Νέα

Trans στη Λάρισα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tslov3r
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 460
  • Εμφανίσεις 137K
  • Ετικέτες
    λάρισα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Despacitoss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
132
Πόντοι
1
την βαλερια την εχει παρει κανεις?εντυπωσεις?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

Despacitoss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
132
Πόντοι
1
την πηρα μια φορα τηλ αλλα δεν μπορουσα να συννενοηθω.....θα ξαναδοκιμασω παντως....

chris_strike

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
4
Πόντοι
0
ξερει κανεις τι καταθεση θελει η βαλερια??

Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Like
60
Πόντοι
1
Μαγκες τι γινεται στα μερη μας..? Πολυ ξερα επεσε τελευταια..οχι τιποτα αλλο αλλα ειχαμε καλομαθει!
Για ελατε girls....... :wanker:

Despacitoss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
132
Πόντοι
1
ξερει κανεις αν η βαλερια ειναι ακομα εκει?

Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Like
60
Πόντοι
1
Μετα απο αρκετο καιρο εσπασε το ροδι και ηρθε κατι αξιολογο στη Λαρισα.
Hardcore sex με την ΑnnaHot...
Πεφτεις κατευθειαν στα σκληρα μαζι της.. :erection: τρελο μωρο!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
πάλι προμοτάρεις ;;  :jerking: :jerking: ... μόνο να τη λες ξέρεις.. :jerking:
δεν προμοταρω μουτρο η κοπελα τ αξιζει οπως και η αλλες που αναφέρομαι συχνα ....στην τελικη μονο εσυς εχεται αποψη εδω ??????δεν καταλαβενω εγω όταν τ γαμαω περναω καλα και βγαζει κ γουστα τ μωρο που ειναι τ κακο.....μην ασχολεισαι οποις δεν γουσταρει μ τ λεγομενα μου καλη συναιχεια

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
δεν προμοταρω μουτρο η κοπελα τ αξιζει οπως και η αλλες που αναφέρομαι συχνα ....στην τελικη μονο εσυς εχεται αποψη εδω ??????δεν καταλαβενω εγω όταν τ γαμαω περναω καλα και βγαζει κ γουστα τ μωρο που ειναι τ κακο.....μην ασχολεισαι οποις δεν γουσταρει μ τ λεγομενα μου καλη συναιχεια
8/10 φορές που θα εκθειάσεις καποια θα ειναι αυτη και στο εχω ξαναπει..τέτοιος έρωτας;;;...βαζεις υποψίες..κι εμεις περνάμε καλά αλλα δεν μιλάμε για την ιδια συνέχεια...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
8/10 φορές που θα εκθειάσεις καποια θα ειναι αυτη και στο εχω ξαναπει..τέτοιος έρωτας;;;...βαζεις υποψίες..κι εμεις περνάμε καλά αλλα δεν μιλάμε για την ιδια συνέχεια...
ειναι ωραιο μωρο εχω να την παρω καιρο και πανω που ειπα να την παρω τηλ μπαίνω κ βλεπω οτι ειναι λαρισα ε γαμησετα εσκασα..ουτε καν μ ξερει μουτρο αν θες τ πηστευεις αν οχι τ να πω ειναι γουστα αυτα ..οπως και μ της αλλες που εχω τ κοληματα μου και τις αποψεις μου παρολο τ κραξιμο που εχω φαει εδω μεσα ...

TRANS SYLVI

Trans
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
26
πάλι προμοτάρεις ;;  :jerking: :jerking: ... μόνο να τη λες ξέρεις.. :jerking:
ε δε το ξερεις το βατραχο τωρα θα τον μαθεις οποια γαμαει με 20 και 30 ευρο και τον κραταει πανο απο μια ωρα μαυτα τα λεφτα ειναι η καλυτερη χαχαχσχα αλλα ο κοσμος βλεπει ποιες κανουν μπαμ και παει εκει οχι εκει που προμοταρεις ο βατραχος επειδη παει σε μερικες βρωμιαρες που του κανουν ακαποτα τσιμπουκια γιαυτον ειναι οι καλυτερες χαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom