Προσπαθώ να εισβάλλω στον axaxouxoεγκέφαλο,για να δω τι διεργασίες γίνονται "εκεί πέρα μέσα"......τύπε μήπως αχαχουχιζεις;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραγωδία για Πιστόριους
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 717
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
τύπε μην το γελάς καθόλου αυτό..δίπλα είχε δώσει ραντεβού θανάτου αλλα από ότι φάνηκε τελικά δεν πήγε..ειναι επικίνδυνοςεχεις σκεφτει οτι κ εσενα μπορει να σε καθαρισει ο αχαχουχας που εισαι αρτιμελης κ μοντ 8ωρου ?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
με ποιον ειχε δωσει τυπε?τύπε μην το γελάς καθόλου αυτό..δίπλα είχε δώσει ραντεβού θανάτου αλλα από ότι φάνηκε τελικά δεν πήγε..ειναι επικίνδυνος
Επισκέπτης
Προσπαθώ να εισβάλλω στον axaxouxoεγκέφαλο,για να δω τι διεργασίες γίνονται "εκεί πέρα μέσα"......
http://[URL unfurl="true"]www.otherside.gr/wp-content/uploads/2010/02/Grafima-Erotas-brain.jpg[/img[/URL]]
[/quote]νομίζω δεν κατάλαβες τι σου ειπα....το καλούπι εχει σπάσει πλέον...η επιστήμη δεν μπορεί πλέον να κάνει τιποτα..θεωρείται πρωτότυπο συλλεκτικό κομμάτι
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τύπε μην το γελάς καθόλου αυτό..δίπλα είχε δώσει ραντεβού θανάτου αλλα από ότι φάνηκε τελικά δεν πήγε..ειναι επικίνδυνος
δεν το γελαω σοβαρα μιλαω
ο gl να προσεχει που εχει στοχοποιηθει
Με "bodos"..............με ποιον ειχε δωσει τυπε?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε λες να φυλαξουν τον εγκεφαλο του και στο μελλον να το βαλουν σε κανα αχαχουχοσαιμποργκ?νομίζω δεν κατάλαβες τι σου ειπα....το καλούπι εχει σπάσει πλέον...η επιστήμη δεν μπορεί πλέον να κάνει τιποτα..θεωρείται πρωτότυπο συλλεκτικό κομμάτι
Επισκέπτης
με κάτι τύπους που του έλεγαν ότι θα τον γιαουρτώσουν και θα του ρίξουν φάπες.. ονόματα και διευθύνσεις δεν γνωρίζω το θέμα ειναι ότι ο αχαχούχας δέχτηκε την πρόσκληση αλλα την ώρα του ραντεβού έστελνε μηνύματα στο θρεντ βέβαια ειπε ότι διαθέτει ipad καινούργιας τεχνολογίας γιαυτο..τι να πω και εγω...με ποιον ειχε δωσει τυπε?
τυπε λες να φυλαξουν τον εγκεφαλο του και στο μελλον να το βαλουν σε κανα αχαχουχοσαιμποργκ?
Επισκέπτης
τύπε του έχει γίνει πρόταση από το Χάρβαρντ αλλα από όσο γνωρίζω δεν έχει δεχτεί ακόμα..δεν τα έχουν βρει στο οικονομικότυπε λες να φυλαξουν τον εγκεφαλο του και στο μελλον να το βαλουν σε κανα αχαχουχοσαιμποργκ?
Επισκέπτης
ούτε εγώ το είπα για πλάκα...ο αχαχούχας δεν ξεχνάει ποτέ τύπε ;)δεν το γελαω σοβαρα μιλαω
ο gl να προσεχει που εχει στοχοποιηθει
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ρε παπάρες δεν έχετε να ασχοληθείτε με κάτι αλλο και έχετε γαμίσει το θρέντ ????
ρε μοντεράτορα κάνε και καμμιά δουλειά ρε .. δημόσιος υπάλληλος κατάντησες...
ρε μοντεράτορα κάνε και καμμιά δουλειά ρε .. δημόσιος υπάλληλος κατάντησες...
Κατάλαβα ρε ψηλέ....τι με πέρασες,"για κανά χαζόνε"........?νομίζω δεν κατάλαβες τι σου ειπα....το καλούπι εχει σπάσει πλέον...η επιστήμη δεν μπορεί πλέον να κάνει τιποτα..θεωρείται πρωτότυπο συλλεκτικό κομμάτι
Φόβοι για αυτοκτονία του Πιστόριους www.contra.gr/Sports/TrackandField/fovoi-gia-aytoktonia-toy-pistorioys.2131092.html]http://www.contra.gr/Sports/TrackandField/fovoi-gia-aytoktonia-toy-pistorioys.2131092.html[/url]
Η τραγική ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Όσκαρ Πιστόριους, πολλοί φοβούνται ότι ίσως τον οδηγήσει στην αυτοκτονία. Τουλάχιστον αυτό επικαλούνται ανώνυμες πηγές σε βρετανική εφημερίδα.
Η τραγική ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Όσκαρ Πιστόριους, πολλοί φοβούνται ότι ίσως τον οδηγήσει στην αυτοκτονία. Τουλάχιστον αυτό επικαλούνται ανώνυμες πηγές σε βρετανική εφημερίδα.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
25 σελίδες για έναν προβληματικό σακάτη.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ηθελαν να τον γιαουρτωσουν τυπε?με κάτι τύπους που του έλεγαν ότι θα τον γιαουρτώσουν και θα του ρίξουν φάπες.. ονόματα και διευθύνσεις δεν γνωρίζω το θέμα ειναι ότι ο αχαχούχας δέχτηκε την πρόσκληση αλλα την ώρα του ραντεβού έστελνε μηνύματα στο θρεντ βέβαια ειπε ότι διαθέτει ipad καινούργιας τεχνολογίας γιαυτο..τι να πω και εγω...
τεντυμπουδες ηταν?
Επισκέπτης
ηθελαν να τον γιαουρτωσουν τυπε?
τεντυμπουδες ηταν?
ηθελαν να τον γιαουρτωσουν τυπε?
τεντυμπουδες ηταν?
zorbas the greek
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2010
- Like
- 119
- Πόντοι
- 6
Φόβοι για αυτοκτονία του Πιστόριους www.contra.gr/Sports/TrackandField/fovoi-gia-aytoktonia-toy-pistorioys.2131092.html]http://www.contra.gr/Sports/TrackandField/fovoi-gia-aytoktonia-toy-pistorioys.2131092.html[/url]
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Sports/TrackandField/article2129768.ece/ALTERNATES/w460/pistorius.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Μήπως φτιάχνεται κλίμα για να μην προφυλακιστεί; :think: Να πω κι εγώ τη μαλακία μου που'λεγε κι ο Πουλικάκος. :headbang3:
Ισόβια να φάει το καθίκι......άκου λέει:Μήπως φτιάχνεται κλίμα για να μην προφυλακιστεί; Να πω κι εγώ τη μαλακία μου που'λεγε κι ο Πουλικάκος.
Συγκεκριμένα, όπως γράφει το Σάββατο η εφημερίδα "Sun", ο Νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης που βρίσκεται έγκλειστος σε ιδιωτικό κελί δίπλα σε άλλους εγκληματίες, βρίσκεται σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σε αυτό συνετέλεσε και η απόφαση του δικαστηρίου να μην τον αφήσει ελεύθερο με εγγύηση.
"Ο Όσκαρ είναι συντετριμμένος και πασχίζει να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά του. Του έχουν παραχωρήσει ένα ιδιωτικό κελί στο αστυνομικό τμήμα, αλλά στα γύρω κελιά υπάρχουν εγκληματίες και ο ίδιος δεν ανήκει εκεί. Η αστυνομία ανησυχεί για την ψυχική του κατάσταση".
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις