master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
καλημερα στον αντρικο πληθυσμο Αθηνων Θασσαλονικης ....τι κανετε σημερα αγορια ??????????
καλημερα στον αντρικο πληθυσμο Αθηνων Θασσαλονικης ....τι κανετε σημερα αγορια ??????????
τωρα ενα τετοιο θελω γειτονα............Καλημέρα Άννα!!!
τι να κανουμε;καυλωνουμε και χυνουμεκαλημερα στον αντρικο πληθυσμο Αθηνων Θασσαλονικης ....τι κανετε σημερα αγορια ??????????
καλε μονοι σας ...τι με εχετε εμενα ρε αγορια ? αφου το χω πει "τα θελω ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"τι να κανουμε;καυλωνουμε και χυνουμε
καλε μονοι σας ...τι με εχετε εμενα ρε αγορια ? αφου το χω πει "τα θελω ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"
ντροπηκαλε μονοι σας ...τι με εχετε εμενα ρε αγορια ? αφου το χω πει "τα θελω ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"
δεν εομαι πλεονεκτικο κοριτσι καλε...απλα ειπα την αληθεια, κακο ειναι ..αφοθ σας εχω αδυναμια να μην το δειξω?Πρόστυχο πλεονεκτικό "κορίτσι"!!!!!!!!
αληθεια ντρεπομαι πολυ αλλα τι αλλο μπορω να κανω ?ντροπη
αληθεια ντρεπομαι πολυ αλλα τι αλλο μπορω να κανω ?
να μην ντρεπεσαι. η καυλα δεν ειναι ντροπηαληθεια ντρεπομαι πολυ αλλα τι αλλο μπορω να κανω ?
μα γι αυτο και ξερω τι πινω ..για νηστεια το κανω ...και για να παιρνω βιταμινεςΝηστεία και προσευχή!!
μα δεν ντρεπομαι για αυτα που κανω μαστερ μου..ντρεπομαι που δεν χορταινω με τιποτανα μην ντρεπεσαι. η καυλα δεν ειναι ντροπη
αχορταγη. αχορταγημα δεν ντρεπομαι για αυτα που κανω μαστερ μου..ντρεπομαι που δεν χορταινω με τιποτα
ειναι η σπεσιαλιτες σας τετοια βρε μαστερ με λευκη γλυκοξυνη σαλτσα, τοσο φευστικηηηηηηηηηηη...εγω τι να κανω? να αντισταθω ?αχορταγη. αχορταγη
φυσικα και οχι. αφου ειπα εισαι αχορταγηειναι η σπεσιαλιτες σας τετοια βρε μαστερ με λευκη γλυκοξυνη σαλτσα, τοσο φευστικηηηηηηηηηηη...εγω τι να κανω? να αντισταθω ?
ειναι η σπεσιαλιτες σας τετοια βρε μαστερ με λευκη γλυκοξυνη σαλτσα, τοσο φευστικηηηηηηηηηηη...εγω τι να κανω? να αντισταθω ?
αυτο ακριβως κανω κατ εξακολουθηση μαλιστα μονο ενδιδω (επειδη το ειπε ο θειος οσκαρ φυσικα)Μην ξεχνάς τι είπε ο θείος Όσκαρ: Ο μονος τρόπος να αντισταθεις στον πειρασμό είναι να ενδώσεις σ' αυτόν.