Κατά βάθος είναι καλό παιδί ο αχαχού...και όταν καταλάβει ότι έκανε λάθος μαζί μου....θα ζητήσει συγγνώμη γονυπετής...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραγωδία για Πιστόριους
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 717
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ρε ο τυπος πρεπει να ειναι λιγο κουκου, λογω ολων αυτων που εχει περασει ως τωρα.
Ε, του ειπε καμια μαλακεια η γκομενα- ή την επιασε να ξενογαμιεται με καναν ΑΡΤΙΜΕΛΗ παιδαρο- του τη βαρεσε και την καθαρισε!
Εγω αυτο πιστευω.
Δεν μπορει καποιος που δεν εχει ποδια, να μην ζηλευει παθολογικα μια τετοια μουναρα
Ελπιζω, παντως, να αθωωθει για να τον δουμε να τρεχει και παλι διπλα στα μεγαθηρια
(Μια μοντελα λιγοτερη- δε γαμείς;)
Ε, του ειπε καμια μαλακεια η γκομενα- ή την επιασε να ξενογαμιεται με καναν ΑΡΤΙΜΕΛΗ παιδαρο- του τη βαρεσε και την καθαρισε!
Εγω αυτο πιστευω.
Δεν μπορει καποιος που δεν εχει ποδια, να μην ζηλευει παθολογικα μια τετοια μουναρα
Ελπιζω, παντως, να αθωωθει για να τον δουμε να τρεχει και παλι διπλα στα μεγαθηρια
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Κι αυτός δεν ειναι άσχημος τυπε μου.... Ειναι πολυ εμφανίσιμος κι αυτός.....Ρε ο τυπος πρεπει να ειναι λιγο κουκου, λογω ολων αυτων που εχει περασει ως τωρα.
Εγω αυτο πιστευω.
Μια χαρά άτομο τον βλέπω.... Και μάλιστα πολυ παραπάνω δυναμικό απο οποιονδήποτε !!!!!!!!!!!
Τώρα όλα αυτά που έγιναν γίνονται παντού..... Ακόμη και στις καλύτερες οικογένειες που λένε.
Δεν ειναι ούτε ο πρώτος ουτε ο τελευταίος που σκοτώνει την κοπέλα του
Αν μας πείραξε το γεγονός του οτι αυτός, τα είχε με μια τέτοια ομορφιά χάρη στον δυναμισμό του και βρίσκουμε την ευκαιρία, να βγάλουμε την χολή και τα κόμπλεξ μας μέσα απο το πρόβλημα του, που ΜΟΝΟ εμείς το βλέπουμε ως πρόβλημα, ειναι αλλού παπά ευαγγέλιο και μάλλον πρέπει να κοιτάξουμε μέσα μας, το τι μπορει να μας συμβαίνει, λίιιιιιιιιγο καλύτερα.
Σίγουρα θα τιμωρηθεί γιατί δεν ήταν μια σφαίρα αλλα τέσσερις, εκτός κι αν ισχύσουν αλλα μέτρα και σταθμά.
Απο εκει και πέρα, το μια μοντέλα λιγότερη πάλι δεν μου άρεσε ως έκφραση.....
Ειναι άδικο και για τους δυο........
Απο την άλλη σκέφτομαι την συμπεριφορά που μπορεί να είχαν αμφότεροι μεταξύ τους
Ξέρεις μερικοί και μερικές καβαλανε το καλάμι παρά πολυ και δεν υπολογίζουν τίποτα σε οτι κάνουν η λένε
Εκει παίχτηκε το όλο παιχνίδι θαρρω.......
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ακομα ενα ιστορικο ποστ που αναδεικνυει τον αχαχουχειο τροπο γραφης στο μπου....αχαχουχα κιιπ γουοκινγκ μαν και γραψε ιστορια....Κι αυτός δεν ειναι άσχημος τυπε μου.... Ειναι πολυ εμφανίσιμος κι αυτός.....
Μια χαρά άτομο τον βλέπω.... Και μάλιστα πολυ παραπάνω δυναμικό απο οποιονδήποτε !!!!!!!!!!!
Τώρα όλα αυτά που έγιναν γίνονται παντού..... Ακόμη και στις καλύτερες οικογένειες που λένε.
Αν μας πείραξε το γεγονός του οτι αυτός, τα είχε με μια τέτοια ομορφιά χάρη στον δυναμισμό του και βρίσκουμε την ευκαιρία, να βγάλουμε την χολή και τα κόμπλεξ μας μέσα απο το πρόβλημα του, που ΜΟΝΟ εμείς το βλέπουμε ως πρόβλημα, ειναι αλλού παπά ευαγγέλιο και μάλλον πρέπει να κοιτάξουμε μέσα μας, το τι μπορει να μας συμβαίνει, λίιιιιιιιιγο καλύτερα.
Σίγουρα θα τιμωρηθεί γιατί δεν ήταν μια σφαίρα αλλα τέσσερις, εκτός κι αν ισχύσουν αλλα μέτρα και σταθμά.
Απο την άλλη σκέφτομαι την συμπεριφορά που μπορεί να είχαν αμφότεροι μεταξύ τους
Ξέρεις μερικοί και μερικές καβαλανε το καλάμι παρά πολυ και δεν υπολογίζουν τίποτα σε οτι κάνουν η λένε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καθημερινα πραγματα δηλαδη τυπε μουΔεν ειναι ούτε ο πρώτος ουτε ο τελευταίος που σκοτώνει την κοπέλα του
..
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ιστορικο ποστ οπως το ειπες τυπεακομα ενα ιστορικο ποστ που αναδεικνυει τον αχαχουχειο τροπο γραφης στο μπου....αχαχουχα κιιπ γουοκινγκ μαν και γραψε ιστορια....
Έλα ζήτα συγγνώμη για το λάθος σου,θα αισθανθείς καλύτερα.......... Τις κλανιές σου τις επιστρέφω...... :SΣιγά μην κάνω και δέκα μετανοιες....
Δέκα αρωματικες κλανιες μπορεί να τις ρίξω πάντως.........
..axouxoCSI MIAMI....Κι αυτός δεν ειναι άσχημος τυπε μου.... Ειναι πολυ εμφανίσιμος κι αυτός.....
....να τώρα πριν λίγο ας πούμε,ένας 2 στενά πιο κάτω σκότωσε την 30χρονη (μοντέλο) γκόμενα του......καθημερινα πραγματα δηλαδη τυπε μου
Επισκέπτης
τύπε ο αχαχούχας δίνει ρέστα μιλαμε..αυτό το μοντέλο ηταν πρωτότυπο και δεν ξαναβγαίνει πλέον.έσπασε το καλούπι.είπαμε τιποτα ειναι ο μοναδικός που μπορεί να κάνει ερωτική εξομολόγηση στον ευατο του και στο τέλος να του ρίχνει χυλόπιτα....να τώρα πριν λίγο ας πούμε,ένας 2 στενά πιο κάτω σκότωσε την 30χρονη (μοντέλο) γκόμενα του......
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
..axouxoCSI MIAMI....
http://[URL unfurl="true"]www.imagerip.net/images/csimiami.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :cool:
Συνημμένα
Είναι καλό παιδί ρε,απλά τον πιάνει η μαλακία μερικές φορές.......τύπε ο αχαχούχας δίνει ρέστα μιλαμε..αυτό το μοντέλο ηταν πρωτότυπο και δεν ξαναβγαίνει πλέον.έσπασε το καλούπι.είπαμε τιποτα ειναι ο μοναδικός που μπορεί να κάνει ερωτική εξομολόγηση στον ευατο του και στο τέλος να του ρίχνει χυλόπιτα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε τι πιο φυσιολογικο απτο να σκοτωσει καποιος την γκομενα του....να τώρα πριν λίγο ας πούμε,ένας 2 στενά πιο κάτω σκότωσε την 30χρονη (μοντέλο) γκόμενα του......
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τύπε ο αχαχούχας δίνει ρέστα μιλαμε..αυτό το μοντέλο ηταν πρωτότυπο και δεν ξαναβγαίνει πλέον.έσπασε το καλούπι.είπαμε τιποτα ειναι ο μοναδικός που μπορεί να κάνει ερωτική εξομολόγηση στον ευατο του και στο τέλος να του ρίχνει χυλόπιτα
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχά....................το "κλέβω"..................
Συμβαίνει...............τυπε τι πιο φυσιολογικο απτο να σκοτωσει καποιος την γκομενα του
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ακομα ενα ιστορικο ποστ που αναδεικνυει τον αχαχουχειο τροπο γραφης στο μπου....αχαχουχα κιιπ γουοκινγκ μαν και γραψε ιστορια....
εχεις σκεφτει οτι κ εσενα μπορει να σε καθαρισει ο αχαχουχας που εισαι αρτιμελης κ μοντ 8ωρου ?
Επισκέπτης
τύπε μήπως αχαχουχιζεις;Είναι καλό παιδί ρε,απλά τον πιάνει η μαλακία μερικές φορές.......
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μισθωτος ή με μπλοκακι τυπε?εχεις σκεφτει οτι κ εσενα μπορει να σε καθαρισει ο αχαχουχας που εισαι αρτιμελης κ μοντ 8ωρου ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις