rumproller
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γνωρίζει κάποιος κάτι;
Ξερουμε τιποτα για τη Σαρα; ]
την ειχα γνωρισει πριν καμια 10αρια χρονια στο kalhua στην αμερικης και συνεχισαμε σπιτι της.(καπου στην πανορμου).
καναμε σεξ αλλες 3-4 φορες σε διαφορετικα μερη. τοτε δεν εκδιδοταν. πολυ καλο παιδι και καβλιαρα στο σεξοπαιχνιδο.
ειμαι ενεργητικος και οσες φορες το καναμε δεν μου ζητησε κατι αλλο.λειτουργουσε παθητικα αν και ειχε πληρη στυση.
τωρα σαν επαγγελματιας δεν ξερω πως συμπεριφερεται. παντως ηταν πολυ κοινωνικη και χαβαλες.
έβαλα κριτική πριν λίγο... ;)χεροθμε τιποτα για αυτηSheila Black
έβαλα κριτική πριν λίγο... ;)
είναι μεγάλη κάπως σε ηλικία αλλά με πολύ μεγάλο εργαλείο....δεν βιάζεται και το δωράκι της αν θυμάμια καλά είναι 50€...έχει χωρο καλλιθέα ή νέα σμύρνη...
παρεκτρέπεσαι....είμαι ένας απλός τραβελολάγνοςΌπως φένεται Vazo εσύ ξεπέρασες και τον ίζυ. Και με διαφορά!!! :headbang3
είναι μεγάλη κάπως σε ηλικία αλλά με πολύ μεγάλο εργαλείο....δεν βιάζεται και το δωράκι της αν θυμάμια καλά είναι 50€...έχει χωρο καλλιθέα ή νέα σμύρνη...
είναι όπως στις φωτό και καλή στο παθητικό..απ΄ότι θυμάμαι τουλάχιστον..Ευχαριστω πολυ φιλε. Ειναι οπως στις φωτο; Εγω ειμαι μονο ενεργητικος, ειναι καλη στο παθητικο;
είναι όπως στις φωτό και καλή στο παθητικό..απ΄ότι θυμάμαι τουλάχιστον..
Γεία σου παίχτη. Είμαι της ίδια σχολής με εσένα...αυτό που με τραβάει σε TS είναι το πρόστυχο ντύσιμο και οι ωραίες κωλάρες αλλά βασική προυπόθεση είναι να είναι εντελώς θηλυπρεπής (άτριχη, κλπ κλπ).Ότι θές στείλε μήνυμα να σου πω τι γίνεται...Καλησπέρα...
Για το εν λόγο ξέρουμε τίποτα???
με τρώει η περιέργεια για δοκιμή με trans αλλά θέλω να είναι τελείως θηλυπρεπής ... σαν αυτή...
Έχω δει σε διάφορα site γυναικάρες TS που τελικά από κοντά έχουν μουστάκια… javascript:void(0);
τι εγινε ρε τραβελοπνιχτες,δεν βλεπω να μιλατε πολυ. το θεμα ειτζ δεν την πιανει την δικια σας κατηγορια?
μαλλον ολα τα τραβελια θα ειναι καθαρα.
κατι μεταγραφες που ερχοντε κατα καιρους απο βραζιλιες και εξωτερικα ειναι καθαρες?
πως το βλεπετε το θεμα?
πειτε καμια γνωμη?
ΝτέλαΠαιδες ξερουμε τιποτα; Πρωτη φορα τη βλεπω...