master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
Y = ποδια ανοιχταΔεν ξερω τι εχω παθη και βαζω αυτο το υψιλον παντου.... Μου αρεση σαν γραμμα...
Y = ποδια ανοιχταΔεν ξερω τι εχω παθη και βαζω αυτο το υψιλον παντου.... Μου αρεση σαν γραμμα...
μμμμμμμ... και τα ποδαρακια μου μεσα στο στομα του να μου τα γλυφη??? Η μηπως στα τεσσερα σαν αντιλοπη???? και να μου χαστουκιζη τα βαρδουλακια μου που θα ειναι ετοιμα να εκραγουν?????Y = ποδια ανοιχτα
ανωμαλιαραμμμμμμμ... και τα ποδαρακια μου μεσα στο στομα του να μου τα γλυφη??? Η μηπως στα τεσσερα σαν αντιλοπη???? και να μου χαστουκιζη τα βαρδουλακια μου????
ειμαι....ανωμαλιαρα
εξομολογησου τωρα. πες τι αλλο εισαι....ειμαι....
Ειμαι Καριολοπουτανα γαμιωλα και ξεκωλο... και οποιος αντεξηεξομολογησου τωρα. πες τι αλλο εισαι....
δωσε στο λαο σου και αλλα. αυτα ειναι λιγαΕιμαι Καριολοπουτανα γαμιωλα και ξεκωλο... και οποιος αντεξη
σ ευχαριστω κουνελε ... απλα εσκιψα η ευλογημενη να πιασω το καροτακικαυλα εισαι στην φωτο
Ενα θα σου πω.... Στο κρεβατι μαζη μου...θα ξεχασης και τα φρουτακια και το τζογο... θα χτυπησης καρτα....δωσε στο λαο σου και αλλα. αυτα ειναι λιγα
Γεια σου ΕΥΛΟΧΥΜΕΝΗ...σ ευχαριστω κουνελε ... απλα εσκιψα η ευλογημενη να πιασω το καροτακι
γεια σου Θεια Δανάη...
γουσταρω να σε φτυνω.... μμμμμμμμμμμμ
απαπαπα. δεν μπερδευω την δουλεια με την διασκεδασηΕνα θα σου πω.... Στο κρεβατι μαζη μου...θα ξεχασης και τα φρουτακια και το τζογο... θα χτυπησης καρτα....
καλο ταξιδι ματια μου.............. :-* :-* :-*Ενα θα σου πω.... Στο κρεβατι μαζη μου...θα ξεχασης και τα φρουτακια και το τζογο... θα χτυπησης καρτα....
θα σου κουνησω εσενα το . . . . μαντηλι μουκαλο ταξιδι ματια μου.............. :-* :-* :-*
ναι η σταση με την κοπελα κατακορυφο με τα ποδια ψιλα ...το αντιστοιχο γραμμα για τα αγορια ποιο ειναι ?Y = ποδια ανοιχτα
Σε ευχαριστω καρδια μου... Μου ελυψες πολυ πολυ.... Ευχωμε να εισαι καλα...καλο ταξιδι ματια μου.............. :-* :-* :-*
Μας αρεση να παιζουμε ρολους με το τερατακη... Θελαμε να νοιωσουμε λιγο συγγενης.... Το Νταριακη θα ειναι το παιδακη μας και θα το κανουμε νταχτηρντη...Καλά σου λέει !!
Ακου θεία!!!
F = με το κονταρι μπροστα σηκωμενο και ετοιμο να αγωνιστειναι η σταση με την κοπελα κατακορυφο με τα ποδια ψιλα ...το αντιστοιχο γραμμα για τα αγορια ποιο ειναι ?
Σε ευχαριστω καρδια μου... Μου ελυψες πολυ πολυ.... Ευχωμε να εισαι καλα...
κανονικοτατα και με το νομο... αντε γιατι πολυ χαλαρωσαμε... θελω να βαλω και το μπικινι μουκαλα ειμαι...... οταν γυρισης θα παμε για μπανιο με τα ρεμαλια