μα ακριβως γι αυτο σε αποκαλεσα παπαγαλακι γιατι δεν ηταν κανονικη κριτικη αυτη και υπηρχαν πολλα κενα που αφηναν υποψιες συν το γεγονος οτι ηταν το πρωτο σου σχολιο.
μπορει να βιαστηκα να σε κρινω και σ αυτο δεχομαι οτι μπορει να εκανα λαθος, αλλα αυτα που ειχες γραψει παραμενουν περιεργα για μενα.
Οπως και να εχει εσυ τις χαρακτησιζεις ολες συλλυβδην ξεπετες και υπεθεσα οτι ειχες ασχημη εμπειρια με παραπανω απο μια.
Αν θες την γνωμη μου οι ξεπετες δεν εχουν χρωμα, εθνικοτητα, ηλικια, μεγαλα ή μικρα βυζια, πουτσα η μουνι...
Ηταν όντως το πρώτο μου σχόλιο και η επιφυλακτικότητα σου δεν θα ήταν παράλογη
αν δεν συνοδευόταν και με την φωτογραφία-χαρακτηρισμό.Αυτή με χάλασε αλλά εντάξει
δεν το φέρω και βαρέως.Απλά όταν καταθέτεις την εμπειρία σου με αποκλειστικο και
μόνο σκοπό το να βοηθήσεις και ξαφνικά σου τίθεται το να αποδείξεις ότι δεν είσαι
ελέφαντας περιπλέκει τα πράγματα και σε δυσκολεύει.Δεν φταις εσύ βεβαίως που δεν
έγραψα τελικά κριτική εγώ ήμουν που έτσι το είδα τοτε και δεν το έκανα.Επί της
ουσίας έχω εμπειρίες και με άλλες βραζιλιάνες (όχι πολλές) αλλά γενικά έχω ικανό
αριθμό εμπειριών και με αλλοδαπές και με εγχώριες τρανς.Για τις εγχώριες βέβαια
δεν υπάρχει δυνατότητα κριτικής από ότι είδα στο αντίστοιχο κομμάτι του site
επειδή μάλλον δεν λογίζονται ως city tours ή κάτι τέτοιο.Επίσης τα όσα παραμένουν
περίεργα για εσένα ως θεατή σκέψου πόσο περίεργα ήταν για αυτόν που τα αντιμετώπισε.