Νέα

Τρανς που δεν είναι επαγγελματίες γνωρίζουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ProikismenosOmorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cam-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Θα σας έλεγα για την Δήμητρα Παξινου που είχε συμμετάσχει και στο big brother πριν κάμποσα χρόνια αλλα μετα απο μια σύντομη ερευνα στο google ειδα οτι συνελλήφθη φέτος στην Κύπρο για πορνεία..Πάντως την είχα γνωρίσει παλιότερα μέσω κοινων γνωστων και σίγουρα τότε δεν εκδιδόταν..
Παραθετω τα κάτωθι προς ενημερωσή σας..

τοτε   

κ τώρα 

cam-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παντως μεταξύ μας και απο την μικρή μου εμπειρία να αναφέρω οτι ακομα και αυτες που δηλωνουν μη επαγγελματιες κ εχουν κανονικα μια δική τους δουλεια  - γιατι κακα τα ψεμματα στη ελλαδα δεν προκειται να υπαρξει καμια τρανς στο δημόσιο ακομα και σε ιδ.επιχείρηση για πολυ καιρό ακόμα - βγάζουν το κατιτις τους, καποιο εξτραδακι απο συγκεκριμένους πελάτες. Απλά δεν εκτιθενται με αγγελιες κτλ το κάνουν πιο διακριτικα για την πάρτυ τους χωρίς να το γνωρίζει ουτε ο γκομενός τους αν υπαρχει..

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
θεα η μελινα δεν το συζηταμε αλλα δεν επρεπε να το δωσουμε δημοσια νομιζω :headbang:
τωρα οσον αφορα τις βιζιτες το κανουν γιατι απλα μπορουν να το κανουν
οποιος λεει οτι εχουν κοινωνικο προβλημα και τετοιες βλακιες ειναι τις πλακας τωρα αυτα δεν υπαρχουν ισως να ειχαν προβλημα πριν 50 χρονια τωρα δεν εχω δει κανεναν ασχολητε

OP
OP
P

ProikismenosOmorfos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Κρίμα για τη Παξινού που ξέπεσε εκεί. Και εγώ την έχω γνωρίσει και δε περίμενα να κάνει κάτι τέτοιο, γιατί απλά για να γαμηθεί, ήθελε αγάπες κλπ. Δεν ήταν σαν τις άλλες. Τι σε βάζει η κρίση και η πείνα να κάνεις....

Pootie-tang

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
ναι αλλά το "life style" μιας τράνς, τράνς όχι cross, είναι και λιγάκι πιο ακριβό απο του συνηθισμένου ανθρώπου, εξαρτάται βέβαια τι πρότυπο έχει ο καθένας στο μυαλό του.. πάντως και με τα λίγα ζεις απλά δε θα πάρεις σύνταξη και πρέπει να φροντίσεις για τα γεράματα σου.
Κακά τα ψέματα αλλά μια κυρία θα προτιμήσει τα λευτά απο την πιο συμβατική ζωή. Εξάλλου γυναίκες είναι καταβάθος...(ορμονικά τουλάχιστον). Έχουν το αίσθημα της αυτοσυντήρησης. και καλώς προτιμούν να εκδίδονται...μη τις βλέπουμε και σαν θύματα συνεχώς. Τις αδικούμε.

OP
OP
P

ProikismenosOmorfos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς καμία από την άλλη μεριά της Εθνικής; Εννοώ προς Περιστέρι μεριά και πάνω. Κ pm ευπρόσδεκτα.

pontikiii

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καμία απο χειρουργείο  ξέρουμε?

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Α, ναι;
Υποτίθεται ότι μετά το "Στρέλα" το έκανε.
Δεν την έχω "ψάξει" να σου πω την αλήθεια...
και για το μη επαγγελματιας μην περνεις και μεγαλο ορκο λεω εγω τωρα
απ οσες εχουν πει οτι εχουν κανει χειρουργειο αν ηταν 10 αυτες να σου δωσω να καταλαβεις η μια να εχει κανει

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
απ οσες εχουν πει οτι εχουν κανει χειρουργειο αν ηταν 10 αυτες να σου δωσω να καταλαβεις η μια να εχει κανει
H Καρλότα το έδειξε το αποτέλεσμα του χειρουργείου...(άσχετο).

Εγγρ.
3 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
θεα η μελινα δεν το συζηταμε αλλα δεν επρεπε να το δωσουμε δημοσια νομιζω :headbang:
τωρα οσον αφορα τις βιζιτες το κανουν γιατι απλα μπορουν να το κανουν
οποιος λεει οτι εχουν κοινωνικο προβλημα και τετοιες βλακιες ειναι τις πλακας τωρα αυτα δεν υπαρχουν ισως να ειχαν προβλημα πριν 50 χρονια τωρα δεν εχω δει κανεναν ασχολητε
Ποιά είναι αυτή η Μελίνα ;
Υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την Μελίνα ;

johnnys6711

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
1
Κάποιος ίσως να την ξέρει απο τα παλικάρια εδώ.

donjuandestel

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
6
η μινα δεν εχει εγχειριστει,δεν το λεει γτ βλαινει στην τηλεοραση εχει προφιλ στο badoo απο κει την γνωρισα κ βγηκαμε...γαμω τα ατομα κ πολυ πιο ομορφη απο κοντα....

TS_Lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Έχω ένα φιλαράκι στο θέατρο χυτήριο, και μου έχει πει ότι η Μίνα είναι ακόμα με τα αντρικά τις προσόντα ανάμεσα στα πόδια τις.
Και όπως είπε πολύ σωστά ο donjuandestelio δεν το λέει διότι βγαίνει και στην τηλεόραση.

Δεν έχω ακούσει από κανέναν κάτι για την Μίνα για αυτό.
Μήπως το κρατάει καλά το μυστικό ;

Τι να πω ;
Θα δείξει ο καιρός!

diverr_

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
μια ειναι στην δραμα , ιωαννα αν θυμαμαι καλα εχω βρεθει μαζι της αλλα περασαν χρονια και μια ελενα πριν 2 χρονια εμενε μοναστηριου τωρα βρισκεται στο βολο και ξερεται τι κανει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom