You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
μήπως βγαίνει με bmw στην Σκρά ?
καπου πρεπει να την εχω πετυχει αλλα δεν θυμαμαι
καποια πληροφορια;
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
πρεπει να κανει πιατσα στη συγγρου κοντα στο σκυλαδικο το μπουζουκεριμήπως βγαίνει με bmw στην Σκρά ?
Νεο φρουτο...οχι ωραιο ομως
Νεο φρουτο...οχι ωραιο ομως
χαχααχαχαχαχαχχαχαχ ρε αυτος ειναι ο ανεστης επαιζε παλια μπαλα στις τζιτζφιες πως παχυνε ετσι ο πουστης..........!!!! και κατι αλλο παντα αντρας ηταν μαλλον κεσατια θα εχει και σκεφτηκε να το γυρισει λιγο το παλτο μπας και φαει κανενα κομματι ψωμι!!!!!!!
χαχααχαχαχαχαχχαχαχ ρε αυτος ειναι ο ανεστης επαιζε παλια μπαλα στις τζιτζφιες πως παχυνε ετσι ο πουστης..........!!!! και κατι αλλο παντα αντρας ηταν μαλλον κεσατια θα εχει και σκεφτηκε να το γυρισει λιγο το παλτο μπας και φαει κανενα κομματι ψωμι!!!!!!!
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
δεν τον πήρε η Barca και το γύρισε στο transexuelle δηλαδής
Βάλε Σαμπρέλα ίσως βγάλει κάτι!!Έβαλα Στέλλα αλλά δεν βγάζει κάτι ...
viper84x
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα σε ολους!
Αυτην την βλεπω και πηγαινοερχεται συνεχεια Τοσα λεφτα και μελι εχουν οι ανδρικοι κωλοι στην Ελλαδα??
Την εχει παρει κανεις?
Αυτην την βλεπω και πηγαινοερχεται συνεχεια Τοσα λεφτα και μελι εχουν οι ανδρικοι κωλοι στην Ελλαδα??
Την εχει παρει κανεις?
viper84x
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
εγω δεν την εχω παρει αλλα και χαλια να λεγανε γι αυτην στην Ελλαδα, εγω θα πηγαινα χωρις χρονοτριβη
στο εξωτερικο εχει πολυ καλα σχολια και φημη
Την εχω δει σε ταινιες και φαινεται πολυ καλο κομματι
viper84x
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
Βάλε Σαμπρέλα ίσως βγάλει κάτι!!
Υπαρχει και το κουνια μπελα
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
μη ξεχνας πως ολες αυτες οι πορνοσταρ εξαργυρωνουν τη φημη τους με αυτες τις περιοδειες γι αυτο και χρεωνουν οτι γουσταρουν και συνηθως απ οτι εχω διαβασει απο κριτικες τους δεν ειναι και κατι σπουδαιο (μιλαω για τις γνωστες πορνοσταρ, οχι για ολες τις ισπανο-πορτογαλο-βραζιλιανες)εγω δεν την εχω παρει αλλα και χαλια να λεγανε γι αυτην στην Ελλαδα, εγω θα πηγαινα χωρις χρονοτριβη
στο εξωτερικο εχει πολυ καλα σχολια και φημη
μη ξεχνας πως ολες αυτες οι πορνοσταρ εξαργυρωνουν τη φημη τους με αυτες τις περιοδειες γι αυτο και χρεωνουν οτι γουσταρουν και συνηθως απ οτι εχω διαβασει απο κριτικες τους δεν ειναι και κατι σπουδαιο (μιλαω για τις γνωστες πορνοσταρ, οχι για ολες τις ισπανο-πορτογαλο-βραζιλιανες)
www.adoos.gr/post/23137986/inbspiiiiiiiexclibrvbari_transexual_mistress_]Σε έχει πάρει?[/url] ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις