batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.749
- Πόντοι
- 606
τουφέκι τ μωροΑπο 26 μεχρι 31 οκτ στην Λαρισα αγορινες μου!
τουφέκι τ μωροΑπο 26 μεχρι 31 οκτ στην Λαρισα αγορινες μου!
την βαλερια την εχει παρει κανεις?εντυπωσεις?
μουτρο ν χα τη τυχη σου εισαι στ καλητερο μεροσ της ελλαδος τωρα κ δεν τ ξερεις......την βαλερια την εχει παρει κανεις?εντυπωσεις?
μουτρο λαθος τηλ πηρεςτην πηρα μια φορα τηλ αλλα δεν μπορουσα να συννενοηθω.....θα ξαναδοκιμασω παντως....
Στο 50αρικο φίλε ,καλή επιλογή , στα + ο καλός χώρος.ξερει κανεις τι καταθεση θελει η βαλερια??
Μετα απο αρκετο καιρο εσπασε το ροδι και ηρθε κατι αξιολογο στη Λαρισα.
Hardcore sex με την ΑnnaHot...
Πεφτεις κατευθειαν στα σκληρα μαζι της..τρελο μωρο!
πάλι προμοτάρεις ;;πεσ μας κ αλλα
δεν προμοταρω μουτρο η κοπελα τ αξιζει οπως και η αλλες που αναφέρομαι συχνα ....στην τελικη μονο εσυς εχεται αποψη εδω ??????δεν καταλαβενω εγω όταν τ γαμαω περναω καλα και βγαζει κ γουστα τ μωρο που ειναι τ κακο.....μην ασχολεισαι οποις δεν γουσταρει μ τ λεγομενα μου καλη συναιχειαπάλι προμοτάρεις ;;![]()
... μόνο να τη λες ξέρεις..
![]()
8/10 φορές που θα εκθειάσεις καποια θα ειναι αυτη και στο εχω ξαναπει..τέτοιος έρωτας;;;...βαζεις υποψίες..κι εμεις περνάμε καλά αλλα δεν μιλάμε για την ιδια συνέχεια...δεν προμοταρω μουτρο η κοπελα τ αξιζει οπως και η αλλες που αναφέρομαι συχνα ....στην τελικη μονο εσυς εχεται αποψη εδω ??????δεν καταλαβενω εγω όταν τ γαμαω περναω καλα και βγαζει κ γουστα τ μωρο που ειναι τ κακο.....μην ασχολεισαι οποις δεν γουσταρει μ τ λεγομενα μου καλη συναιχεια
Η αγγελία της λέει ότι είναι εκεί.ξερει κανεις αν η βαλερια ειναι ακομα εκει?
ειναι ωραιο μωρο εχω να την παρω καιρο και πανω που ειπα να την παρω τηλ μπαίνω κ βλεπω οτι ειναι λαρισα ε γαμησετα εσκασα..ουτε καν μ ξερει μουτρο αν θες τ πηστευεις αν οχι τ να πω ειναι γουστα αυτα ..οπως και μ της αλλες που εχω τ κοληματα μου και τις αποψεις μου παρολο τ κραξιμο που εχω φαει εδω μεσα ...8/10 φορές που θα εκθειάσεις καποια θα ειναι αυτη και στο εχω ξαναπει..τέτοιος έρωτας;;;...βαζεις υποψίες..κι εμεις περνάμε καλά αλλα δεν μιλάμε για την ιδια συνέχεια...
ε δε το ξερεις το βατραχο τωρα θα τον μαθεις οποια γαμαει με 20 και 30 ευρο και τον κραταει πανο απο μια ωρα μαυτα τα λεφτα ειναι η καλυτερη χαχαχσχα αλλα ο κοσμος βλεπει ποιες κανουν μπαμ και παει εκει οχι εκει που προμοταρεις ο βατραχος επειδη παει σε μερικες βρωμιαρες που του κανουν ακαποτα τσιμπουκια γιαυτον ειναι οι καλυτερες χαχαχαχαχαπάλι προμοτάρεις ;;![]()
... μόνο να τη λες ξέρεις..
![]()
Ευχαριστώ μανάρι !Μετα απο αρκετο καιρο εσπασε το ροδι και ηρθε κατι αξιολογο στη Λαρισα.
Hardcore sex με την ΑnnaHot...
Πεφτεις κατευθειαν στα σκληρα μαζι της..τρελο μωρο!