Νέα

Τραγωδία για Πιστόριους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 717
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
κοφτε ρε τις μαλακιες με το στρατο.καθε μερα μπορει να ναι εξω αμα εχει γερο βυσμα.τον βαζουν σε ενα γραφειο(υπασπιστηριο ας πουμε) και καθε μερα φευγει το μεσημερι με τα στελεχη.

αμα δε ξερετε μη μιλατε

καλά αν κάποιος έχει σοβαρό βύζμα δεν πάει και καθόλου...λέω εγώ τώρα... :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλά αν κάποιος έχει σοβαρό βύζμα δεν πάει και καθόλου...λέω εγώ τώρα... :grin:

Αυτο ειναι οντως ξεφτυλα .... και παρτακισμος οχι και να μην πας καθολου

σκεψου πως μπορει να ειμαι Αθηνα αλλα κανω 3 μηνες παραπανω απο σενα ετσι?

ειναι 3 μηνες οπως και να το κανεις... για 3 μηνες επιπλεον εγω μπορει να χασω εργασια....

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ο πιστοριους γιατι λες οτι σκοτωσε την γκομενα ;ποια ειναι η αισθηση; λενε την κρατουσε πριν κλεισμενη στην τουαλέτα και αυτη ουρλιαζε.. :S ειχε γκομενο η σαλταρε ο πιστοριους;
που να ξερω.

ολα αυτα που λες διαβασα κι εγω ,οτι ακουγοταν φωνες περιεργες ειπαν οι γειτονες,οτι ειχε πιει ο τυπος,ειχε περιεργη συμπεριφορα γενικα και κοιμοταν με οπλο(αυτο παιζει λογω εγκληματικοτητας αλλα και παλι δε δικαιολογει φονο με 4 σφαιρες απο το ...μπανιο  :2funny:)

εγω νομιζω οτι την καθαρισε πανω στα νευρα του,κατι ειπαν οτι μετα που εγινε γνωστος ειχε αλλαξει η συμπεριφορα του γενικα,την ειχε ψωνισει σα να λεμε,

μπορει να του τα φορεσε,να του πεταξε αυτη καμμια χοντραδα(μαλακα σακατη μου φαγες τη ζωη) ε και την καθαρισε.

Επισκέπτης
εισαι βλακας? ξερεις που υπηρετησα?
Αυτο που ξερω ειναι οτι ελογου μου ειμαι ασχετος με αυτα τα κολπα,τα καθε μερα εξω με τα στελεχη και τα ρεστα.

Τωρα πως εγινες εσυ σχετικος ειναι αλλο πραμα.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Αυτο ειναι οντως ξεφτυλα .... και παρτακισμος οχι και να μην πας καθολου

γιατί είναι ξεφτίλα ?

εξάλλου πάντα οι στρατιώτες πεθαίνουν για να τα βγάλουν κάποιοι χοντρά....δεν θέλω ουτε να πεθάνω ούτε να τα πάρω χοντρά ..που το παράλογο ?
απλά διαλέγεις στρατόπαιδο...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
που να ξερω.

ολα αυτα που λες διαβασα κι εγω ,οτι ακουγοταν φωνες περιεργες ειπαν οι γειτονες,οτι ειχε πιει ο τυπος,ειχε περιεργη συμπεριφορα γενικα και κοιμοταν με οπλο(αυτο παιζει λογω εγκληματικοτητας αλλα και παλι δε δικαιολογει φονο με 4 σφαιρες απο το ...μπανιο  :2funny:)

εγω νομιζω οτι την καθαρισε πανω στα νευρα του,κατι ειπαν οτι μετα που εγινε γνωστος ειχε αλλαξει η συμπεριφορα του γενικα,την ειχε ψωνισει σα να λεμε,

μπορει να του τα φορεσε,να του πεταξε αυτη καμμια χοντραδα(μαλακα σακατη μου φαγες τη ζωη) ε και την καθαρισε.

παντως ηταν πολυ όμορφη η κοπελα την ειδα στις ειδησεις σε μια συντευξη. Μου εκανε εντυπωση που το προσωπο της ηταν γεματο φακιδουλες που της ταιριαζαν θαυμασια.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Eating-Popcorn-Soda.gif

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Αυτο που ξερω ειναι οτι ελογου μου ειμαι ασχετος με αυτα τα κολπα,τα καθε μερα εξω με τα στελεχη και τα ρεστα.

θα κανω μια προσπαθεια να σου εξηγησω αν και ξερω οτι ειναι χαμενη υποθεση.

μπορει εσυ να υπηρετεις καπου και τα βυσματα να κανουν αυτο που εγραψα πιο πανω.στην ΙΔΙΑ μοναδα αλλους τους παει 5 μεσα 1 εξω κι αλλοι κανουν αυτο που ειπα.

στο στρατο μαθαινεις πολυ γρηγορα τι παιζει ,δε χρειαζεται να εισαι ο ιδιος βυσμα για να καταλαβαινεις τι γινεται.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γιατί είναι ξεφτίλα ?

εξάλλου πάντα οι στρατιώτες πεθαίνουν για να τα βγάλουν κάποιοι χοντρά....δεν θέλω ουτε να πεθάνω ούτε να τα πάρω χοντρά ..που το παράλογο ?
απλά διαλέγεις στρατόπαιδο...

