Mpourdelofatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αμα κανεις την παρει ασ ριξει μια ενημερωση
εγω το εψηνα αλλα βρηκα κατι πιο παλιες φωτογραφιες και αλλαξα γνωμη. μαλλον εχει πέσει φωτοσοπ
αμα κανεις την παρει ασ ριξει μια ενημερωση
περνάνε καλά οι Βλάχοι ...καλησπερα απο λαρισα γλυκες μου σε δικο μου διακρητικο χωρο εκτος κεντρου για λιγες μερες ;)
Τυχεροί θα ήταν οι φίλοι από Λάρισα με τέτοια ομορφιά!καλησπερα απο λαρισα γλυκες μου σε δικο μου διακρητικο χωρο εκτος κεντρου για λιγες μερες ;)
ασχιμα νεα στη λαρισα αν γνωριζει καπιος ασ ενυμερωση
Λαθος κανεις...ημουν μεχρι προχτες στη Λαρισα....στον αθλιο χωρο [στα δωματιακια] στη στοα...εκει εγινε ατυχημα...εσκασε ο θερμοσιφωνας,,,και επαθε ηλεκτροπληξια....καθ οδον για λαρισσα εγινε αυτοκινητικο δυστηχημα και σκοτωθηκε μια γνωστη τρανς που ειχε σαν βαση την αθηνα..η τζουλιανα φωκα...
Αλεξια εγω ακουσα για τροχαιο...για να το λες ξερεις περισσοτερα.....λαθος ενημερωση ειχα...κριμα....Λαθος κανεις...ημουν μεχρι προχτες στη Λαρισα....στον αθλιο χωρο [στα δωματιακια] στη στοα...εκει εγινε ατυχημα...εσκασε ο θερμοσιφωνας,,,και επαθε ηλεκτροπληξια....
Μα τοσο κριμα ,,,,να φυγει ετσι αδικα και αναιτια...χωρις λογο
Δεν την ειχα συναντησει ποτε μου
Ακουσα πως ηταν πολυ καλο παιδι
Κριμα...κριμα...κριμα...
Δυστυχως.....εχασες την πιο καλη σου φιλη.Καλησπέρα ! Τα πράγματα έγιναν όπως τα είπε η Αλεξια ! Είμαι η κολλητή της ... έφυγε άδικα το μικρό μου καλό παράδεισο να έχει !
Δυστυχως.....εχασες την πιο καλη σου φιλη.
Καλο της ταξιδη...να ζησεις να τη θυμασαι.
Με εξοργιζει αφανταστα ο τροπος που εφυγε..
Πολυ αδικα....πολυ ομως..΄
Ο Θεος να αναπαυσει τις ψυχουλα τις,,,,κ μακαρι να το γρεμησουν ποια την παγιδα θανατου που υπαρχει στη λαρισα...καλημερα σε ολους ολεςΔυστυχως.....εχασες την πιο καλη σου φιλη.
Καλο της ταξιδη...να ζησεις να τη θυμασαι.
Με εξοργιζει αφανταστα ο τροπος που εφυγε..
Πολυ αδικα....πολυ ομως..΄