Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
1
Ρε μαγκες να κανω μια ερωτηση.Με μηχανη αν περασει καποιος ασχολουνται η δεν μπαινουν καν στη διαδικασια να σε πιασουνε για πελατη?Αφου οι περισσοτερες εξαλλου μενουν εκει κοντα. :think:

Καποιος να ξερει? :helpplea:

cube

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2009
Like
2
Πόντοι
0
τα τραβελια που ειναι στα γνωστα σπιτακια μας, περνανε απο εξετασεις κανονικα? Ωστε να εχουν την δυνατότητα να ασκήσουν το επάγγελμα κανονικά.. Η ειναι μονο για τις γυναικες εκδιδομενες?

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καποιος να ξερει? :helpplea:

τον ειχα δωσει μια φορα στην ινα,εβαζα βενζινη στην καβαλας και μου λεει ενα να δω τον πουτσο σου.
πηγαμε σε ενα στενο με το αμαξι της αυτη  :pipa1: και μετα μου ζητησε να την  :zfuck:
ηταν πολυ καβλα ομως τοτε και της τον καρφωσα..
αλλα παιζει ρολο και τι εισαι πως εισαι κλπ

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
τον ειχα δωσει μια φορα στην ινα,εβαζα βενζινη στην καβαλας και μου λεει ενα να δω τον πουτσο σου.
πηγαμε σε ενα στενο με το αμαξι της αυτη  :pipa1: και μετα μου ζητησε να την  :zfuck:
ηταν πολυ καβλα ομως τοτε και της τον καρφωσα..
αλλα παιζει ρολο και τι εισαι πως εισαι κλπ
Ποσα λεφτα σου εδωσε για να ξεκαυλωσει; :2funny:

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
χαχααχχα φιλε τοτε δεν υπηρχε κριση και απο οτι μου ειπε ηθελε να της κανει σεφτε μια καλη ψωλη!!!χχαχαχα

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

sorry, δεν είναι χλευασμός πλάκα κάνουμε. Θεωρώ ότι και συ κάνεις πλάκα με το να ρωτάς εδώ μέσα αν είναι οκ η τρανς να τελειώνει στο στόμα σου.

Δεν καταλαβαίνω προς τι ο χλευασμός. Τέλος πάντων μια ερώτηση έκανα. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ευθύνη του καθενός αν θα πάρει ακάποτο τσιμπούκι, απλά ρωτάω γιατί βλέπω σε όλες τις κριτικές κανείς δεν κάνει με προφυλακτικό.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

πιστεύω ότι αν είσαι σοβαρός θα ασχοληθούν μαζί σου

Ρε μαγκες να κανω μια ερωτηση.Με μηχανη αν περασει καποιος ασχολουνται η δεν μπαινουν καν στη διαδικασια να σε πιασουνε για πελατη?Αφου οι περισσοτερες εξαλλου μενουν εκει κοντα. :think:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

οι νόμοι αναφέρουν πιά εκδιδόμενα άτομα και όχι εκδιδόμενες γυναίκες. Επομένως ΔΕΝ είναι πλέον οι αστίατροι μόνο για τις εκδιδόμενες γυναίκες

τα τραβελια που ειναι στα γνωστα σπιτακια μας, περνανε απο εξετασεις κανονικα? Ωστε να εχουν την δυνατότητα να ασκήσουν το επάγγελμα κανονικά.. Η ειναι μονο για τις γυναικες εκδιδομενες?

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

γενικά πάντως όταν λέμε της έκανε σεφτέ εννοούμε ότι πλήρωσε ο πελάτης. Αλλοιώς είναι τσέτουλα

χαχααχχα φιλε τοτε δεν υπηρχε κριση και απο οτι μου ειπε ηθελε να της κανει σεφτε μια καλη ψωλη!!!χχαχαχα

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
..ασχολούνται κανονικότατα...όλες σχεδόν έχουν σπίτι και δεν τους νοιάζει αν είσαι με μηχανή ή αμάξι... :rockon: :rockon:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Ακριβώς αυτό κατάλαβα και γω και για τον λόγο αυτόν έκανα την επισήμανση. Θυμήθηκα τώρα παρόμοια φάση που μου έτυχε πριν πολλά πολλά χρόνια στη πλατεία Αττικής κοντά , κοίταζα μία δικιά μας σε δρόμο που δεν ήταν πιάτσα και με ρώτησε _Με πάς μία βόλτα ? Την πήγα Συγγρού και την πήρα τσέτουλα σε καβάτζα που είχε εκεί που σήμερα είναι τα hot dog στην ΝΔ

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ακριβώς αυτό κατάλαβα και γω και για τον λόγο αυτόν έκανα την επισήμανση. Θυμήθηκα τώρα παρόμοια φάση που μου έτυχε πριν πολλά πολλά χρόνια στη πλατεία Αττικής κοντά , κοίταζα μία δικιά μας σε δρόμο που δεν ήταν πιάτσα και με ρώτησε _Με πάς μία βόλτα ? Την πήγα Συγγρού και την πήρα τσέτουλα σε καβάτζα που είχε εκεί που σήμερα είναι τα hot dog στην ΝΔ

:think: Και έφαγες το χότντόκ Βασίλ μου?  :zfuck: :fuck1:

dion23

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα
εδω και πολυ καιρο καβλωνω με τραβεστι μου αρεσει να βλεπω τσοντεσ με shemale
θελω πολυ να "παω" με τραβεστι και ενεργητικα και παθητικα
στη συγγρου μπορω να βρω κατι αξιολογο δλδ να μην ειναι κρος ντρεσσ και να φερνει σε γυναικα
και το βασικοτερο να εχει κατι ικανοποιητικο εκει κατω...?
η αν εχετε να μου προτεινετε καποιο χωρο-στουντιο και καποιο τηλ..

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
καλησπερα
εδω και πολυ καιρο καβλωνω με τραβεστι μου αρεσει να βλεπω τσοντεσ με shemale
θελω πολυ να "παω" με τραβεστι και ενεργητικα και παθητικα
στη συγγρου μπορω να βρω κατι αξιολογο δλδ να μην ειναι κρος ντρεσσ και να φερνει σε γυναικα
και το βασικοτερο να εχει κατι ικανοποιητικο εκει κατω...?
η αν εχετε να μου προτεινετε καποιο χωρο-στουντιο και καποιο τηλ..
ξεκινα απο το ts-dating.com και αν δεν βρεις κατι ενδιαφερον τα ξαναλεμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom