Επισκέπτης
αλλα ηρθε ο αλλος ο χαζουλιακας και το εδωσε με τετοια σοβαροτητα που μου φανηκε ψευτικο!!!
Ε ναι ρε, λογικό.
Και ποιος δεν το έχει πάθει??
αλλα ηρθε ο αλλος ο χαζουλιακας και το εδωσε με τετοια σοβαροτητα που μου φανηκε ψευτικο!!!
Ε ναι ρε, λογικό.
Και ποιος δεν το έχει πάθει??
ο κοσμος ειναι κακος τυπεΝαι ο αλλος ειναι στο δημοσιο και λεει εμενα βυσμα μετα καταλαβες
εγω πηγα εκανα θητεια τελειωσα..... αυτος θα παιρνει ολη του την ζωη λεφτα ομως
εμεις θα αναγκαστουμε να πηδηχθουμε να κανουμε δικα μας πραγματα.... θρασος λεγεται αυτο
Ολοι εχουμε αιφονι και περιμενουμε με αγωνια σπεσιαλ σεξουλιαρικες και ντελικατεσεν εφαρμογες μπαη μπλντεμορτ...χωσε ρε γιγαντα και φιλανθρωπε μπολντη!Ας ερθει με το τρενο καποιος φιλε... και ας πεσει να κοιμηθει στο ταξιδι ή ας μπει φβ απο το iphone ολοι εχετε αλλωστε βλεπω ...
ο κοσμος ειναι κακος τυπε
φουφουτος 2012
Αφου δεν εισαι λαμογιο και βυσμα ρε!αμα ημουν οντως λαμογιο και βυσματιας δεν θα παραδεχομουν ποτε και τιποτα!!!
αμα ημουν οντως λαμογιο και βυσματιας δεν θα παραδεχομουν ποτε και τιποτα!!!
Ε,τον πουστη...ενω εσυ ειπες"παρτε κυριε Λοχαγε τη μεριδα μου και στειλτε τη στον Εβρο να φαει κανας φτωχος συναδελφος"...Μεγαλειο ψυχης δικε μου...Χθες εβλεπα στην τηλεοραση οικογενεια με παιδια και 2 γονεις ΑΝΕΡΓΟΥΣ ναμην εχουν να τα ταισουν!!!! Και ερχεται τωρα ο δημοσιος οχι αγαπες μονο σεξ και καλα και κραζει εμενα για τις φτωχες οικογενειες χαχαχα.... που αυτος τα τρωει στις πτανες και κλεβει και το κρατος... αυτο λεγεται θρασος
ο κοσμος ειναι κακος τυπε
φουφουτος 2012
Αφου δεν εισαι λαμογιο και βυσμα ρε!
Εσυ προσφερεις στο ΑΕΠ της χωρας τωρα!Και οι κοπριτες που πηγαν Εβρο(και εφαγαν απο την ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ κιολας)δεν το εκτιμανε!
Αλλα αυτη ειναι η Ελλαδα...Τι τα θες τωρα,ουδεις προφητης στον τοπο του!
ετσι ειναι οι αριστεροι ρε μπολντη.μεγαλωνοντας θα καταλαβεις περισσοτεραχαχαχαχα ο φουφουτος γραφει κορυφαια πραγματα οταν ειναι στα καλα του.
Χθες εβλεπα στην τηλεοραση οικογενεια με παιδια και 2 γονεις ΑΝΕΡΓΟΥΣ να μην εχουν να τα ταισουν!!!! Και ερχεται τωρα ο δημοσιος οχι αγαπες μονο σεξ και καλα και κραζει εμενα για τις φτωχες οικογενειες χαχαχα.... που αυτος τα τρωει στις πτανες και κλεβει και το κρατος... αυτο λεγεται θρασος
πως μπηκε δημοσιο αυτος? εδωσε ΑΣΕΠ???
Λαμογια ολοι δικε μου...και δεν γραφουνε και καμμια σεξουλιαρικη εφαρμογη για τους αηφονουχους φανταρους που παιρνουν το τρενο κιολας...πως μπηκε δημοσιο αυτος? εδωσε ΑΣΕΠ???
Δεν σου φταιω εγω που κανω θητεια και μαλιστα χωρις βυσματα και αλλες τετοιες φαντασιοπληξιες...
ετσι ειναι οι αριστεροι ρε μπολντη.μεγαλωνοντας θα καταλαβεις περισσοτερα
τα ειπες ολαΤους ξερω καλα τους αριστερους μην ανησυχεις.... φιλος οικογενειακος κομμουνιστης ως το κοκκαλο
και η συνταξη του 2500 και 3000 ευρω το μηνα.
Τετοιοι ειναι οι αριστεροι στην Ελλαδα... τα χουμε ξαναπει
κατα τα αλλα αμα μαθει κανεις που εκανες θητεια αρχιζουν τις βλακειες.... βυσμα , μοδιστρα κτλπ
εγω προς το παρον δημοσιο χρημα υπερογκο δεν εχω φαει παντως... και ας μας λενε λαμογια τα ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!! Ειπα και πριν αυτο λεγεται θρασος
Ε,ναι...αν δεν φας ΥΠΕΡΟΓΚΟ χρημα,ας πουμε αν δεν εισαι Τζοχατζο,δεν εισαι λαμογιο...σωστα.εγω προς το παρον δημοσιο χρημα υπερογκο δεν εχω φαει παντως... και ας μας λενε λαμογια τα ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!
πρωην δημοσιος υπαλλ σιγουρα τυπεΤους ξερω καλα τους αριστερους μην ανησυχεις.... φιλος οικογενειακος κομμουνιστης ως το κοκκαλο
και η συνταξη του 2500 και 3000 ευρω το μηνα.
Τετοιοι ειναι οι αριστεροι στην Ελλαδα... τα χουμε ξαναπει
μαγκες δεν υπαρχει εμπιστοσυνη,τελος.......αορατος εφαο κοσμος ειναι κακος τυπε
φουφουτος 2012
Ε,ναι...αν δεν φας ΥΠΕΡΟΓΚΟ χρημα,ας πουμε αν δεν εισαι Τζοχατζο,δεν εισαι λαμογιο...σωστα.
τυπε πρεπει να κανουμε μια λιστα με λογια μεγαλων ανδρων του σαιτμαγκες δεν υπαρχει εμπιστοσυνη,τελος.......αορατος εφα