Νέα

Τραγωδία για Πιστόριους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 717
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε ναι ρε, λογικό.
Και ποιος δεν το έχει πάθει??

Εσεις εχετε κανει χειροτερα... αλλα εγω εχω την τσιπα και τα παραδεχομαι
επειδη λες οτι ειμαι λαμογιο και @@ με εχει βγαλει ο αλλος  :P

αμα ημουν οντως λαμογιο και βυσματιας δεν θα παραδεχομουν ποτε και τιποτα!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι ο αλλος ειναι στο δημοσιο και λεει εμενα βυσμα μετα καταλαβες  :P

εγω πηγα εκανα θητεια τελειωσα..... αυτος θα παιρνει ολη του την ζωη λεφτα ομως
εμεις θα αναγκαστουμε να πηδηχθουμε να κανουμε δικα μας πραγματα.... θρασος λεγεται αυτο
ο κοσμος ειναι κακος τυπε
φουφουτος 2012

Επισκέπτης
Ας ερθει με το τρενο καποιος φιλε... και ας πεσει να κοιμηθει στο ταξιδι ή ας μπει φβ απο το iphone ολοι εχετε αλλωστε βλεπω ...
Ολοι εχουμε αιφονι και περιμενουμε με αγωνια σπεσιαλ σεξουλιαρικες και ντελικατεσεν εφαρμογες μπαη μπλντεμορτ...χωσε ρε γιγαντα και φιλανθρωπε μπολντη!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο κοσμος ειναι κακος τυπε
φουφουτος 2012

χαχαχαχα ο φουφουτος γραφει κορυφαια πραγματα οταν ειναι στα καλα του.

Χθες εβλεπα στην τηλεοραση οικογενεια με παιδια και 2 γονεις ΑΝΕΡΓΟΥΣ να μην εχουν να τα ταισουν!!!! Και ερχεται τωρα ο δημοσιος οχι αγαπες μονο σεξ και καλα και κραζει εμενα για τις φτωχες οικογενειες χαχαχα.... που αυτος τα τρωει στις πτανες και κλεβει και το κρατος... αυτο λεγεται θρασος

πως μπηκε δημοσιο αυτος? εδωσε ΑΣΕΠ???

Επισκέπτης
Αφου δεν εισαι λαμογιο και βυσμα ρε!

Εσυ προσφερεις στο ΑΕΠ της χωρας τωρα!Και οι κοπριτες που πηγαν Εβρο(και εφαγαν απο την ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ κιολας)δεν το εκτιμανε!

Αλλα αυτη ειναι η Ελλαδα...Τι τα θες τωρα,ουδεις προφητης στον τοπο του!

Επισκέπτης

Ε ναι ρε, τα ίδια θα λέμε??
Πάνω απ'όλα η πατρίδα είπαμε.
Και στη τελική άμα γίνει πόλεμος την Αθήνα δεν πρέπει να την προστατέψει κάποιος??

Επισκέπτης
Χθες εβλεπα στην τηλεοραση οικογενεια με παιδια και 2 γονεις ΑΝΕΡΓΟΥΣ ναμην εχουν να τα ταισουν!!!! Και ερχεται τωρα ο δημοσιος οχι αγαπες μονο σεξ και καλα και κραζει εμενα για τις φτωχες οικογενειες χαχαχα.... που αυτος τα τρωει στις πτανες και κλεβει και το κρατος... αυτο λεγεται θρασος
Ε,τον πουστη...ενω εσυ ειπες"παρτε κυριε Λοχαγε τη μεριδα μου και στειλτε τη στον Εβρο να φαει κανας φτωχος συναδελφος"...Μεγαλειο ψυχης δικε μου...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αφου δεν εισαι λαμογιο και βυσμα ρε!

Εσυ προσφερεις στο ΑΕΠ της χωρας τωρα!Και οι κοπριτες που πηγαν Εβρο(και εφαγαν απο την ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ κιολας)δεν το εκτιμανε!

Αλλα αυτη ειναι η Ελλαδα...Τι τα θες τωρα,ουδεις προφητης στον τοπο του!

Ε βεβαια αυτη ειναι η Ελλαδα οταν πας να ψηφισεις ΣΥΡΙΖΑ στον οποιον εχουν παει ολοι οι αλητες στυλ συνδικαλιστες του ΠΑΣΟΚ που ηθελαν τις συγκοινωνιες δημοσιες για να τρωνε δημοσιο χρημα με τη σεσουλα ετσι φαληρισαμε και δεν εχουμε να επενδυσουμε λεφτα ουτε και στις στρατιωτικες ασκησεις της χωρας... ασε δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα.

Δεν σου φταιω εγω που κανω θητεια και μαλιστα χωρις βυσματα και αλλες τετοιες φαντασιοπληξιες... δεν εχεις αποδειξεις για αυτα που γραφεις εκτειθεσαι.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
χαχαχαχα ο φουφουτος γραφει κορυφαια πραγματα οταν ειναι στα καλα του.

Χθες εβλεπα στην τηλεοραση οικογενεια με παιδια και 2 γονεις ΑΝΕΡΓΟΥΣ να μην εχουν να τα ταισουν!!!! Και ερχεται τωρα ο δημοσιος οχι αγαπες μονο σεξ και καλα και κραζει εμενα για τις φτωχες οικογενειες χαχαχα.... που αυτος τα τρωει στις πτανες και κλεβει και το κρατος... αυτο λεγεται θρασος

πως μπηκε δημοσιο αυτος? εδωσε ΑΣΕΠ???
ετσι ειναι οι αριστεροι ρε μπολντη.μεγαλωνοντας θα καταλαβεις περισσοτερα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ετσι ειναι οι αριστεροι ρε μπολντη.μεγαλωνοντας θα καταλαβεις περισσοτερα

Τους ξερω καλα τους αριστερους μην ανησυχεις.... φιλος οικογενειακος κομμουνιστης ως το κοκκαλο
και η συνταξη του 2500 και 3000 ευρω το μηνα.  :P

Τετοιοι ειναι οι αριστεροι στην Ελλαδα... τα χουμε ξαναπει

κατα τα αλλα αμα μαθει κανεις που εκανες θητεια αρχιζουν τις βλακειες.... βυσμα , μοδιστρα κτλπ
εγω προς το παρον δημοσιο χρημα υπερογκο δεν εχω φαει παντως... και ας μας λενε λαμογια τα ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!! Ειπα και πριν αυτο λεγεται θρασος

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Τους ξερω καλα τους αριστερους μην ανησυχεις.... φιλος οικογενειακος κομμουνιστης ως το κοκκαλο

κατα τα αλλα αμα μαθει κανεις που εκανες θητεια αρχιζουν τις βλακειες.... βυσμα , μοδιστρα κτλπ
εγω προς το παρον δημοσιο χρημα υπερογκο δεν εχω φαει παντως... και ας μας λενε λαμογια τα ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!! Ειπα και πριν αυτο λεγεται θρασος
τα ειπες ολα :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

πρωην δημοσιος υπαλλ σιγουρα τυπε :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε,ναι...αν δεν φας ΥΠΕΡΟΓΚΟ χρημα,ας πουμε αν δεν εισαι Τζοχατζο,δεν εισαι λαμογιο...σωστα.

Φυλακη εχει μπει φιλε... και δεν ηταν δικος μου... ΠΑΣΟΚΟΣ ητανε ο Τζοχατζοπουλος.
Παντως τωρα ειναι οικογενειακως στην φυλάκη... και αυτο φιασκο ειναι??? λες να μας ψεκαζουν κιολας??? χαχαχα μην αρχισεις και εσυ με τους μασονους τωρα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μαγκες δεν υπαρχει εμπιστοσυνη,τελος.......αορατος εφα :sunglasses:
τυπε πρεπει να κανουμε μια λιστα με λογια μεγαλων ανδρων του σαιτ :grin:
εχουν ειπωθει σοφα πραγματα κατα καιρους :rockon:

Stories