε παρένθεση ...

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Αμα φάς τη πουτσα τοy μίστερ λεδιμπόϊλάβ θα φωνάξης [size=24pt]ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!![/size]
Και το καβλί θα το πείς 10 φορές καυλ[size=36pt]ή[/size] και έλα να μας πείς μετά πως γράφεται και πως τρώγεται!!

αααααχαχαχαχαχα!

[size=10pt]για να το λες εσύ χοτυ είμαι σίγουρος ότι έχεις προσωπική εμπειρία για την πούτσα του λεδιμπόιλαβ. προφανώς θα την έχεις [size=10pt]φάει[/size]  για να το λες με τόση παρρησία. δεν χρειάζεται να τον θεοποιείς κιόλας. οκ δική σου θα είναι πάντα . σε πήραμε χαμπάρι.... οέο[/size]

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Επίσης, όπως θα έπρεπε να είχες μάθει στο σχολείο, όταν ξεκινάς μια πρόταση το πρώτο γράμμα της λέξης γράφεται πάντα με κεφαλαίο.

[size=10pt]Σωστά σωστά. εκ παραδρομής λοιπόν το εκλιπών κεφαλαίο [/size]

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
[size=10pt]για να το λες εσύ χοτυ είμαι σίγουρος ότι έχεις προσωπική εμπειρία για την πούτσα του λεδιμπόιλαβ. προφανώς θα την έχεις [size=10pt]φάει[/size]  για να το λες με τόση παρρησία. δεν χρειάζεται να τον θεοποιείς κιόλας. οκ δική σου θα είναι πάντα . σε πήραμε χαμπάρι.... οέο[/size]
[size=10pt]Σωστά σωστά. εκ παραδρομής λοιπόν το εκλιπών κεφαλαίο [/size]

Αφιερωμένα εξαιρετικά!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Αφιερωμένα εξαιρετικά!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[size=10pt]Κάτι δικό σου δεν έχεις να σκεφτείς? Στην αντιγραφή λέξεων και κινήσεων είσαι μανούλα . Δεν πειράζει όμως . Δεν σου κρατάω κακία. Να είσαι καλά . Άλλωστε το μαλάκας σημαίνει  κύριος την σήμερον ημέρα [/size]

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
[size=10pt]Κάτι δικό σου δεν έχεις να σκεφτείς? Στην αντιγραφή λέξεων και κινήσεων είσαι μανούλα . Δεν πειράζει όμως . Δεν σου κρατάω κακία. Να είσαι καλά . Άλλωστε το μαλάκας σημαίνει  κύριος την σήμερον ημέρα [/size]

:idiot: :idiot: :idiot:
                          :jerking: :jerking: :jerking:
                                                            :smitten: :smitten: :smitten:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Το xl φίλε κοσμικέ πάει στο καβλί ή στη νταλάκα σου;

KongZhanShuang

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
[size=10pt]
άλλωστε μην ξεχνάς ότι τα καλά εργαλεία θέλουν καλά υπόστεγα.
τι σου λέω τώρα? που να καταλάβεις εσύ από τέτοια.
τουλάχιστον εγώ έχω τα αρχίδια να βάλω κάτι δικό μου και όχι να κρύβομαι πίσω από αρχαία και γελοία πλάσματα. αλλά όπως λέει και ο λαός αυτό που είμαστε αυτό βάζουμε να μας αντιπροσωπεύει. ή μάλλον αυτό που θα θέλαμε να είχαμε και δεν το έχουμε το βρίσκουμε σε αρχαία αγαλματάκια. οεο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
[/size]
φίλε τι να πω κι εγώ...εγώ δεν θέλω υπόστεγο αλλα ολοκληρό όρχο.... :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Απο τη φωτογραφία σου ΄σε κόβω για μοναρχίδη.
Το πέτυχα;  :tooth:
Χρήστος θα πει φιλότιμο…Χρήστος θα πει δερβίσης… … Χρήστος θα πει καλό παιδί και ωραίες εξηγήσεις.
Ο μάγκας ξεχωρίζει από το πρόσωπο.Μάγκας θα πει κιμπάρης μάγκας θα πει σωστός...Φιλότιμος ωραίος... και πάντα kosmikos !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Απο τη φωτογραφία σου ΄σε κόβω για μοναρχίδη.
Το πέτυχα;  :tooth:
[size=10pt]
Μια δοκιμή από κοντά θα σου λύσει κάθε απορία χοτυ. Το κακό με σένα είναι ότι νομίζεις πως με το να είσαι ειρωνικός σε μέλη που λένε τα γούστα τους σε κάνει αρεστό στους άλλους που εσύ έχεις κάνει θεούς . Έχεις πάντα μια κακή και σαχλή κρητική να κανείς για κάθε μέλος που δεν σε γλύφει. Αυτό φυσικά μέσα σου το ξέρεις ότι είναι ένας τύπος κόμπλεξ απέναντι σε ανωτέρα άτομα από σένα.  Βέβαια αυτό είναι ένα μέγα απωθημένο που μάλλον έχει βαθιές ρίζες με την μικρότερη ηλικία . Πιστεύω πως η επιστήμη και εδώ θα βάλει το χεράκι της σε βάθος χρόνου. Κάποια στιγμή θα το δεχτείς ότι δεν μπορείς να είσαι ανώτερος όλων και θα ηρεμήσεις. Μικρό παιδάκι είσαι ακόμα. Έχεις δρόμο . Απλα σταμάτα να έχεις ινδάλματα και ήρωες . Βασίσου στον εαυτό σου .
Δεν είναι κακό, που, και που, να κάνεις την αυτοκριτική σου . Θα δεις ότι θα γίνεις πολύ καλύτερος άνθρωπος στην κοινωνία μας, και κατά συνέπεια, και πιο χρήσιμος. Πιστεύω να καταλάβεις αυτή τη φορά (αν σε αφήσει ο εγωισμός σου) ώστε να μην γίνεσαι τόσο εριστικός και γεμάτος χλευασμό στους άλλους. Θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο εσύ, γιατί απλά, έχεις την ανάγκη να δείξεις στους άλλους ειδήμονες του site ότι είσαι ο ένας και ο μοναδικός και ότι να κοιτάξτε εγώ τα λέω και εγώ κάνω και εγώ δείχνω και εγώ μπιχνω και και και και και και. Τέλος αγαπητέ μου αν φωνάξεις όλους αυτούς που και καλά σε εξυμνούν και σε δοξάζουν τώρα, και πεις παιδιά, σας θέλω,  όλοι θα την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια. Ενώ θα έρθει αυτός που εσύ έβριζες με τον τρόπο σου, που εσύ, χλεύαζες, που εσύ, γέλαγες και, που εσύ, κατηγορούσες. Αυτά φίλε μου. πολλά έγραψα. Θα πιάσουν τόπο άραγε?
Αν δεν πιάσουν τότε πήγαινε να δεις τους κανόνες του φόρουμ, και στο κομμάτι συμπεριφορά στα άλλα μέλη . Ίσως εκεί καταλάβεις το πως πρέπει να είσαι απέναντι σε όποια άποψη και κρητική μελών. Διότι αν γνωρίζω καλά εδώ μέσα καταθέτουμε άποψη για το τι γίνεται σε οίκους ανοχής σε τραβεστί σε πουτάνες και γενικά ότι έχει σχέση με το σεξ, και όχι απόψεις σχετικά με τις σεξουαλικές ορέξεις του κάθε μέλους. Το ξέρω ότι όλοι έχουν καταλάβει το ύφος του κειμένου μου και σε τι αποσκοπεί.
Είναι κρίμα να αφήνεις πικρία σε άτομα που δεν σε έχουν πειράξει, και που έχουν θετικότητα στην ζωή τους , αλλά, έτυχε να έχουν και κάποια Χ ιδιαιτερότητα.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom