Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
δεν τυγχανω υποτακτικης ψυχολογιας χοτυ μου..
δεν τυγχανω υποτακτικης ψυχολογιας χοτυ μου..
ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΧΑΛΑΡΗ- ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ, Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΜΕΙΝΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΖΗΤΑ 80 ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΩ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΛΟΓΟ ΚΡΙΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΜΕ ΠΙΑΣΗΜΑΤΑΚΙΑ. ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ, ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ,ΜΕΝΕΙ ΣΕΠΟΛΕΙΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΙΑΜΜΕΡΙΣΜΑ/ΛΟΥΞ... ΑΥΤΑ
Παιδιά έχουμε τίποτα για την κοπελιά εδω;;;
ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΧΑΛΑΡΗ- ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ, Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΜΕΙΝΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΖΗΤΑ 80 ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΩ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΛΟΓΟ ΚΡΙΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΜΕ ΠΙΑΣΗΜΑΤΑΚΙΑ. ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ, ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ,ΜΕΝΕΙ ΣΕΠΟΛΕΙΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΙΑΜΜΕΡΙΣΜΑ/ΛΟΥΞ... ΑΥΤΑ
Για να ρωτάς βρε χαζουλι.....Γιατί το εγραψες το ίδιο και στο Tραβέλια με προσόντα αρχηδιέ μου? Για να κάνει; τον προμότορα στον πουστοβούβαλο που λέει γαβροιέλ η μηπως είσαι εσύ και δεν μας το λές?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙ!!!ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΧΑΛΑΡΗ- ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ, Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΜΕΙΝΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΖΗΤΑ 80 ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΩ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΛΟΓΟ ΚΡΙΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΜΕ ΠΙΑΣΗΜΑΤΑΚΙΑ. ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ, ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ,ΜΕΝΕΙ ΣΕΠΟΛΕΙΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΙΑΜΜΕΡΙΣΜΑ/ΛΟΥΞ... ΑΥΤΑ
Όλο ρωτάς, αλλά δεν απαντάς ...
δεν νομίζω να έχει κάνει αλλαγή φύλου, στην ταινία τα είχε τα @@Μινα Ορφανου την λενε.Εχει κανει αλλαγη φυλου.δεν νομιζω να ασκουσε το αρχαιοτερο επαγγελμα.Πρωταγωνιστησε στην ταινια Στρελλα.εχει μερικες πολυ καλες σκηνες εκει.
Μινα Ορφανου την λενε.Εχει κανει αλλαγη φυλου.δεν νομιζω να ασκουσε το αρχαιοτερο επαγγελμα.Πρωταγωνιστησε στην ταινια Στρελλα.εχει μερικες πολυ καλες σκηνες εκει.
Ορθός ομιλείτε!!!Να σαι καλά αδερφέ.Δεν με απασχολεί αν είναι εγχειρισμένη ή όχι γιατί δεν με ενδιαφέρει το παθητικό σεξ.
Είναι πολύ θηλυκή και καβλιάρα και είπα μήπως έχει κάποιος κάποια εμπειρία ή μήπως θα μπορούσα να έχω εγώ.
Μην δίνεις σημασία. Λόγια του κώλου! ;)Όλο ρωτάς, αλλά δεν απαντάς ...
γιατί άραγε καυλιάρη μου ;
Εχει δεχθει κανενας τα χαδια αυτης εδω της "κοπελιτσας" ?
Αν γνωριζει καποιος κατι ας μας πληροφορησει..
Αυτη εδω μπαινει και στο badoo με το ονομα Στελλα!
νέα άφιξη..... ξέρουμε τίποτα;;;Χαχαχαχα... Θελει η πουτανα να κρυφτει και η Χαρα δεν την αφηνει...
νέα άφιξη..... ξέρουμε τίποτα;;;
αξιογαμητη φαινεται
Geia sas paidia!yparxei kapoios pou na kserei pou borw na vrw video me ellhnides ts?an nai as mou steilei ena p.m....eyxaristw!!!
Γεια σας παιδιά!!μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω βίντεο με ελληνίδες ts/?Aν μπορείτε στείλτε μου ένα π.μ...thanks!!!