Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

gioulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
paidia ksereis kaneis gia duo trans pou pane sto cinema laikon thessaloniki?mia mauromala oxi kalh kai ena ksantho omorfouliko?

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
την χρυση λες;
αν ειναι αυτη οντως απο εκει την εχω δει και μου θυμιζε κατι
αλλα δεν την εχω παρει
εσυ;

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

χαχααχαχαχαχαχχαχαχ ρε αυτος ειναι ο ανεστης επαιζε παλια μπαλα στις τζιτζφιες πως παχυνε ετσι ο πουστης..........!!!! και κατι αλλο παντα αντρας ηταν μαλλον κεσατια θα εχει και σκεφτηκε να το γυρισει λιγο το παλτο μπας και φαει κανενα κομματι ψωμι!!!!!!!

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
6
χαχααχαχαχαχαχχαχαχ ρε αυτος ειναι ο ανεστης επαιζε παλια μπαλα στις τζιτζφιες πως παχυνε ετσι ο πουστης..........!!!! και κατι αλλο παντα αντρας ηταν μαλλον κεσατια θα εχει και σκεφτηκε να το γυρισει λιγο το παλτο μπας και φαει κανενα κομματι ψωμι!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

δεν τον πήρε η Barca και το γύρισε στο transexuelle δηλαδής

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Η αγγελία δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
εχει αναφερθει αρκετες φορες, ειδικα τελευταια.
με μια αναζητηση πανω δεξια νομιζω οτι θα μπορεσεις να βρεις οτι υπαρχει στο φορουμ

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Έβαλα Στέλλα αλλά δεν βγάζει κάτι ...

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους!
Αυτην την βλεπω και πηγαινοερχεται συνεχεια Τοσα λεφτα και μελι εχουν οι ανδρικοι κωλοι στην Ελλαδα??
Την εχει παρει κανεις?

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
εγω δεν την εχω παρει αλλα και χαλια να λεγανε γι αυτην στην Ελλαδα, εγω θα πηγαινα χωρις χρονοτριβη
στο εξωτερικο εχει πολυ καλα σχολια και φημη

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
εγω δεν την εχω παρει αλλα και χαλια να λεγανε γι αυτην στην Ελλαδα, εγω θα πηγαινα χωρις χρονοτριβη

Την εχω δει σε ταινιες και φαινεται πολυ καλο κομματι

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
μη ξεχνας πως ολες αυτες οι πορνοσταρ εξαργυρωνουν τη φημη τους με αυτες τις περιοδειες γι αυτο και χρεωνουν οτι γουσταρουν και συνηθως απ οτι εχω διαβασει απο κριτικες τους δεν ειναι και κατι σπουδαιο (μιλαω για τις γνωστες πορνοσταρ, οχι για ολες τις ισπανο-πορτογαλο-βραζιλιανες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
μη ξεχνας πως ολες αυτες οι πορνοσταρ εξαργυρωνουν τη φημη τους με αυτες τις περιοδειες γι αυτο και χρεωνουν οτι γουσταρουν και συνηθως απ οτι εχω διαβασει απο κριτικες τους δεν ειναι και κατι σπουδαιο (μιλαω για τις γνωστες πορνοσταρ, οχι για ολες τις ισπανο-πορτογαλο-βραζιλιανες)

www.adoos.gr/post/23137986/inbspiiiiiiiexclibrvbari_transexual_mistress_]Σε έχει πάρει?[/url]  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom