amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.019
- Πόντοι
- 22.785
Πόνεσα όλίγον , έχει κάπως μεγαλούτσικο πουλάκι !!!!!για πες μας για την εμπειρια σου..
Πόνεσα όλίγον , έχει κάπως μεγαλούτσικο πουλάκι !!!!!για πες μας για την εμπειρια σου..
φοβερη εμπειρια, θα την επισκεφθομεν οπως και δηποτε...Πόνεσα όλίγον , έχει κάπως μεγαλούτσικο πουλάκι !!!!!
ΓλυκοΜούτσουνε, ενημέρωσε το πόπολο
αλλου πονεσε ο κωλος, εγω θα κανω την ενημερωση ?
Καλησπέρα παιδιά,
Σκέφτομαι σοβαρά να πάω για πρώτη φορά με τραβέστι. Πιστεύετε ότι οι κοπέλες που έχει στο site είναι καθαρές γενικά;
Γενικά θέλω να κάνω πίπα (αν τύχει και εκσπερματώσουν μέσα μου λέω να τα φτύσω) και προφανώς σεξ μόνο με σκουφάκι. Τι λέτε; Να το δοκιμάσω ή ακόμα και στην πίπα σκουφάκι;
θα πάς στο κοτσόβολο να πάρεις 2 ξυριστικές μηχανές, μία για το σώμα και μία για το κεφάλι. Μετά πας jumbo και παίρνεις την στολή της Ραπουντζέλ. Πας σπίτι ξυρίζεις κεφάλι και σώμα. Βάζεις ατλακόλ στο κεφάλι και βάζεις τα μακρυά μαλιά της Ραπουντζέλ, ντύνεσαι και πας στην Νταίζυ. Στο δρόμο επειδή είναι αποκριες δεν θα σε παρεξηγήσουν. Η Νταίζυ παθαίνει ευχάριστο σοκ από την επίσκεψη και ό,τι ήθελε προκύψει.
ε καλα λεμε και καμμια μαλακια να περναει η ωρα..αφού είπες θα πήγαινες ....
με το μπαρδον ρε φιλε μου, αλλα τι να το κανεις τοσο μεγαλο? να μαθεις να παιζεις σαξοφωνο? και πως να σηκωθει το θηριο με τοσο βαρος?οντως ισως το μεγαλυτερο
αλλα συμφωνα με τους ξενους συναγωνιστες χαλια συμπεριφορα εξωφρενικες τιμες και δυσκολο να καυλωσει
εννοεις το ειδες απο κοντα? η απο φωτο ?oti megalutero exoun dei ta matakia mou k oxi mono stin ellada!!!
milame gia thirio pragmatiko omws!!!
aneta 24-25cm
μαλλον απο κοντα το ειδε.εννοεις το ειδες απο κοντα? η απο φωτο ?
οντως ισως το μεγαλυτερο
αλλα συμφωνα με τους ξενους συναγωνιστες χαλια συμπεριφορα εξωφρενικες τιμες και δυσκολο να καυλωσει
θα πάς στο κοτσόβολο να πάρεις 2 ξυριστικές μηχανές, μία για το σώμα και μία για το κεφάλι. Μετά πας jumbo και παίρνεις την στολή της Ραπουντζέλ. Πας σπίτι ξυρίζεις κεφάλι και σώμα. Βάζεις ατλακόλ στο κεφάλι και βάζεις τα μακρυά μαλιά της Ραπουντζέλ, ντύνεσαι και πας στην Νταίζυ. Στο δρόμο επειδή είναι αποκριες δεν θα σε παρεξηγήσουν. Η Νταίζυ παθαίνει ευχάριστο σοκ από την επίσκεψη και ό,τι ήθελε προκύψει.