Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
15
Like
2.131
Πόντοι
2.477
Καλησπέρα αγωνιστές και Καλή Χρονιά με όμορφα και νέα ΄μωρά΄ !!! Ξέρουμε κάτι για μία 'κοπέλα' που κάνει πιάτσα επί της εθνικής Αθηνων Λαμίας μεταξύ Ιεράς οδού και Καβάλας προς τα ΚΤΕΛ με ένα γκρί Πεζό 206 ???

Ευχαριστώ !!!

Με επιφυλαξη και χωρις να ειμαι σιγουρος εννοεις αυτη..

Βρισκεται εκει που ανεφερες!αν εννοεις την Gabriela την εχω τιμησει εγω!Για τα δικα μου ενεργητικα γουστα ειναι πολυ καλη και ωραια βαθυα πιπα!30 ευρω μου πηρε εμενα στο αμαξι!

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736
Με επιφυλαξη και χωρις να ειμαι σιγουρος εννοεις αυτη..

Βρισκεται εκει που ανεφερες!αν εννοεις την Gabriela την εχω τιμησει εγω!Για τα δικα μου ενεργητικα γουστα ειναι πολυ καλη και ωραια βαθυα πιπα!30 ευρω μου πηρε εμενα στο αμαξι!

Ευχαριστώ Cocos30 αλλά δεν λέω αυτή.Αυτή που ρωτάω ειναι πιο πάνω μετα την Ιερά Οδο.Ευχαριστω πάντος

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
Michael P : η Παολίνα δέχεται σε ένα στενό στην πλατεία Γκύζη, εδώ και λίγο καιρό. Πριν ήταν στην οδό Αλφίας. Προχώρα και μετά το κόλπο, αν θες, πες μας κι εσύ την γνώμη σου.

heya

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
ειχα παει πριν κανενα χρονο... ειναι ενα απο τα τραβελια που ειχε συνεντευξει ο μαστορακης... λεει οτι ειναι 30 αλλα πρεπει τουλαχιστον να ειναι 47... δεν της φενεται ομως... περνει 50 αλλα οταν σκασεις μυτη σου ζητα παραπανω... καλο εργαλειο αλλα αρκετα βιαστικη, σκεψου να την παρεις απο συγγρου συγουρα θα σε ξεπεταξει στο 10λεπτο... βγενει στη γεφυρα της ν.σμηρνης... δεν θα σου την προτεινα παντως....

Κρίμα γιατί δείχνει όμορφη στις φώτο και δεν έχουμε πολλά όμορφα trans...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
με το photoshop ολα ειναι δυνατα, αλλα βεβαια και χωρις αυτο ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι μια καλη επιλογη απο εξωτερικης εμφανισης.
Το φοβερο ειναι η τιμη που ξεκιναει απο 60 μινμουμ και φανταζομαι για στανταρ προγραμμα ειναι 100.
στην ελλαδα μονο πρεπει να κανεις παζαρι για να πετυχεις τις τιμες που χρεωνουν αλλου

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
με το photoshop ολα ειναι δυνατα, αλλα βεβαια και χωρις αυτο ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι μια καλη επιλογη απο εξωτερικης εμφανισης.
Το φοβερο ειναι η τιμη που ξεκιναει απο 60 μινμουμ και φανταζομαι για στανταρ προγραμμα ειναι 100.
στην ελλαδα μονο πρεπει να κανεις παζαρι για να πετυχεις τις τιμες που χρεωνουν αλλου
Ωραίο μουνί!!
:think: Αν πάς όμως πρόσεχε!
Φαίνεται για μονάρχιδη..!!  :-

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
αυτη που βρισκεται???

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
6

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Νάσαι καλά. Καλό ψάξιμο από δω και μπρος !

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
1
Καλα ρε φιλαρακι,απο τοσες επιλογες αυτη σου μπηκε στο μυαλο?Κοιτα την καλα και πες μας ειλικρινα.Σ'αρεσει??? :think:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
γιατι ρε μεγαλε? εμενα μου αρεσει... περι ορέξεως...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Καλα ρε φιλαρακι,απο τοσες επιλογες αυτη σου μπηκε στο μυαλο?Κοιτα την καλα και πες μας ειλικρινα.Σ'αρεσει??? :think:

πληροφοριες ζητησα βασικα
αλλα δεν βλεπω κατι να με χαλαει τουλαχιστον στις συγκεκριμενες φωτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom