Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
6
Ξερουμε τιποτα για τη Σαρα; ]

την ειχα γνωρισει πριν καμια 10αρια χρονια στο kalhua στην αμερικης και συνεχισαμε σπιτι της.(καπου στην πανορμου).
καναμε σεξ αλλες 3-4 φορες σε διαφορετικα μερη. τοτε δεν εκδιδοταν. πολυ καλο παιδι και καβλιαρα στο σεξοπαιχνιδο.
ειμαι ενεργητικος και οσες φορες το καναμε δεν μου ζητησε κατι αλλο.λειτουργουσε παθητικα αν και ειχε πληρη στυση.
τωρα σαν επαγγελματιας δεν ξερω πως συμπεριφερεται. παντως ηταν πολυ κοινωνικη και χαβαλες.

Ευχαριστω πολυ φιλε. Παντως παραμενει μυστηριο αν ειναι καλη ή οχι στις υπηρεσιες της.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
έβαλα κριτική πριν λίγο... ;)

Όπως φένεται Vazo εσύ ξεπέρασες και τον ίζυ. Και με διαφορά!!! :rockon: :rockon:

Μάλλον παλιές παλιές οι φωτογραφίες, Ίσως να είναι πρίν 2-3 χρόνια τότε που δούλευε στο ρεντη στην παπαδοπούλου αν δεν κανω βέβαια λάθος,
Αν ειναι ετσι είχε αν θυμάμαι καλά αρνητικές κριτικές...

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
6
είναι μεγάλη κάπως σε ηλικία αλλά με πολύ μεγάλο εργαλείο....δεν βιάζεται και το δωράκι της αν θυμάμια καλά είναι 50€...έχει χωρο καλλιθέα ή νέα σμύρνη... :)

Ευχαριστω πολυ φιλε. Ειναι οπως στις φωτο; Εγω ειμαι μονο ενεργητικος, ειναι καλη στο παθητικο;

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Ευχαριστω πολυ φιλε. Ειναι οπως στις φωτο; Εγω ειμαι μονο ενεργητικος, ειναι καλη στο παθητικο;
είναι όπως στις φωτό και καλή στο παθητικό..απ΄ότι θυμάμαι τουλάχιστον..

Arrwstos

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα...

Για το εν λόγο ξέρουμε τίποτα???
με τρώει η περιέργεια για δοκιμή με trans αλλά θέλω να είναι τελείως θηλυπρεπής ... σαν αυτή...
Έχω δει σε διάφορα site γυναικάρες TS που τελικά από κοντά έχουν μουστάκια… javascript:void(0);
Γεία σου παίχτη. Είμαι της ίδια σχολής με εσένα...αυτό που με τραβάει σε TS είναι το πρόστυχο ντύσιμο και οι ωραίες κωλάρες αλλά βασική προυπόθεση είναι να είναι εντελώς θηλυπρεπής (άτριχη, κλπ κλπ).Ότι θές στείλε μήνυμα να σου πω τι γίνεται...

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
τι εγινε ρε τραβελοπνιχτες,δεν βλεπω να μιλατε πολυ. το θεμα ειτζ δεν την πιανει την δικια σας κατηγορια?
μαλλον ολα τα τραβελια θα ειναι καθαρα.
κατι μεταγραφες που ερχοντε κατα καιρους απο βραζιλιες και εξωτερικα ειναι καθαρες?
πως το βλεπετε το θεμα?
πειτε καμια γνωμη?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
τι εγινε ρε τραβελοπνιχτες,δεν βλεπω να μιλατε πολυ. το θεμα ειτζ δεν την πιανει την δικια σας κατηγορια?
μαλλον ολα τα τραβελια θα ειναι καθαρα.
κατι μεταγραφες που ερχοντε κατα καιρους απο βραζιλιες και εξωτερικα ειναι καθαρες?
πως το βλεπετε το θεμα?
πειτε καμια γνωμη?

Μάλλον όλες είναι καθαρές και .... αμόλυντες...
:2funny:
Αμέσως και επιτόπου να πάει το κελπνό να ελέγξει όλα τα πισωγλεντόσπιτα και όλους τους τραβελομαχαλάδες.
;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom