You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)
Πετυχα μια Αννα με ενα Audi A3.Πιασαμε την κουβεντα αλλα τελικα δεν πηγαμε σπιτι της.Ειναι λεει και ενεργητικη και παθητικη.Ξερει κανενας κατι γι αυτην?
δεν νομιζω να μπορει να σε βοηθησει κανεις αν δεν δωσεις καποια περιγραφη, το μερος κλπ
αυτό το έχει δοκιμάσει κάποιος?
με ψευτικη φοτο δυσκολο να εχει δοκιμασει καποιοςαυτό το έχει δοκιμάσει κάποιος?
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
καταλαβες πως θαναι στη πραγματικοτητα....με ψευτικη φοτο δυσκολο να εχει δοκιμασει καποιος
mitsios
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 91
- Πόντοι
- 1
Ξανθια με σχετικα καλη εμφανιση αν κ με μερικα κιλακια παραπανω.Την πετυχα Συγγρου καμια 100 μετρα πιο κατω απο εκει που αραζει η θεα Χαρα!(Ηταν κ αυτη εξω χτες)δεν νομιζω να μπορει να σε βοηθησει κανεις αν δεν δωσεις καποια περιγραφη, το μερος κλπ
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Η φίλη της Χαράς , η Βίκυ, ήταν και αυτή κάτω ?
Ξανθια με σχετικα καλη εμφανιση αν κ με μερικα κιλακια παραπανω.Την πετυχα Συγγρου καμια 100 μετρα πιο κατω απο εκει που αραζει η θεα Χαρα!(Ηταν κ αυτη εξω χτες)
mitsios
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 91
- Πόντοι
- 1
Οχι δεν την ειδα.5 περασα και ηταν εκει.Μεχρι να κανω μια γυρα και να παρω τον δρομο απο την αρχη ειχε φυγει.Ξαναεκανα αλλες δυο φορες τη γυρα και λιγο πριν τις 6 παρα δεν υπηρχε τιποτα.Η Χαρα ζητησε 80 σπιτι της.
Υ.Γ.
Ξερουμε κατι?
Υ.Γ.
Ξερουμε κατι?
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
...είναι πράγματι ενεργοπαθητική...καλή περίπτωση..μεσαία προσόντα αλλά ωραίο σώμα γενικά..Πετυχα μια Αννα με ενα Audi A3.Πιασαμε την κουβεντα αλλα τελικα δεν πηγαμε σπιτι της.Ειναι λεει και ενεργητικη και παθητικη.Ξερει κανενας κατι γι αυτην?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 29511
Επισκέπτης
xerete kamia kali ts narxete spiti?
xerete kamia kali ts narxete spiti?
Την Σέλικα!!
Για την Barbie υπαρχει καμια κριτικη εδω μεσα;
Η ταρίφα της;
mitsios
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 91
- Πόντοι
- 1
Βολτιτσα και αποψε απο Συγγρου κατα τις 5.Στην αρχη η Χαρα εξω απο το slk με την γλυκια φωνουλα της ζητησε 80,πιο κατω πενηντα μετρα μια σε ενα ασπρο bmw που δεν μου ειπε ονομα αλλα μου ειπε Γρηγορης ζητησε 50.Μπορει να την λεγανε σ'αληθεια γρηγορη γιατι μου φανηκε να φοραει περουκα.Παντως ειχε πετυχει καλη εμφανιση.H γλυκητατη barbie που α΄λλαξαμε δυο λογια,δεν τη ρωτησα καν ποσο παιρνει μιας και την ειχα συναντησει παλιοτερα με 100 και δεν ηθελα να την ρωτησω αφου δεν θα πηγαινα μαζι της.Για μενα ειναι η κορυφη!Ερωτευσιμη πολυ!Συναντησα μια Μυρτω που ζητησε 70.Απο εμφανιση καλη ηταν και ειχε και ενα χοντρο μπαζο διπλα της.Μια παλαβη πιο κατω σε μια διασταυρωση με ενα παλιο καμπριο(MG,Rover κατι τετοιο)ειχε τα βυζια εξω και μου φωναζε "ακομα δεν αποφασισες"? Παρακατω σε ενα ροζ smart ειχα την εντυπωση οτι με περιμενε κατι καλο και δεν επεσα εξω.Η Σουζανα,πολυ καλη απο εμφανιση ζητησε 70 και οταν της ειπα 50 αρνηθηκε αλλα μου χαμογελασε και με κοιταζε στα ματια πριν απαντησει.Ενιωσα πως ισως αν εκανα αλλη μια γυρα να δεχοταν.Ισως...
Συναντησα και αλλες αλλα δεν συγκρατησα ονοματα αλλα δεν αξιζαν κιολας.Αλλες πιωμενες,αλλες ταλαιπωρημενες.Ας ειναι καλα ολες τους παντως.Αυτα.Καλη τυχη συμφορουμητες!!!!
Συναντησα και αλλες αλλα δεν συγκρατησα ονοματα αλλα δεν αξιζαν κιολας.Αλλες πιωμενες,αλλες ταλαιπωρημενες.Ας ειναι καλα ολες τους παντως.Αυτα.Καλη τυχη συμφορουμητες!!!!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 29511
Επισκέπτης
Arxhge dwse fwta Celica toyota?
power!! ;)Arxhge dwse fwta Celica toyota?
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Καλή ενημέρωση. Πολύ καιρό είχαμε να διαβάσουμε 5-6 κουβέντες σωστές εδώ μέσα. Όλο παπαριές και εξυπνάδες επιπέδου Σεφερλή για 15χρονους.
Βολτιτσα και αποψε απο Συγγρου κατα τις 5.Στην αρχη η Χαρα εξω απο το slk με την γλυκια φωνουλα της ζητησε 80,πιο κατω πενηντα μετρα μια σε ενα ασπρο bmw που δεν μου ειπε ονομα αλλα μου ειπε Γρηγορης ζητησε 50.Μπορει να την λεγανε σ'αληθεια γρηγορη γιατι μου φανηκε να φοραει περουκα.Παντως ειχε πετυχει καλη εμφανιση.H γλυκητατη barbie που α΄λλαξαμε δυο λογια,δεν τη ρωτησα καν ποσο παιρνει μιας και την ειχα συναντησει παλιοτερα με 100 και δεν ηθελα να την ρωτησω αφου δεν θα πηγαινα μαζι της.Για μενα ειναι η κορυφη!Ερωτευσιμη πολυ!Συναντησα μια Μυρτω που ζητησε 70.Απο εμφανιση καλη ηταν και ειχε και ενα χοντρο μπαζο διπλα της.Μια παλαβη πιο κατω σε μια διασταυρωση με ενα παλιο καμπριο(MG,Rover κατι τετοιο)ειχε τα βυζια εξω και μου φωναζε "ακομα δεν αποφασισες"? Παρακατω σε ενα ροζ smart ειχα την εντυπωση οτι με περιμενε κατι καλο και δεν επεσα εξω.Η Σουζανα,πολυ καλη απο εμφανιση ζητησε 70 και οταν της ειπα 50 αρνηθηκε αλλα μου χαμογελασε και με κοιταζε στα ματια πριν απαντησει.Ενιωσα πως ισως αν εκανα αλλη μια γυρα να δεχοταν.Ισως...
ksaderfos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 389
- Πόντοι
- 21
www.ashemaletube.com/videos/46399/so-pretty-shemale.html?utm_source=gallery&utm_medium=tube&utm_campaign=tubegals]http://www.ashemaletube.com/videos/46399/so-pretty-shemale.html?utm_source=gallery&utm_medium=tube&utm_campaign=tubegals[/url]
ΕΡΩΤΕΥΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΕΡΩΤΕΥΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις