You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Strange Cargo
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κανενας συναγωνιστης για βοηθεια?ειναι εδω Σοφια-Αντιγονη κ Ριανακι καυλακι.Το ριανακι φαινεται απιστευτος μουνος,λογω αυτου ομως μηπως ειναι κομοδινο κ ξεπετα?Με Σοφια εχει παει κανεις?
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
αν εννοείς Ριανάκι μιά σκουρόχρωμη λεπτή Βουλγάρα, με εμένα ήταν βιαστική
Strange Cargo
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αν εννοείς Ριανάκι μιά σκουρόχρωμη λεπτή Βουλγάρα, με εμένα ήταν βιαστική
Αυτη εννοω συναγωνιστη.Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση.Κατι τετοιο φανταστηκα κ εγω.Για Σοφια,ξερεις κατι?
Marcello Mastroianni
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2017
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Αλλη μια υπεροχη σεξουαλικη εμπειρια με την Carmen. H κοπελα ειναι πραγματικα κουκλαρα με φανταστικο κωλο και καυλι τουμπανο για οσους ενδιαφερονται...
Οσον αφορα τη συμπεριφορα της ακρως φιλικη παρειστικη και χαλαρη! Ελπιζω να ερχεται συχνα στην πολη μας γιατι πηξαμε στα μπαζα.
Οσον αφορα τη συμπεριφορα της ακρως φιλικη παρειστικη και χαλαρη! Ελπιζω να ερχεται συχνα στην πολη μας γιατι πηξαμε στα μπαζα.
sketos.askepos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
μυστη αληθευει οτι πρόσωπο ειναι σαν τον τσακονα με περουκα?? τιμεσ προγραμματα ξερεις???
gynemimetoafto
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
Αλλη μια υπεροχη σεξουαλικη εμπειρια με την Carmen. H κοπελα ειναι πραγματικα κουκλαρα με φανταστικο κωλο και καυλι τουμπανο για οσους ενδιαφερονται...
Ο κώλος της είναι πραγματικά φαινόμενο!
Την είδα και εγώ την αγγελία αλλά με απέτρεψε το γεγονός ότι δεν δείχνει πρόσωπο…
Από χώρο τι λέει είναι διακριτικός για το μπες-βγες?
Marcello Mastroianni
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2017
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Προσωπαρα εχει χωρις αστεια!
Ναι αρκετα διακριτικος χωρος..να πας χωρις δευτερη σκεψη.
Ναι αρκετα διακριτικος χωρος..να πας χωρις δευτερη σκεψη.
Marcello Mastroianni
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2017
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Δευτερη επισκεψη στης Carmen χθες το βραδυ! Δεν κρατηθηκα να μην ξαναπαω
Αυτη τη φορα μου προτεινε να αλλαξουμε ρολους κι εγω σαν gentleman δεν μπορεσα να της το αρνηθω.
Τελικα το κοριτσι με εξεπληξε..ηταν μεσα στην καυλα γαμιοντας με πραγματικα δυνατα και συνεχομενα μεχρις που σταματησε γιατι λιγο ακομα και θα χυνε πραγμα που δεν θα το ηθελε αν και της τα επινα ολα!!!
Cu soon baby
Αυτη τη φορα μου προτεινε να αλλαξουμε ρολους κι εγω σαν gentleman δεν μπορεσα να της το αρνηθω.
Τελικα το κοριτσι με εξεπληξε..ηταν μεσα στην καυλα γαμιοντας με πραγματικα δυνατα και συνεχομενα μεχρις που σταματησε γιατι λιγο ακομα και θα χυνε πραγμα που δεν θα το ηθελε αν και της τα επινα ολα!!!
Cu soon baby
Marcello Mastroianni
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2017
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Νομιζω μεχρι και αυριο..ασε για λιγο τους Pantera και τον Darell και πηγαινε!!!Έχεις ξεφαντώσει με το μωρό…
Γ@μότο μου ακόμη δεν βρήκα ευκαιρία να πάω, σου είπε μέχρι πότε θα κάτσει?
PARTIZAN
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2007
- Like
- 299
- Πόντοι
- 21
Αι στα δαιλο ρε 70 ευρω η μια και 80 η αλλη για να γαμήσεις πουστη με βυζια ,καποτε παρακαλαγαν τα πουστρακια ολα για να τον φανε, και κερναγαν και τα ποτα στη BIBERO ,και τα παιδακια στον Κλαρα ρε ουστ !!! Αλλα προφανώς κάποιοι τα σκατε μαλλον για ......να τον φατε ,καλη χώνεψη !!!!
Marcello Mastroianni
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2017
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Μηπως θυμασαι και τις discoταβερνες? αχαχαΑι στα δαιλο ρε 70 ευρω η μια και 80 η αλλη για να γαμήσεις πουστη με βυζια ,καποτε παρακαλαγαν τα πουστρακια ολα για να τον φανε, και κερναγαν και τα ποτα στη BIBERO ,και τα παιδακια στον Κλαρα ρε ουστ !!! Αλλα προφανώς κάποιοι τα σκατε μαλλον για ......να τον φατε ,καλη χώνεψη !!!!
chris_strike
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
ξερει καποιος κατι για τη ρια που βρισκεται λαρισα???αξιζει??εξωτερικα ναι...απο υπηρεσιες??
chris_strike
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
περασε κανενας απο σιλβυ??ξερουμε αν λεει τιποτα?απο φωτογραφιες φαινεται πολυ καλο.
Despacitoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 134
- Πόντοι
- 1
οποιος παει ας μας πει εντυπωσεις οπου *** κανεσεχ
ntoratrans
Trans
- Εγγρ.