Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
1
Πετυχα μια Αννα με ενα Audi A3.Πιασαμε την κουβεντα αλλα τελικα δεν πηγαμε σπιτι της.Ειναι λεει και ενεργητικη και παθητικη.Ξερει κανενας κατι γι αυτην?

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Πετυχα μια Αννα με ενα Audi A3.Πιασαμε την κουβεντα αλλα τελικα δεν πηγαμε σπιτι της.Ειναι λεει και ενεργητικη και παθητικη.Ξερει κανενας κατι γι αυτην?

δεν νομιζω να μπορει να σε βοηθησει κανεις αν δεν δωσεις καποια περιγραφη, το μερος κλπ

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
1
δεν νομιζω να μπορει να σε βοηθησει κανεις αν δεν δωσεις καποια περιγραφη, το μερος κλπ
Ξανθια με σχετικα καλη εμφανιση αν κ με μερικα κιλακια παραπανω.Την πετυχα Συγγρου καμια 100 μετρα πιο κατω απο εκει που αραζει η θεα Χαρα!(Ηταν κ αυτη εξω χτες)

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.155
Πόντοι
1.056
:2funny:................ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ [size=25pt]ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ[/size]...............

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

Η φίλη της Χαράς , η Βίκυ, ήταν και αυτή κάτω ?

Ξανθια με σχετικα καλη εμφανιση αν κ με μερικα κιλακια παραπανω.Την πετυχα Συγγρου καμια 100 μετρα πιο κατω απο εκει που αραζει η θεα Χαρα!(Ηταν κ αυτη εξω χτες)

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
1
Οχι δεν την ειδα.5 περασα και ηταν εκει.Μεχρι να κανω μια γυρα και να παρω τον δρομο απο την αρχη ειχε φυγει.Ξαναεκανα αλλες δυο φορες τη γυρα και λιγο πριν τις 6 παρα δεν υπηρχε τιποτα.Η Χαρα ζητησε 80 σπιτι της.

Υ.Γ.

Ξερουμε κατι?

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
δεν είναι κακή. είναι νέα και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα από μόνο του. Απλά είναι άνευρη, σαν να μην γουστάρει πραγματικά να πηδιέται. Ή μπορεί απλά να μην είχαμε χημεία !

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
...είναι πράγματι ενεργοπαθητική...καλή περίπτωση..μεσαία προσόντα αλλά ωραίο σώμα γενικά..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 29511

Επισκέπτης
:pipa3: xerete kamia kali ts narxete spiti?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ξερετε τι χρειαζετε μια ελληνιδα για να δουλεψει νομιμα σε ενα μπουρδελο?

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
1
Βολτιτσα και αποψε απο Συγγρου κατα τις 5.Στην αρχη η Χαρα εξω απο το slk με την γλυκια φωνουλα της ζητησε 80,πιο κατω πενηντα μετρα μια σε ενα ασπρο bmw που δεν μου ειπε ονομα αλλα μου ειπε Γρηγορης ζητησε 50.Μπορει να την λεγανε σ'αληθεια γρηγορη γιατι μου φανηκε να φοραει περουκα.Παντως ειχε πετυχει καλη εμφανιση.H γλυκητατη barbie που α΄λλαξαμε δυο λογια,δεν τη ρωτησα καν ποσο παιρνει μιας και την ειχα συναντησει παλιοτερα με 100 και δεν ηθελα να την ρωτησω αφου δεν θα πηγαινα μαζι της.Για μενα ειναι η κορυφη!Ερωτευσιμη πολυ!Συναντησα μια Μυρτω που ζητησε 70.Απο εμφανιση καλη ηταν και ειχε και ενα χοντρο μπαζο διπλα της.Μια παλαβη πιο κατω σε μια διασταυρωση με ενα παλιο καμπριο(MG,Rover κατι τετοιο)ειχε τα βυζια εξω και μου φωναζε "ακομα δεν αποφασισες"? Παρακατω σε ενα ροζ smart ειχα την εντυπωση οτι με περιμενε κατι καλο και δεν επεσα εξω.Η Σουζανα,πολυ καλη απο εμφανιση ζητησε 70 και οταν της ειπα 50 αρνηθηκε αλλα μου χαμογελασε και με κοιταζε στα ματια πριν απαντησει.Ενιωσα πως ισως αν εκανα αλλη μια γυρα να δεχοταν.Ισως...
Συναντησα και αλλες αλλα δεν συγκρατησα ονοματα αλλα δεν αξιζαν κιολας.Αλλες πιωμενες,αλλες ταλαιπωρημενες.Ας ειναι καλα ολες τους παντως.Αυτα.Καλη τυχη συμφορουμητες!!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 29511

Επισκέπτης
Arxhge dwse fwta Celica toyota?

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

Καλή ενημέρωση. Πολύ καιρό είχαμε να διαβάσουμε 5-6 κουβέντες σωστές εδώ μέσα. Όλο παπαριές και εξυπνάδες επιπέδου Σεφερλή για 15χρονους.

Βολτιτσα και αποψε απο Συγγρου κατα τις 5.Στην αρχη η Χαρα εξω απο το slk με την γλυκια φωνουλα της ζητησε 80,πιο κατω πενηντα μετρα μια σε ενα ασπρο bmw που δεν μου ειπε ονομα αλλα μου ειπε Γρηγορης ζητησε 50.Μπορει να την λεγανε σ'αληθεια γρηγορη γιατι μου φανηκε να φοραει περουκα.Παντως ειχε πετυχει καλη εμφανιση.H γλυκητατη barbie που α΄λλαξαμε δυο λογια,δεν τη ρωτησα καν ποσο παιρνει μιας και την ειχα συναντησει παλιοτερα με 100 και δεν ηθελα να την ρωτησω αφου δεν θα πηγαινα μαζι της.Για μενα ειναι η κορυφη!Ερωτευσιμη πολυ!Συναντησα μια Μυρτω που ζητησε 70.Απο εμφανιση καλη ηταν και ειχε και ενα χοντρο μπαζο διπλα της.Μια παλαβη πιο κατω σε μια διασταυρωση με ενα παλιο καμπριο(MG,Rover κατι τετοιο)ειχε τα βυζια εξω και μου φωναζε "ακομα δεν αποφασισες"? Παρακατω σε ενα ροζ smart ειχα την εντυπωση οτι με περιμενε κατι καλο και δεν επεσα εξω.Η Σουζανα,πολυ καλη απο εμφανιση ζητησε 70 και οταν της ειπα 50 αρνηθηκε αλλα μου χαμογελασε και με κοιταζε στα ματια πριν απαντησει.Ενιωσα πως ισως αν εκανα αλλη μια γυρα να δεχοταν.Ισως...
Συναντησα και αλλες αλλα δεν συγκρατησα ονοματα αλλα δεν αξιζαν κιολας.Αλλες πιωμενες,αλλες ταλαιπωρημενες.Ας ειναι καλα ολες τους παντως.Αυτα.Καλη τυχη συμφορουμητες!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom