batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
τουφέκι τ μωροΑπο 26 μεχρι 31 οκτ στην Λαρισα αγορινες μου!
τουφέκι τ μωροΑπο 26 μεχρι 31 οκτ στην Λαρισα αγορινες μου!
την βαλερια την εχει παρει κανεις?εντυπωσεις?
μουτρο ν χα τη τυχη σου εισαι στ καλητερο μεροσ της ελλαδος τωρα κ δεν τ ξερεις......την βαλερια την εχει παρει κανεις?εντυπωσεις?
μουτρο λαθος τηλ πηρεςτην πηρα μια φορα τηλ αλλα δεν μπορουσα να συννενοηθω.....θα ξαναδοκιμασω παντως....
Στο 50αρικο φίλε ,καλή επιλογή , στα + ο καλός χώρος.ξερει κανεις τι καταθεση θελει η βαλερια??
Μετα απο αρκετο καιρο εσπασε το ροδι και ηρθε κατι αξιολογο στη Λαρισα.
Hardcore sex με την ΑnnaHot...
Πεφτεις κατευθειαν στα σκληρα μαζι της.. τρελο μωρο!
πάλι προμοτάρεις ;; ... μόνο να τη λες ξέρεις..πεσ μας κ αλλα
δεν προμοταρω μουτρο η κοπελα τ αξιζει οπως και η αλλες που αναφέρομαι συχνα ....στην τελικη μονο εσυς εχεται αποψη εδω ??????δεν καταλαβενω εγω όταν τ γαμαω περναω καλα και βγαζει κ γουστα τ μωρο που ειναι τ κακο.....μην ασχολεισαι οποις δεν γουσταρει μ τ λεγομενα μου καλη συναιχειαπάλι προμοτάρεις ;; ... μόνο να τη λες ξέρεις..
8/10 φορές που θα εκθειάσεις καποια θα ειναι αυτη και στο εχω ξαναπει..τέτοιος έρωτας;;;...βαζεις υποψίες..κι εμεις περνάμε καλά αλλα δεν μιλάμε για την ιδια συνέχεια...δεν προμοταρω μουτρο η κοπελα τ αξιζει οπως και η αλλες που αναφέρομαι συχνα ....στην τελικη μονο εσυς εχεται αποψη εδω ??????δεν καταλαβενω εγω όταν τ γαμαω περναω καλα και βγαζει κ γουστα τ μωρο που ειναι τ κακο.....μην ασχολεισαι οποις δεν γουσταρει μ τ λεγομενα μου καλη συναιχεια
Η αγγελία της λέει ότι είναι εκεί.ξερει κανεις αν η βαλερια ειναι ακομα εκει?
ειναι ωραιο μωρο εχω να την παρω καιρο και πανω που ειπα να την παρω τηλ μπαίνω κ βλεπω οτι ειναι λαρισα ε γαμησετα εσκασα..ουτε καν μ ξερει μουτρο αν θες τ πηστευεις αν οχι τ να πω ειναι γουστα αυτα ..οπως και μ της αλλες που εχω τ κοληματα μου και τις αποψεις μου παρολο τ κραξιμο που εχω φαει εδω μεσα ...8/10 φορές που θα εκθειάσεις καποια θα ειναι αυτη και στο εχω ξαναπει..τέτοιος έρωτας;;;...βαζεις υποψίες..κι εμεις περνάμε καλά αλλα δεν μιλάμε για την ιδια συνέχεια...
ε δε το ξερεις το βατραχο τωρα θα τον μαθεις οποια γαμαει με 20 και 30 ευρο και τον κραταει πανο απο μια ωρα μαυτα τα λεφτα ειναι η καλυτερη χαχαχσχα αλλα ο κοσμος βλεπει ποιες κανουν μπαμ και παει εκει οχι εκει που προμοταρεις ο βατραχος επειδη παει σε μερικες βρωμιαρες που του κανουν ακαποτα τσιμπουκια γιαυτον ειναι οι καλυτερες χαχαχαχαχαπάλι προμοτάρεις ;; ... μόνο να τη λες ξέρεις..
Ευχαριστώ μανάρι !Μετα απο αρκετο καιρο εσπασε το ροδι και ηρθε κατι αξιολογο στη Λαρισα.
Hardcore sex με την ΑnnaHot...
Πεφτεις κατευθειαν στα σκληρα μαζι της.. τρελο μωρο!