apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σε λαχειο σου κανει τυπε?Θέλω να συναντηθούμε να μου δώσεις αυτόγραφο
σε λαχειο σου κανει τυπε?Θέλω να συναντηθούμε να μου δώσεις αυτόγραφο
σε λαχειο σου κανει τυπε?
Αν είναι να πάθεις τίποτα,σταμάτάμε τώρα..............Ρε μαλακες δεν έχετε τίποτα άλλο καλύτερο να ασχοληθειτε από το να μαλακιζοσαστε μαζί μου?
Ρωτάω τώρα εγώ.
Άντε παίξτε με κανα μωρο και παράτηστε με
καλά ρε τύπε εσυ γιατί μπαίνεις μέσα; άρα σου αρέσει η κοινός υα θέλει ο κώλος σου
Θα πάει μακρυά η βαλίτσα με τον Πουστόριους? Βρήκαμε δουλειά να ζήσουμε? SERAPIS
2 ολυμπιακο 2 παοκ ;)Πες κανά προγνωστικό γιατί θα φύγω σε λίγο
οι αληθειες παντα ενοχλουν καποιους τυπε....για καθίστε ρε μάγκες καλά τα λεει ο αχαχούχας..το να καθαρίζει κάποιος τη γκόμενα του η τι γυναίκα του ειναι κάτι καθημερινό που γινετε συχνά..γιατί σας κάνει τόσο εντύπωση..επειδή λέει αλήθειες σκληρές να υποθέσω;
πες τα ρε τύπε και εσύ..δεν μπορώ να βλεπω να την πέφτουν ετσι σε ένα παιδί της βιοπάλης επειδή λέει αλήθειες..ήμαρτον δηλαδή νισάφι ποια..οι αληθειες παντα ενοχλουν καποιους τυπε....
Tο μανταλακι κοστιζει τυπε ΑΧΑΧΟΥΧΑΣκαι το μανταλακι δωρο τυπε
θα στο πληρωσει ο λαιον τυπεTο μανταλακι κοστιζει τυπε ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ
Τιποτα δεν τον περασα απλα το τονιζωθα στο πληρωσει ο λαιον τυπε
τι τον περασες?
Τιποτα δεν τον περασα απλα το τονιζω
ο τυπος ειναι επικινδυνος για την κοινωνια ρε. και οχι μονο για την κοινωνια.
πιο παλια εγραφε οτι φοβοταν πως θα κολλησει τη μανα του ειτζ. το πως το αφηνω στην λογικη του καθενος.
τα γνωστα προβληματα των γονεων με τα ενστικτα των μογγολων
πως να την κολλησει τυπε?ο τυπος ειναι επικινδυνος για την κοινωνια ρε. και οχι μονο για την κοινωνια.
πιο παλια εγραφε οτι φοβοταν πως θα κολλησει τη μανα του ειτζ.
Και δε μπόρεσαν να κάνουν κάτι, έτσι??γι αρχικως ημουν κατι σαν φυτο
ειναι ο μοναδικός που μπορεί να κάνει ερωτική εξομολόγηση στον ευατο του και στο τέλος να του ρίχνει χυλόπιτα
Αχαχουχας έγραψε:Ιντυ κοφτο σε παρακαλω...
Για ποιον λογο να φτιαξω διπλοπροφιλο ?
Τι θα κερδισω απο αυτο ?
Δεν υπαρχει τετοιο θεμα ουτε για πλακα....
axaxouxas23 έγραψε:Τελευταιος κλωνος και μηνυμα.
Δεν την επεσα σε καμια ποτε με πι εμ
Μονο ως φερραρις το ''επαιξα πεφτουλας'' οχι για να βγαλω γκομενα αλλα για αλλο λογο που δεν θα αναφερω οπως και να με πειτε.....
Τα μονα πι εμ που εστειλα σε κοπελες εδω ηταν συμβουλευτικου και συμπονετικου χαρακτηρα καθως και ευχες για καθε γιορτη (σε οσες μιλουσα λιγο τελος παντων)
και αυτο χωρις να υπαρχει δολος !
Οσο για τους κλωνους μου που εφτασαν αισιως στον αριθμο 23
ΔΕΝ ηταν θεμα αποδοχης αλλα αισθημα αδικιας και καταπιεσης.....
Mαλακες θεικο θρεντ.
Η ερωτικη εξομολογηση της "Αγγελικης"...
Ο μπολντης που απαρνειται το γευμα του στο στρατο για να εχουν να τρωνε οι φανταροι στον Εβρο (και τους προτρεπει να παιζουν με το iphone τους στο τρενο για να περασει η ωρα, αν δεν εχουν λεφτα για αεροπλανο οταν κατεβαινουν Αθηνα με αδεια)
ο αχαχουχας σε ενα υποδειγμα κριτικης σκεψης για το συμβαν να αναφωνει "ε, ενταξει μωρε, αρκετοι εχουν σκοτωσει τη κοπελα τους, συνηθες φαινομενο, η κακια στιγμη"
και αλλα πολλα
Προτεινομενο θρεντ του μηνα απο μενα