Νέα

Τραγωδία για Πιστόριους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 717
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
χαχαχα και ομως... αρκετοι έχουν αγωνια για την δικη μου θητεια.

Διοτι οπως βλεπεις ερχεται συχνα - πυκνα σαν θεματακι....

Εχουν περιεργεια να δουν που στο διαολο τα καταφερα να ειμαι τοσο προνομιουχος.

Προνομιουχος λεγεται αυτη τη στιγμη αυτο που ζω  :P
Και εσυ σαν καλη attention whore που εισαι κρατας το μυστηριο. Αχαχουχας νουμερο δυο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δηλαδη το βυσμα ειναι γκομενα.

χαχαχαχ λες να με εχει φτιαξει γυναικα και να μην το ξερω???

αυτο θα πει αληθινη αγαπη  :P

μεταξυ μας οταν ειχα παει να κοψω την αναβολη περυσι στο ρουφ τον Ιανουαριο.... ημουν προετοιμασμενος για τα χειροτερα... τους ρωτησα που θα παω.... αφου εδωσα την αιτηση διακοπης της αναβολης και μου ειπαν εκει που εχεις δηλωσει.... το 2004 ειχα δηλωσει περιοδευων να μην παω πεζικο..... δεν τους πιστεψα.... αλλα τελικα ολα πηγαν καλα... ευτυχως γιατι δεν ειχα καποιο μεσο αλλα ακομη και αν ειχα σιγα μην φροντιζε εμενα... τοσα παιδακια απο την ΟΝΝΕΔ και την ΠΑΣΠ περιμενουν και ηταν και γραμμενα στους καταλογους τους σαν φοιτητες...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν είσαι υποχρεωμένος να πεις. δεν καταλαβαίνω καν γιατι τους λες θα σας πω σε δυο μηνες.

Ε σιγα δεν με πειραζει και σε τιποτα να πω .. δεν θα πω υπηρεσια προφανως αλλα θα πω θεση και σωμα  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν χρειαζεται να ντρεπεσαι...ασε που και να θες να κρυψεις την αληθεια πχ απο τον γιο σου για το ποσο ξεφτιλας και βυσμα ησουνα θα"μιλαει"το paybook...

χαχαχχαα

οσα δεν φτανει η αλεπου.....

την συνέχεια την ξέρεις  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το κορυφαιο το διαβασα χθες στο μεταξυ μπαινει ο αλλος με βριζει καλα καλα...

"Βυσμα , που δεν υπηρετεις σωστα την πατριδα.... που δεν πας στον Εβρο... μπλα μπλα μπλα"

και απο κατω...

"...Θα μου πεις εμενα οτι δεν εισια βυσμα.. ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΕΧΩ ΒΟΛΕΨΕΙ"

χαχαχαχαχχαχαχα

τοσο απλα

θα μας μαθεις και τη δουλεια μας

λες και δεν ξερω τι παιζει στον ελληνικο στρατο

τοσους και τοσους εχω βολεψει

αλλα μετα εφυγε ρε γαμωτο.... θα πεταξα καμια βλακεια και θα τον νευριασα και θα εφυγε
ενω τετοιες μορφες δεν πρεπει να φευγουν  :-  :P

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε αχρηστοι μοντεράτορεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

γαμώ το δημοσιουπαλληλίκι σας γαμώ......  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οπότε έχεις βύσμα . γιατι λες τότε οτι δεν έχεις; δεν σε καταλαβαινω ωρες ωρες ρε μπολ.

Δεν εχω βυσμα αγαπητη μου... το εχω πει αρκετες φορες.

Ο φιλος σου πιο πανω γραφει βλακειες... ο γιος μου θα ειναι περηφανος αν μαθει ο πατερας του
με τι ανωτατο προσωπικο καθε μερα νταλαβεριζοταν και δεν ειχε τον λοχια ΕΠΟΠ να του λεει τα δικα του  :P

εγω καθε μερα κανω πλακιτσα που λεει ο λογος με τους λοχαγους ο αλλος καθεται προσοχη στον λοχια και λεει εμενα οτι ντρεπομαι χαχαχα ειναι για γελια ο φιλος σου....

Επισκέπτης
χαχαχχαα

οσα δεν φτανει η αλεπου.....

την συνέχεια την ξέρεις  :P
Μαλλον εσυ δεν την ξερεις...

Που λες μπολντη ειχα δικο μου ανθρωπο μου στην 8η ΜΠ,στα ελληνοαλβανικα,σε ταγμα ανεπιθυμητων...μουσουλμανοι,γυφτοι,πρεζακια...στα μεσα '90's.

Τεσπα,τα ελεγε με ενα πρεζακι,τον ρωταει,"γιατι ρε συ δεν πηγες να παρεις απαλλαγη?ανετα θα σου την εδιναν"και το πρεζακι του λεει"και τι θα λεω στον γιο μου δηλαδη,οτι δεν πηγα φανταρος?"

Καταλαβες μπολντη?Νομιζω πως οχι,αλλα λεμε...

ΥΓ Παρεπιπτοντως το πρεζακι εκει γυρω στο '98-'00 πεθανε απο δοση,εδειξαν τη μουρη του σε ενα δελτιο τα μεσανυχτα και ειπαν το ονομα του.Αυτα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
χαχαχα και ομως... αρκετοι έχουν αγωνια για την δικη μου θητεια.

Διοτι οπως βλεπεις ερχεται συχνα - πυκνα σαν θεματακι....

Εχουν περιεργεια να δουν που στο διαολο τα καταφερα να ειμαι τοσο προνομιουχος.

Προνομιουχος λεγεται αυτη τη στιγμη αυτο που ζω  :P

Θα ευχαριστησω το σωμα.... μολις τελειωσω για αυτα που μου προσεφερε
ενταξει ρε δεν ειναι και δυσκολο να καταλαβουμε.Ι4 εισαι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μαλλον εσυ δεν την ξερεις...

Που λες μπολντη ειχα δικο μου ανθρωπο μου στην 8η ΜΠ,στα ελληνοαλβανικα,σε ταγμα ανεπιθυμητων...μουσουλμανοι,γυφτοι,πρεζακια...στα μεσα '90's.

Τεσπα,τα ελεγε με ενα πρεζακι,τον ρωταει,"γιατι ρε συ δεν πηγες να παρεις απαλλαγη?ανετα θα σου την εδιναν"και το πρεζακι του λεει"και τι θα λεω στον γιο μου δηλαδη,οτι δεν πηγα φανταρος?"

Καταλαβες μπολντη?Νομιζω πως οχι,αλλα λεμε...

ΥΓ Παρεπιπτοντως το πρεζακι εκει γυρω στο '98-'00 πεθανε απο δοση,εδειξαν τη μουρη του σε ενα δελτιο τα μεσανυχτα και ειπαν το ονομα του.Αυτα.

Ποιο γιο και ποια πρεζακια.... το πρεζακι δεν εχει μελλον αρα καθε συζητηση μαζι του για οικογενειες ειναι κοροιδια... το πρεζακι το μονο που το ενδιαφερει ειναι η δοση... σκοτωνει και την μανα του για αυτην και εσυ μου τον φερνεις σαν παραδειγμα.... λες και κανω συζητηση με τον ξαδερφο μου που ειναι 15 χρονων....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κακομοιρης ειναι οποιος βλεπει τον στρατο σαν προεκταση του πεους του σοβαρα....  :P

πας να κανεις μια θητεια σε καιρο ειρηνης.... περαστικος εισαι και τελος...

οποιος θελει μαγκιες ας παει ειδικες δυναμεις και ακομη καλυτερα στην Αμερικη ή στην Λεγεωνα των ξενων εκει ειναι πραγματικος ο στρατος.

Δεν εχω δουλεια εγω με τους ανεπιθυμητους και επισης οποιος ειναι εξυπνος πρεπει να αποφευγει τις κακοτοπιες.... χαχαχα βλεπεις τις κακοτοπιες σαν προεκταση του πεους και της μαγκιας?????? ελεος

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μας τα ζαλισες ρε μαλακα γαμω τον στρατο σου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μας τα ζαλισες ρε μαλακα γαμω τον στρατο σου

Εσεις το ξεκινατε. Στην Ελλαδα του 2013 καποιοι ακομη εχουν μεινει με την ιδεα
οτι αμα πουν στον γιο τους οτι εκαναν σκοπια σε καιρο ειρηνης οτι ειναι ηρωες... ελεος

σε αλλες χωρες ο στρατος δεν ειναι υποχρεωτικος. Οποιος θελει πηγαινει και αμοιβεται για αυτο.
Δεν βλεπω το στρατο ως προεκταση του ανδρισμου μου.

Το να ειμαστε κατι ειναι καθαρα θεμα επιλογης... ειδικα ο supermouse που δεν ειναι φασιστας
θα το καταλαβει αυτο που λεω  :P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν εχω βυσμα αγαπητη μου... το εχω πει αρκετες φορες.

Ο φιλος σου πιο πανω γραφει βλακειες... ο γιος μου θα ειναι περηφανος αν μαθει ο πατερας του
με τι ανωτατο προσωπικο καθε μερα νταλαβεριζοταν και δεν ειχε τον λοχια ΕΠΟΠ να του λεει τα δικα του  :P

εγω καθε μερα κανω πλακιτσα που λεει ο λογος με τους λοχαγους ο αλλος καθεται προσοχη στον λοχια και λεει εμενα οτι ντρεπομαι χαχαχα ειναι για γελια ο φιλος σου....

ειλικρινα μου ειναι αδιαφορο τι λετε και αν εχεις βυσμα. Αν εχεις -εισαι μαλακας γιατι το παιζεις οτι δεν εχεις. Αν πας στρατο κιολας γιατι και γιαυτο δεν κοβω το χερι μου. Αν δεν εχεις βυσμα τοτε τι καθεσαι και λες ολα αυτα οτι ειμαι προνομιουχος και σκαστε απο ζηλια κτλ. γενικως ολη αυτη η κουβεντα ειναι για δεκαπενταχρονα που λες και συ.
κατα τα λοιπα απο την μια λες ειμαι χρυση αυγη αρα εθνικιστης αρα ο στρατος θρησκεις, και απο την αλλη θες να εισαι προνομιουχος στο στρατο  και στα αρχιδια σου η θητεια.(που θεωρειται τιμη για την χωρα) τι να σου πω ρε μπολ θα φτασουμε παλι σε ατερμονες συζητησεις. Μποιαζεις γενικως να εχεις μια ιδεολογια παρτακια . ε αυτο δεν ειναι και κατι για το οποιο κανεις κοκορευεται..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom