Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

mike vs

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
15
Πόντοι
1

Παιδιά έχουμε τίποτα για την κοπελιά εδω;;; :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:
ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΧΑΛΑΡΗ- ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ, Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΜΕΙΝΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΖΗΤΑ 80 ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΩ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΛΟΓΟ ΚΡΙΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΜΕ ΠΙΑΣΗΜΑΤΑΚΙΑ. ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ, ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ,ΜΕΝΕΙ ΣΕΠΟΛΕΙΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΙΑΜΜΕΡΙΣΜΑ/ΛΟΥΞ... ΑΥΤΑ

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΧΑΛΑΡΗ- ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ, Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΜΕΙΝΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΖΗΤΑ 80 ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΩ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΛΟΓΟ ΚΡΙΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΜΕ ΠΙΑΣΗΜΑΤΑΚΙΑ. ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ, ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ,ΜΕΝΕΙ ΣΕΠΟΛΕΙΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΙΑΜΜΕΡΙΣΜΑ/ΛΟΥΞ... ΑΥΤΑ

Γιατί το εγραψες το ίδιο και στο Tραβέλια με προσόντα αρχηδιέ μου? Για να κάνει; τον προμότορα στον πουστοβούβαλο που λέει γαβροιέλ  η μηπως είσαι εσύ και δεν μας το λές?

jk1982

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί το εγραψες το ίδιο και στο Tραβέλια με προσόντα αρχηδιέ μου? Για να κάνει; τον προμότορα στον πουστοβούβαλο που λέει γαβροιέλ  η μηπως είσαι εσύ και δεν μας το λές?
Για να ρωτάς βρε χαζουλι.....

jk1982

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙ!!!

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Μπορεί κάποιος να μου πει ποιό είναι το τραβέλι που κάνει τη αδερφή του Κόκλα
στους βασιλιάδες και αν εξασκούσε-εξασκεί το αρχαιότερο επάγγελμα;

spat

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
91
Πόντοι
0
Μινα Ορφανου την λενε.Εχει κανει αλλαγη φυλου.δεν νομιζω να  ασκουσε το αρχαιοτερο επαγγελμα.Πρωταγωνιστησε στην ταινια Στρελλα.εχει μερικες πολυ καλες σκηνες εκει.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Μινα Ορφανου την λενε.Εχει κανει αλλαγη φυλου.δεν νομιζω να  ασκουσε το αρχαιοτερο επαγγελμα.Πρωταγωνιστησε στην ταινια Στρελλα.εχει μερικες πολυ καλες σκηνες εκει.
δεν νομίζω να έχει κάνει αλλαγή φύλου, στην ταινία τα είχε τα @@

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1

Να σαι καλά αδερφέ.Δεν με απασχολεί αν είναι εγχειρισμένη ή όχι γιατί δεν με ενδιαφέρει το παθητικό σεξ.
Είναι πολύ θηλυκή και καβλιάρα και είπα μήπως έχει κάποιος κάποια εμπειρία ή μήπως θα μπορούσα να έχω εγώ.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Να σαι καλά αδερφέ.Δεν με απασχολεί αν είναι εγχειρισμένη ή όχι γιατί δεν με ενδιαφέρει το παθητικό σεξ.
Είναι πολύ θηλυκή και καβλιάρα και είπα μήπως έχει κάποιος κάποια εμπειρία ή μήπως θα μπορούσα να έχω εγώ.
Ορθός ομιλείτε!!!  :rockon:

Όλο ρωτάς, αλλά δεν απαντάς ...

γιατί άραγε καυλιάρη μου ;

:2funny: :2funny: :2funny:
Μην δίνεις σημασία. Λόγια του κώλου!  ;)

Που είσαι εσύ μωρή χαμένη λούγκρα παρεξηγιάρα να τα βάλουμε λιγουλάκι να ξυπνήσουν λίγο τα αίματα γαμωτοκερατό σου! :grin:

Δεν πιστευω να σε ξελόγιασε κάνας τραβέλας και να την έπαθες η να ενεργήθηκες?  
:2funny: :2funny: :2funny:

gfe_lover

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
17
Like
15
Πόντοι
2.163
Εχει δεχθει κανενας τα χαδια αυτης εδω της "κοπελιτσας"   ?
Αν γνωριζει καποιος κατι ας μας πληροφορησει..
Αυτη εδω μπαινει και στο badoo με το ονομα Στελλα!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Εχει δεχθει κανενας τα χαδια αυτης εδω της "κοπελιτσας"   ?
Αν γνωριζει καποιος κατι ας μας πληροφορησει..
Αυτη εδω μπαινει και στο badoo με το ονομα Στελλα!

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=130999.0]Αλλη φορά να διαβάζεις και να μελετάς καλά![/url]
Αλλοιώς θα πουμε την Νταίζη να σε    :zfuck: :fuck1: :fuck2: ....  ;)

paul30

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Χαχαχαχα... Θελει η πουτανα να κρυφτει και η Χαρα δεν την αφηνει... :tits2:

matina9198

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Geia sas paidia!yparxei kapoios pou na kserei pou borw na vrw video me ellhnides ts?an nai as mou steilei ena p.m....eyxaristw!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Geia sas paidia!yparxei kapoios pou na kserei pou borw na vrw video me ellhnides ts?an nai as mou steilei ena p.m....eyxaristw!!!

Γεια σας παιδιά!!μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω βίντεο με ελληνίδες ts/?Aν μπορείτε στείλτε μου ένα π.μ...thanks!!!

Περίμενε και σε καμιά εικοσαριά χρόνια κάτι θα βγεί.
Προς το παρόν βλέπε γουσγούνη!!  :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom