Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
και εδώ συμφωνώ
γενικά πιστεύω είναι  λάθος να ασκούμε κριτική στα λόγια των άλλον και δη αρνητική.
Νομίζω οτι άλλος είναι ο λόγος που μπαίνουμε εδω μέσα και όχι για να βριζόμαστε. 

[size=10pt]Έχεις δίκιο φίλε μου. Απλά δεν μου αρέσει η αδικία, ο διαχωρισμός κοινωνών ομάδων, και ο σεξουαλικός ρατσισμός.
Ζητώ συγνώμη δεν πρόκειται να απαντήσω σε τίποτα άλλο .
Πιστεύω πως καλύτερη θα είναι η σιωπή παρά ο αντίλογος.
Καλή συνέχεια.
[/size]

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Να το κλείσω και εγώ, αν και ο τύπος πρέπει να αποκαλείται κωλικός έξέλ γιατί πονέσαν τα νεφρά μου απ τα γέλια με τις  :jerking: ριές που γράφει. :2funny:
Επίσης τον θερμοπαρακαλώ να κόψει τα [size=16pt]μπόλντ και τα μεγάλα λέτερς.[/size]
Αν θέλει να προβληθεί υπάρχουν και άλλοι τρόποι. ;)
Εγώ δεν θα  διαβάζω πλέον ότι  :jerking: και να λέει.
Απλά ξύνω τα @@ μου όταν βλέπω κείμενο [size=18pt]μπολντοκωλόρε[/size].
Έλεος όμως κινδινευουν με ερεθισμό τα @@ δια μου απο το πολύ το ξύσιμο!. :tickedoff:

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.809
Πόντοι
456

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
ΣαββατοΚύριακο πέρασα από Καβάλας και ήταν η Αλόμα, ο ζωντανός θρύλος, μόνη μέσα σε αυτοκίνητο. Δεν τα παρατάει με τίποτα.

mike vs

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
15
Πόντοι
1
Ξέρετε κάτι ;

ΖΙΤΑΕΙ 40 ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΝΟ.... ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ....ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΛΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΖΙΤΑΝΕ ΔΩΡΑΚΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑBOO... Η ΑΝΝΑ...Η ΤΕΝΙΑ ΚΤΛ....

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
έκανες πιάτσα χωρίς διόδια ?

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
έκανες πιάτσα χωρίς διόδια ?
οχι καλε..καμια σχεση..ειχαμε κατεβει βολτα,αγορακια 18 χρονων,εγω κι ενας φιλος στην Πολυτεχνειου,στη Σαλονικη..κατουρουσε σε μια γωνια κ κοντοσταθηκαμε και λεω στον φιλο μου:να,αυτη ειναι η Αλομα..δεν προλαβα να σωσω κι ορμαει κραδαινοντας μια κοτρονα κι ερχεται μπροστα μας σχεδον παραληρωντας...με τη πετρα σε ευθεια απ τη μουρη μου..να ουρλιαζει ασταματητα..πως δεν λιποθυμησα απ το σοκ εγω μονο ξερω....φυγαμε σιγα σιγα σιγα  και πηρα ανασα αφου απομακρυνθηκαμε απ την αποσταση βολης...ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ Βασιλακη..ειδα το Χαρο με τα ματια μου

mfw

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
0
Ξερουμε τιποτα για τη Σαρα; ]

την ειχα γνωρισει πριν καμια 10αρια χρονια στο kalhua στην αμερικης και συνεχισαμε σπιτι της.(καπου στην πανορμου).
καναμε σεξ αλλες 3-4 φορες σε διαφορετικα μερη. τοτε δεν εκδιδοταν. πολυ καλο παιδι και καβλιαρα στο σεξοπαιχνιδο.
ειμαι ενεργητικος και οσες φορες το καναμε δεν μου ζητησε κατι αλλο.λειτουργουσε παθητικα αν και ειχε πληρη στυση.
τωρα σαν επαγγελματιας δεν ξερω πως συμπεριφερεται. παντως ηταν πολυ κοινωνικη και χαβαλες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom