Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Την τιμησα πριν λιγους μηνες. Για τα δικα μου γουστα δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο γι'αυτο και δεν προκειται να ξαναπαω. Δεν μου εβγαλε αυτο το εκφυλο που διαφημιζει. Τα προσοντα της μικρα θα τα ελεγα. Δεν την λες ομως ξεπετα σαν καποιες αλλες.
εχει παει κανεις μαζι της τελευταια γιατι ακουσα οτι εχει κανει εγχειρηση... ξερει κανεις αν αληθευει?

jacktrades

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
199
Πόντοι
1
Παιδια καλησπερα, σχετικα καινουργιος στο club, ηθελα να σας ρωτησω ...
εγω που κ που αναζητω την παρεα ενος ομορφου "κοριτσιου" ...

Δεν θα με χαρακτηριζα ομως ... αθλητη... ;)

Γενικα οι εμπειριες μου περιοριζονταν στην αγαπη κ την μελινα...και αυτες ξερετεπως ηταν αφου υπαρχουν κ σχετικα νηματα... δεδομενου οτι αυτες ειναι αφαντες, μπορει καποιος να μου προτεινει καποια ενναλακτικη? ;)pm η εδω...

Σας ευχαριστω.

jacktrades

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
199
Πόντοι
1
Ευχαριστω πολυ φιλε, κανεις αλλος?

TP21S

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα...

Για το εν λόγο ξέρουμε τίποτα???
με τρώει η περιέργεια για δοκιμή με trans αλλά θέλω να είναι τελείως θηλυπρεπής ... σαν αυτή...
Έχω δει σε διάφορα site γυναικάρες TS που τελικά από κοντά έχουν μουστάκια… javascript:void(0);

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Καλησπέρα...

με τρώει η περιέργεια για δοκιμή με trans αλλά θέλω να είναι τελείως θηλυπρεπής ... σαν αυτή...
Έχω δει σε διάφορα site γυναικάρες TS που τελικά από κοντά έχουν μουστάκια… javascript:void(0);

Δηλαδή σε τρώει η περιέργεια για δοκιμή με τελείως θηλυπρεπή με πούτσα 23 χ 7 !!!

Μάλλον μετά την αναχώρηση σε κόβω να αποχωρείς τελείως θηλυπρεπής μετά την περιποίηση που θα υποστείς !!!  :2funny:

Orientation : More Active 23x7 Cock hard'm too hot in bed

Θα στον σφυρίξει ρεεεεε, και με 23 πόντους που λέει θα βγάλεις και πετρέλαιο!!!  :2funny:

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Βρήκαν οι βραζιλιάνες πεινασμένους άντρες στο ελλάντα και πλακώνουν καραβιές πλέον.
Τους προσφέρουν την απόλυτη ξεπέτα και αυτοί όχι μόνο γουστάρουν αλλά γράφουν και
διθυραμβικές κριτικές μεγαλώνοντας τον κατάλογο των υποψηφίων θυμάτων.Άλλα δηλώνουν
άλλα κάνουν,αλλιώς προβάλλονται αλλιώς είναι από κοντά και πάραυτα υπάρχουν κορόιδα
που τα σκάνε αδρά για να τις συναντήσουν.Ε δεν είναι και χαζές να προτιμήσουν να πάνε
σε άλλες χώρες όπου η πελατεία έχει απαιτήσεις όταν πληρώνει..

TP21S

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή σε τρώει η περιέργεια για δοκιμή με τελείως θηλυπρεπή με πούτσα 23 χ 7 !!!

Μάλλον μετά την αναχώρηση σε κόβω να αποχωρείς τελείως θηλυπρεπής μετά την περιποίηση που θα υποστείς !!!  :2funny:

Θα στον σφυρίξει ρεεεεε, και με 23 πόντους που λέει θα βγάλεις και πετρέλαιο!!!  :2funny:

Η περιέργεια σκότωσε την γάτα… αλλά αν είναι να βρούμε πετρέλαιο στη Αθήνα… χαλάλι θα θυσιαστούμε για την πατρίδα…  αφού μας γ@μ@νε που μας γ@μ@νε τουλάχιστον θα έχουμε φτηνό Diesel…

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Η περιέργεια σκότωσε την γάτα… αλλά αν είναι να βρούμε πετρέλαιο στη Αθήνα… χαλάλι θα θυσιαστούμε για την πατρίδα…  αφού μας γ@μ@νε που μας γ@μ@νε τουλάχιστον θα έχουμε φτηνό Diesel…

:rockon:  :2funny:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Βρήκαν οι βραζιλιάνες πεινασμένους άντρες στο ελλάντα και πλακώνουν καραβιές πλέον.
Τους προσφέρουν την απόλυτη ξεπέτα και αυτοί όχι μόνο γουστάρουν αλλά γράφουν και
διθυραμβικές κριτικές μεγαλώνοντας τον κατάλογο των υποψηφίων θυμάτων.Άλλα δηλώνουν
άλλα κάνουν,αλλιώς προβάλλονται αλλιώς είναι από κοντά και πάραυτα υπάρχουν κορόιδα
που τα σκάνε αδρά για να τις συναντήσουν.Ε δεν είναι και χαζές να προτιμήσουν να πάνε
σε άλλες χώρες όπου η πελατεία έχει απαιτήσεις όταν πληρώνει..

ειχες εσυ εμπειρια αντιστοιχη με ξεπετα γιατι δεν εχω δει καποια σχετικη κριτικη σου;

Vicenzo

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2006
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα...

Δες το βιντεο και μετα θα ξερεις αν θα θελεις να πας να τη συναντησεις.

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
ειχες εσυ εμπειρια αντιστοιχη με ξεπετα γιατι δεν εχω δει καποια σχετικη κριτικη σου;
Με την απόλυτη ξεπέτα dana-dana.Βέβαια αν θυμάμαι καλά εσύ πρέπει να με αποκάλεσες και
παπαγαλάκι όταν ανέφερα την εμπειρία μου για αυτό και δεν προχώρησα σε κανονική κριτική.
Να βοηθήσω ήθελα απλώς και πειράχτηκα από τη στάση σας και το άφησα έτσι.Μάλλον μαλακία
μου ήταν γιατί στην πορεία υπήρξαν και άλλοι που την πάτησαν καθώς πλην του ξένοιαστου
καβαλάρη όλοι ήταν απογοητευμένοι μαζί της.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
μα ακριβως γι αυτο σε αποκαλεσα παπαγαλακι γιατι δεν ηταν κανονικη κριτικη αυτη και υπηρχαν πολλα κενα που αφηναν υποψιες συν το γεγονος οτι ηταν το πρωτο σου σχολιο.
μπορει να βιαστηκα να σε κρινω και σ αυτο δεχομαι οτι μπορει να εκανα λαθος, αλλα αυτα που ειχες γραψει παραμενουν περιεργα για μενα.
Οπως και να εχει εσυ τις χαρακτησιζεις ολες συλλυβδην ξεπετες και υπεθεσα οτι ειχες ασχημη εμπειρια με παραπανω απο μια.
Αν θες την γνωμη μου οι ξεπετες δεν εχουν χρωμα, εθνικοτητα, ηλικια, μεγαλα ή μικρα βυζια, πουτσα η μουνι...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16

Μάλλον μετά την αναχώρηση σε κόβω να αποχωρείς τελείως θηλυπρεπής μετά την περιποίηση που θα υποστείς !!!  :2funny:

καλα το 23χ7 ειναι λιγο υπερβολικο οπως φαινεται και στα βιντεακια της, αλλα κατα τ αλλα απο εμφανιση ειναι απο της θυληκοτερες που εχω δει.

Δεν την προλαβα στο Μιλανο πριν 4 χρονια  για 1 ωρα γιατι επρεπε να φυγω...οποτε δεν μπορω να επιβεβαιωσω αν ειναι οντως τοσο θυληκη και απο κοντα

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
μα ακριβως γι αυτο σε αποκαλεσα παπαγαλακι γιατι δεν ηταν κανονικη κριτικη αυτη και υπηρχαν πολλα κενα που αφηναν υποψιες συν το γεγονος οτι ηταν το πρωτο σου σχολιο.
μπορει να βιαστηκα να σε κρινω και σ αυτο δεχομαι οτι μπορει να εκανα λαθος, αλλα αυτα που ειχες γραψει παραμενουν περιεργα για μενα.
Οπως και να εχει εσυ τις χαρακτησιζεις ολες συλλυβδην ξεπετες και υπεθεσα οτι ειχες ασχημη εμπειρια με παραπανω απο μια.
Αν θες την γνωμη μου οι ξεπετες δεν εχουν χρωμα, εθνικοτητα, ηλικια, μεγαλα ή μικρα βυζια, πουτσα η μουνι...
Ηταν όντως το πρώτο μου σχόλιο και η επιφυλακτικότητα σου δεν θα ήταν παράλογη
αν δεν συνοδευόταν και με την φωτογραφία-χαρακτηρισμό.Αυτή με χάλασε αλλά εντάξει
δεν το φέρω και βαρέως.Απλά όταν καταθέτεις την εμπειρία σου με αποκλειστικο και
μόνο σκοπό το να βοηθήσεις και ξαφνικά σου τίθεται το να αποδείξεις ότι δεν είσαι
ελέφαντας περιπλέκει τα πράγματα και σε δυσκολεύει.Δεν φταις εσύ βεβαίως που δεν
έγραψα τελικά κριτική εγώ ήμουν που έτσι το είδα τοτε και δεν το έκανα.Επί της
ουσίας έχω εμπειρίες και με  άλλες βραζιλιάνες (όχι πολλές) αλλά γενικά έχω ικανό
αριθμό εμπειριών και με αλλοδαπές και με εγχώριες τρανς.Για τις εγχώριες βέβαια
δεν υπάρχει δυνατότητα κριτικής από ότι είδα στο αντίστοιχο κομμάτι του site
επειδή μάλλον δεν λογίζονται ως city tours ή κάτι τέτοιο.Επίσης τα όσα παραμένουν
περίεργα για εσένα ως θεατή σκέψου πόσο περίεργα ήταν για αυτόν που τα αντιμετώπισε.

TP21S

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Ηταν όντως το πρώτο μου σχόλιο και η επιφυλακτικότητα σου δεν θα ήταν παράλογη
αν δεν συνοδευόταν και με την φωτογραφία-χαρακτηρισμό.Αυτή με χάλασε αλλά εντάξει
δεν το φέρω και βαρέως.Απλά όταν καταθέτεις την εμπειρία σου με αποκλειστικο και
μόνο σκοπό το να βοηθήσεις και ξαφνικά σου τίθεται το να αποδείξεις ότι δεν είσαι
ελέφαντας περιπλέκει τα πράγματα και σε δυσκολεύει.Δεν φταις εσύ βεβαίως που δεν
έγραψα τελικά κριτική εγώ ήμουν που έτσι το είδα τοτε και δεν το έκανα.Επί της
ουσίας έχω εμπειρίες και με  άλλες βραζιλιάνες (όχι πολλές) αλλά γενικά έχω ικανό
αριθμό εμπειριών και με αλλοδαπές και με εγχώριες τρανς.Για τις εγχώριες βέβαια
δεν υπάρχει δυνατότητα κριτικής από ότι είδα στο αντίστοιχο κομμάτι του site
επειδή μάλλον δεν λογίζονται ως city tours ή κάτι τέτοιο.Επίσης τα όσα παραμένουν
περίεργα για εσένα ως θεατή σκέψου πόσο περίεργα ήταν για αυτόν που τα αντιμετώπισε.
το πιο ασφαλές λοιπόν αλλά και κατατοπιστικό είναι να γράφουμε ολοκληρωμένα την κριτική μας....όπως ακριβώς αισθανόμαστε...έτσι βοηθάμε και τους υπόλοιπους συναγωνιστάς....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom