δε με αγαπας...
Πολύ.... :-*
άντε και πηδήξου βρε γύφτο!!καλα ρε ηβη γαμιεσε και με πακιστανους και αφγανους??
δε με αγαπας...
άντε και πηδήξου βρε γύφτο!!καλα ρε ηβη γαμιεσε και με πακιστανους και αφγανους??
παρτο μου και γλυφτοΠολύ.... :-*
άντε και πηδήξου βρε γύφτο!!
παρτο μου και γλυφτο
ρε παιδες ξερει κανεις τιποτα για δεληγιωργη 30?οποιος ξερει να μας ενημερωση!!!!!
Ρε παιδια εντοπισα καταλαθος αυτην στο badoo. Απλα και μονο απο περιεγεια ξερει κανεις κατι γι'αυτην;
ελπιζω να πληρωνει καλα για να τηνΡε παιδια εντοπισα καταλαθος αυτην στο badoo. Απλα και μονο απο περιεγεια ξερει κανεις κατι γι'αυτην;
εκανες την λαθος ερωτηση για αυτο σε εφτυσε.επρεπε να την ρωτησεις ποσα δινειΠαντως δεν ειναι καθολου ευγενικη. Της μιλησα μου ειπε οτι ενδιαφερεται για συναντηση απο κοντα για σεξ επαγγελματικα και τιποτε αλλο. Και μολις της ειπα οκ ενδιαφερομαι και τη ρωτησα ποσο παει με εφτυσε Αν της στειλει κανενας ας μας πει τι του ειπε τελικα, αν του πει δηλαδη...
εκανες την λαθος ερωτηση για αυτο σε εφτυσε.επρεπε να την ρωτησεις ποσα δινει
μάλλον είναι αυτή...παιδια καλησπερα.....ξερουμε κατι για την κοπελα/ φαινετε καλο
Μάλλον εχει περάσει απο το 99? ;)
Ναι εχει περασει απο Φ99,την εχω πετυχει σε πρωινη τσαρκα μου...Ειναι μουναρος ;)Μάλλον εχει περάσει απο το 99? ;)