Δ
Διαγραμμένο μέλος 29511
Επισκέπτης
Πρεπει να εδεις πολλαλλαλαλαλαλαλαλα, λεφτα!
@@ τριών κιλών δέχεται?Πρεπει να εδεις πολλαλλαλαλαλαλαλαλα, λεφτα!
3200, να τ'αφησω ?@@ τριών κιλών δέχεται?
3 είπαμε!3200, να τ'αφησω ?
Αλίνα μάλλον την λέγανε, πάνε 5 χρόνια καί... πολύ καλή ζουμερή με τουρλωτούς βύζους.παιδες καλημερα .....οποιος εχει υποψην του για μια τρανς που δουλευε στο πιπινου 65β τοτε που δουλευαν τρανσ εκει πρωτου πανε ρωσιδακια τιν ελεγαν νομιζω τανια καπως ετσι μελαχρινη νταρντανα με μεγαλους βυζους ...δουλευε και καλιφρονα πιο παλια αλλα τελευταια την πετυχαινα πιπινου πρωτου πουληθει το ιδρυμα...ευχαριστω
@@ τριών κιλών δέχεται?
Παντως, ξερω, οτι, η ΤΡΑΝΣ! που ειναι, στα σπιτακια, περνανε, Γιατρο, συγουρα! Και, μια καλλη, Τρανσ, με καλλα, προσοντα, ειναι Αγκυρας 1! Η Βικυ! φοβερη, σε ολλα! εκ πειρας μιλαω!!
Γιατί με αποπαίρνεις αγάπη;όπα μωρή κατίνα μαζέψου !!!!
αυτή είναι (στη φωτό) η Ζέτα... οπότε fake το προφίλ !!! ;)ξερουμε κατι γι'αυτην την εχει δοκιμασει καποιος
τι εγινε εκλεισε το adoos?
πολυ σωστααπο προχθες είχε πρόβλημα το adoos το τελευταιο καιρο με τα κολογραφια που βαζουν βροχη αγγελιων ισως εγινε καποια καταγγελια και το ριξανε το site ! H κανουν καποια αναβαθμιση ! παντος μας εχουν ζαλισει με τις ηλίθιες αγγελίες τους τα γραφεια !!!!!!
Σου τον σφύριξε πολύ;
Γιατί με αποπαίρνεις αγάπη;
Είπαμε να μου τον παίρνεις μόνο...
ειχε ξαναγινει παλιοτερα με το adoos και σε 2-3 μερες επανηλθε τοτε
Συγκρου, οπως λεμε.. συΓΚρουομενα ?Kαθώς σύμφωνα με τήν άνατομική σου μαρτυρία τής σωματικής σου διάπλασης,
βρίσκεσαι πιο ψηλά στήν πυραμίδα άπό έμάς??
Γιατί δηλαδή να διαταρράσουμε τήν Συγκρού, μή ταίζοντας τούς έαυτούς μας στά λιοντάρια??
Στο πηγάδι κατουρήσαμε έμείς??
οχι τις ελεγχουν αν ειχες παρατηρηση ειδικα οι αγγελιες απο τα γραφεια ανα μια ωρα τις ανανεώνανε γιατί τουσ τις διαγράφανε
το ξέρω γιατί κάποια στιχμή και μένα την κράταγε 1 ώρα και μετά τις έσβηνε και ξανάβαζα Δε κατάλαβα ποτε γιατί το έκαναν αυτό τους είχα στήλη και mail κάποια στιχμή αλλα δε μου απαντήσανε ποτε !!!!!
Kαθώς σύμφωνα με τήν άνατομική σου μαρτυρία τής σωματικής σου διάπλασης,
βρίσκεσαι πιο ψηλά στήν πυραμίδα άπό έμάς??
Γιατί δηλαδή να διαταρράσουμε τήν Συγκρού, μή ταίζοντας τούς έαυτούς μας στά λιοντάρια??
Στο πηγάδι κατουρήσαμε έμείς??
Συγκρου, οπως λεμε.. συΓΚρουομενα ?