master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
ωπα, παρατηρησα νεα σεξουαλικη φωτο στο avatar σουαυτο ακριβως κανω κατ εξακολουθηση μαλιστα μονο ενδιδω (επειδη το ειπε ο θειος οσκαρ φυσικα)
ωπα, παρατηρησα νεα σεξουαλικη φωτο στο avatar σουαυτο ακριβως κανω κατ εξακολουθηση μαλιστα μονο ενδιδω (επειδη το ειπε ο θειος οσκαρ φυσικα)
καυλωστηνα την κουκλαΚαλο Μεσημερη σε ολους.... Καυλαντιζετε βλεπω.... μια χαρα.... Αννουλα μου ετσι σε θελω... Τσουλιτσα... Τρελενομε για τσουλιτσες....
καλο μεσιμερι τσαχπινιαρα μου!!!!!Καλο Μεσημερη σε ολους.... Καυλαντιζετε βλεπω.... μια χαρα.... Αννουλα μου ετσι σε θελω... Τσουλιτσα... Τρελενομε για τσουλιτσες....
Γεια σου βρε χυσταολα μου.... Με το καβλοραπανο σου.... αγιασμος βγαινη απο κει μεσα.... Καυλιαρη μου...καλο μεσιμερι τσαχπινιαρα μου!!!!!
Γεια σου και σενα.... Θελω να παρω το Master τι πρεπει να κανω????? Τι πρεπει να μελετησω????καυλωστηνα την κουκλα
θα σου δωσω τις σημειωσεις μου να τις μελετησεις . . .. ποντο ποντο.... οχι με ματια αλλα με γλωσσαΓεια σου και σενα.... Θελω να παρω το Master τι πρεπει να κανω????? Τι πρεπει να μελετησω????
Δεν θα αφησω τιποτα να πεση κατω το υποσχομε.... θα ειναι σαν να βγηκες μολις απο το μπανιο.... Λαμπερο και τρυφερο....θα σου δωσω τις σημειωσεις μου να τις μελετησεις . . .. ποντο ποντο.... οχι με ματια αλλα με γλωσσα
θα αστραφτειΔεν θα αφησω τιποτα να πεση κατω το υποσχομε.... θα ειναι σαν να βγηκες μολις απο το μπανιο.... Λαμπερο και τρυφερο....
ακριβως... μονο το ζεστο μου σαλιο θα εχει επανω... που ειναι βαλσαμο....θα αστραφτει
πω πω ρε κουκλα μου τον εκαψεςακριβως... μονο το ζεστο μου σαλιο θα εχει επανω... που ειναι βαλσαμο....
γουσταρω να στον φτυνω.... μμμμμμμμμμμμπω πω ρε κουκλα μου τον εκαψες
θα χρειστεις πολυ σαλιο. και γλυψιμο και φτυσιμο?????γουσταρω να στον φτυνω.... μμμμμμμμμμμμ
τερατακη μου.... μπηκα εδω να καυλαντισω με τα παιδια.... Αυριο φευγω... Για Θεσσνικη... Με περιμενουν μωρε τα μαναρακια μου... Δεν πειραζη που θα με χασετε... Ετσι να σας λυψω και λιγο.... Τα καρντασια θα μαζευτουν απο ολες τις περιοχες για να με δουν....γεια σου Θεα Δανάη...
τερατακη μου.... μπηκα εδω να καυλαντισω με τα παιδια.... Αυριο φευγω... Για Θεσσνικη... Με περιμενουν μωρε τα μαναρακια μου... Δεν πειραζη που θα με χασετε... Ετσι να σας λυψω και λιγο.... Τα καρντασια θα μαζευτουν απο ολες τις περιοχες για να με δουν....
Θελω πολυ να τα γνωρισω... Επειδη δεν θα παρω κομπιουτερ μαζη μου μονο με τηλ θα εποικηνωνουμε...οκ?? Θα εχω και κερια για καταπληκτικη ατμοσφαιρα και ο χωρος θα μυριζη τελεια... Καθαρες πετσετες μαζη μου και καθαρα σεντονια και ποτο αγορινες μου... Ολα για παρτη μας... Αντε και με το καλο να σας βρω...
Ε βεβαια.... να γινη σωστη δουλεια...θα χρειστεις πολυ σαλιο. και γλυψιμο και φτυσιμο?????
Ετσι να σας λυψω και λιγο....
Ακομα καλυτερα ..... σε ευχαριστω...με το καλό κούκλα μου. .καλά να περάσεις... πρόσεξε όμως γιατί εμείς οι βόρειοι είμαστε και βαρβάτοι...
Δεν ξερω τι εχω παθη και βαζω αυτο το υψιλον παντου.... Μου αρεση σαν γραμμα...ή ετσι να σας γλυψω και λιγο????