Ειπαμε και πριν οτι εισαι σε καιρο ειρηνης... οποτε δεν πεθαινεις αλλα ουτε εισαι και ηρωας.
ΓΙα αυτο και ειπα πως δεν θα εβλεπα ποτε τον στρατο ως προεκταση του ανδρισμου μου... τελοςπαντων διαφωνω με σενα σε αυτο επειδη παει και τοσος αλλος κοσμος... απλα ειπα πριν πως σε αρκετες χωρες δεν ειναι υποχρεωτικος κατι τετοιο αν εγω ημουν αξιωματικος φυλακης ή λοχιας και επρεπε να εκπαιδευσω τα φανταρακια θα το ειχα υποψιν μου κανοντας τους τα απολυτως απαραιτητα και χωρις να τους τα ζαλιζω τσαμπα και βερεσε... ειναι περαστικοι τελος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

ε ενταξει και γω που δεν εχω ιδεα απο ολα αυτα, γνωριζω αυτα που ειπε ο σπερες. Δεν ειναι δα και κρατικο μυστικο. Μην του την πεφτεις του ανθρωπα! χαχαχαχαχαχ

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
παντως ηταν πολυ όμορφη η κοπελα την ειδα στις ειδησεις σε μια συντευξη. Μου εκανε εντυπωση που το προσωπο της ηταν γεματο φακιδουλες που της ταιριαζαν θαυμασια.
ομορφη αλλα την εφαγε.εγω δεν πιστευω οτι θα παει μεσα παντως.με εγγυηση θα βγει

Επισκέπτης
θα κανω μια προσπαθεια να σου εξηγησω αν και ξερω οτι ειναι χαμενη υποθεση.

μπορει εσυ να υπηρετεις καπου και τα βυσματα να κανουν αυτο που εγραψα πιο πανω.στην ΙΔΙΑ μοναδα αλλους τους παει 5 μεσα 1 εξω κι αλλοι κανουν αυτο που ειπα.

στο στρατο μαθαινεις πολυ γρηγορα τι παιζει ,δε χρειαζεται να εισαι ο ιδιος βυσμα για να καταλαβαινεις τι γινεται.
Mαλιστα.

Εμενα αυτο μου λεει οτι ο τυπος 5 μεσα/1 εξω προσπαθησε αλλα ηττηθηκε στις βυσματομαχιες.

Γιατι αλλο το αρκει το βυσμα σου για να πας στο ΓΕΕΘΑ και αλλο το αρκει το βυσμα σου για να πας στο ΓΕΕΘΑ και να σε χωσει και στην υπερβυσματικη θεση.

Επισκέπτης
ε ενταξει και γω που δεν εχω ιδεα απο ολα αυτα, γνωριζω αυτα που ειπε ο σπερες. Δεν ειναι δα και κρατικο μυστικο. Μην του την πεφτεις του ανθρωπα! χαχαχαχαχαχ
Ενταξει,δε λεω,κυκλοφορουν γενικως τετοιες ιστοριες...τωρα ομως οι(εστω ηττημενοι στις βυσματομαχιες)γνωστες μας κουνανε και το δαχτυλο που ειμαστε λεει και ασχετοι.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Mαλιστα.

Εμενα αυτο μου λεει οτι ο τυπος 5 μεσα/1 εξω προσπαθησε αλλα ηττηθηκε στις βυσματομαχιες.

Γιατι αλλο το αρκει το βυσμα σου για να πας στο ΓΕΕΘΑ και αλλο το αρκει το βυσμα σου για να πας στο ΓΕΕΘΑ και να σε χωσει και στην υπερβυσματικη θεση.
ειπα και πιο πανω οτι εξαρταται το βυσμα που εχεις.για βυσματομαχιες που λες ναι ισχυει.

προσωπικα ειχα ατομα στη μοναδα μου που εβγαιναν ΚΑΘΕ μερα εξω .τι σημαινει αυτο,οτι εβγαινα κι εγω?  :jerking:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ομορφη αλλα την εφαγε.εγω δεν πιστευω οτι θα παει μεσα παντως.με εγγυηση θα βγει

ισως εχεις δικιο. Πάντα με απασχολουσε η λεπτη γραμμη που ξεπερνάει κάποιος ωστε να δολοφονησει. Εν δυναμει πιστευω οτι ειναι δυνατόν οποιοδήποτε να φτάσει σε αυτο το σημείο. Αλλα για διαφορετικους λογους

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ισως εχεις δικιο. Πάντα με απασχολουσε η λεπτη γραμμη που ξεπερνάει κάποιος ωστε να δολοφονησει. Εν δυναμει πιστευω οτι ειναι δυνατόν οποιοδήποτε να φτάσει σε αυτο το σημείο. Αλλα για διαφορετικους λογους
αλλο το φτανω σε σημειο να τον καθαρισω τον αλλον κι αλλο το κανω.εγω νομιζω θεμα στιγμης ειναι.εκτος κι αν ο αλλος ειναι και λιγο φονιας οποτε εκει αλλαζει  :uzi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αλλο το φτανω σε σημειο να τον καθαρισω τον αλλον κι αλλο το κανω.εγω νομιζω θεμα στιγμης ειναι.εκτος κι αν ο αλλος ειναι και λιγο φονιας οποτε εκει αλλαζει  :uzi:

Δεν νομιζω οτι καποιος γεννιεται φονιας.   

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom