Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 29511

Επισκέπτης
Πρεπει να εδεις πολλαλλαλαλαλαλαλαλα, λεφτα!

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
:idiot: Παντως, ξερω, οτι, η ΤΡΑΝΣ! που ειναι, στα σπιτακια, περνανε, Γιατρο, συγουρα! Και, μια καλλη, Τρανσ, με καλλα, προσοντα, ειναι Αγκυρας 1! Η Βικυ! φοβερη, σε ολλα! εκ πειρας μιλαω!! :tits2:

Algegario

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
παιδες καλημερα .....οποιος εχει υποψην του για μια τρανς που δουλευε στο πιπινου 65β τοτε που δουλευαν τρανσ εκει πρωτου πανε ρωσιδακια τιν ελεγαν νομιζω τανια καπως ετσι μελαχρινη νταρντανα με μεγαλους βυζους ...δουλευε και καλιφρονα πιο παλια αλλα τελευταια την πετυχαινα πιπινου πρωτου πουληθει το ιδρυμα...ευχαριστω

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
3 είπαμε!
200 πάει η κωλότρυπα να την αφήσεις κάτω.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παιδες καλημερα .....οποιος εχει υποψην του για μια τρανς που δουλευε στο πιπινου 65β τοτε που δουλευαν τρανσ εκει πρωτου πανε ρωσιδακια τιν ελεγαν νομιζω τανια καπως ετσι μελαχρινη νταρντανα με μεγαλους βυζους ...δουλευε και καλιφρονα πιο παλια αλλα τελευταια την πετυχαινα πιπινου πρωτου πουληθει το ιδρυμα...ευχαριστω
Αλίνα μάλλον την λέγανε, πάνε 5 χρόνια καί... πολύ καλή ζουμερή με τουρλωτούς βύζους.  :tits: :fuck1: :pipa3:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
:idiot: Παντως, ξερω, οτι, η ΤΡΑΝΣ! που ειναι, στα σπιτακια, περνανε, Γιατρο, συγουρα! Και, μια καλλη, Τρανσ, με καλλα, προσοντα, ειναι Αγκυρας 1! Η Βικυ! φοβερη, σε ολλα! εκ πειρας μιλαω!! :tits2:

Σου τον σφύριξε πολύ; :fuck1: :fuck2: :zfuck:

όπα μωρή κατίνα μαζέψου !!!!
Γιατί με αποπαίρνεις αγάπη;  :smitten:
Είπαμε να μου τον παίρνεις μόνο... :pipa3: :pipa1: :pipa2:

g82m

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
1
και εμενα αυτη η φοτο fake μου κανει αλλα αν μπεις στο προφιλ της εχει κ αλλες που φενετε γι'αυτο εβαλα το προφιλ μπας κ απο της αλλες βγαλουμε ακρη  :P

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
τι εγινε εκλεισε το adoos?

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τι εγινε εκλεισε το adoos?

απο προχθες είχε πρόβλημα το adoos  :jerking: το τελευταιο καιρο με τα κολογραφια που βαζουν βροχη αγγελιων ισως εγινε καποια καταγγελια και το ριξανε το site ! H κανουν καποια αναβαθμιση !  :think: παντος μας εχουν ζαλισει με τις ηλίθιες αγγελίες τους τα γραφεια !!!!!!  :idiot:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
απο προχθες είχε πρόβλημα το adoos  :jerking: το τελευταιο καιρο με τα κολογραφια που βαζουν βροχη αγγελιων ισως εγινε καποια καταγγελια και το ριξανε το site ! H κανουν καποια αναβαθμιση !  :think: παντος μας εχουν ζαλισει με τις ηλίθιες αγγελίες τους τα γραφεια !!!!!!  :idiot:
πολυ σωστα
και δεν βαζουν εστω μεχρι 4 μαξιμουμ μαζι αλλα 34

απλα προφανως δεν υπαρχει ελεγχος
στα περισσοτερα αντιστοιχα σαιτ σου λενε οτι απαγορευονται οι πολλαπλες διαφημισεις και αν το κανεις στις σβηνουν ολες

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
ειχε ξαναγινει παλιοτερα με το adoos και σε 2-3 μερες επανηλθε τοτε

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οχι τις ελεγχουν αν ειχες παρατηρηση ειδικα οι αγγελιες απο τα γραφεια ανα μια ωρα τις ανανεώνανε γιατί τουσ τις διαγράφανε
το ξέρω γιατί κάποια στιχμή και μένα την κράταγε 1 ώρα και μετά τις έσβηνε και ξανάβαζα Δε κατάλαβα ποτε γιατί το έκαναν αυτό  :huh: τους είχα στήλη και mail κάποια στιχμή αλλα δε μου απαντήσανε ποτε !!!!!  :s&m_3:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
Σου τον σφύριξε πολύ; :fuck1: :fuck2: :zfuck:
Γιατί με αποπαίρνεις αγάπη;  :smitten:
Είπαμε να μου τον παίρνεις μόνο... :pipa3: :pipa1: :pipa2:

Kαθώς σύμφωνα με τήν άνατομική σου μαρτυρία  τής σωματικής σου διάπλασης,
βρίσκεσαι πιο ψηλά στήν πυραμίδα άπό έμάς??
Γιατί δηλαδή να διαταρράσουμε τήν Συγκρού, μή ταίζοντας τούς έαυτούς μας στά λιοντάρια??
Στο πηγάδι κατουρήσαμε έμείς??

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Kαθώς σύμφωνα με τήν άνατομική σου μαρτυρία  τής σωματικής σου διάπλασης,
Γιατί δηλαδή να διαταρράσουμε τήν Συγκρού, μή ταίζοντας τούς έαυτούς μας στά λιοντάρια??
Συγκρου, οπως λεμε.. συΓΚρουομενα ?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
οχι τις ελεγχουν αν ειχες παρατηρηση ειδικα οι αγγελιες απο τα γραφεια ανα μια ωρα τις ανανεώνανε γιατί τουσ τις διαγράφανε
το ξέρω γιατί κάποια στιχμή και μένα την κράταγε 1 ώρα και μετά τις έσβηνε και ξανάβαζα Δε κατάλαβα ποτε γιατί το έκαναν αυτό  :huh: τους είχα στήλη και mail κάποια στιχμή αλλα δε μου απαντήσανε ποτε !!!!!  :s&m_3:

Γι αυτό φτιάξε σάϊτ να σε βλέπουν και να σε καμαρώνουν οι θαυμαστές σου!! ;)

Kαθώς σύμφωνα με τήν άνατομική σου μαρτυρία  τής σωματικής σου διάπλασης,

Κιόμως είμαι ο τελευταίος και ούτε νοιάζομαι γιαυτό!!  :-*

Συγκρου, οπως λεμε.. συΓΚρουομενα ?
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom