Νέα

Τραγωδία για Πιστόριους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 717
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
OscarWeeps_1673857a.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι αποδειξεις θελεις ρε?

ΟΛΟΙ οσοι υπηρετουν ναυτικο και αεροπορια ειναι βυσματα

ΟΛΟΙ οσοι υπηρετουν αθηνα ειναι επισης βυσματα εκτος κι αν ειναι διδακτορες η εχουν συνυπηρετουντα αδερφο η εχουν βαρια αρρωστο γονεα

εσυ δεν ανηκεις στις παραπανω κατηγοριες αρα εισαι βυσμα

τοσο απλα

θα μας μαθεις και τη δουλεια μας

λες και δεν ξερω τι παιζει στον ελληνικο στρατο

τοσους και τοσους εχω βολεψει

Φιλε επειδη εσυ εχεις βολεψει τοσους και τοσους και εχετε κανει ενα καρο κομπινες και βυσματολαμογιες δεν θα πας να πεταξεις και σε μενα τωρα την λαδιά. Σου ειπα οτι δεν ειχα βυσμα.... αν θες το πιστευεις .. στην Αθηνα μπορει να υπηρετησει και καποιος μεχρι το τελος της θητειας του αν δεν υπαρχει λογος να τον διωξουν και ειναι σωστος. Επειδη εσυ κανεις ενα καρο κομπινες δεν ειμαστε ολοι ετσι.... εχεις την ταση να τσουβαλιαζεις

Κατα τα αλλα συνεχιστε και εσυ και ο ποντικης με διασκεδαζετε  :P

Συνημμένα

• 385356_10151217918575197_1692363128_n.jpg
    385356_10151217918575197_1692363128_n.jpg
    13,2 KB · Εμφανίσεις: 15

Επισκέπτης
στην Αθηνα μπορει να υπηρετησει και καποιος μεχρι το τελος της θητειας του αν δεν υπαρχει λογος να τον διωξουν και ειναι σωστος.
Μην το κανετε ζητημα ρε...ειπαμε,ο Μπολντης ειναι απαραιτητος για τη λειτουργια του στρατευματος στην Αθηνα...και επιπλεον δεν τρωει μεσα,κανει και αυτηνα τη φιλανθρωπια δηλαδη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αμα καποιος μεινει Αθηνα δεν τρωει ολες τις ημερες μεσα... αρα δεν έχει εξοδα και δεν στερει το φαγητο καποιου αλλου... ειδικα εγω εχω φαει μεσα 2-3 φορες ως τωρα.... τον Μαιο που θα απολυθω θα μαθεις και την θεση μου (αν θελω) και μεχρι τοτε σταματησεις τις βλακειες ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μην το κανετε ζητημα ρε...ειπαμε,ο Μπολντης ειναι απαραιτητος για τη λειτουργια του στρατευματος στην Αθηνα...και επιπλεον δεν τρωει μεσα,κανει και αυτηνα τη φιλανθρωπια δηλαδη.

Αφου δεν τρωνε μεσα οσοι ειναι στην Αθηνα καθε μερα..... επομενως δεν στερουν το φαγητο καποιου αλλου που βρισκεται στον Εβρο και ειναι απο φτωχικη οικογενεια οπως ειπε ο αλλος πριν για να με γεμισει τυψεις και ενοχες... και να δειξει οτι ειμαι @@  :P

απορω γιατι δεν καταλαβαινεις κατι τοσο απλο και ειρωνευεσαι κιολας

Επισκέπτης
Αμα καποιος μεινει Αθηνα δεν τρωει ολες τις ημερες μεσα... αρα δεν έχει εξοδα και δεν στερει το φαγητο καποιου αλλου... ειδικα εγω εχω φαει μεσα 2-3 φορες ως τωρα.... τον Μαιο που θα απολυθω θα μαθεις και την θεση μου (αν θελω) και μεχρι τοτε σταματησεις τις βλακειες ...
Τοτε θα αναγνωριστει και η συνεισφορα σου στο ΑΕΠ ρε...θα δικαιωθουν οι θυσιες σου...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.176
Πόντοι
41.129
ρε παιδες τη θητειες και βυσματα λετε,  :headbang: το θρεντ ειναι για να κλαψουμε την κακια μοιρα του πιστοριους...

Επισκέπτης
Αφου δεν τρωνε μεσα οσοι ειναι στην Αθηνα καθε μερα..... επομενως δεν στερουν το φαγητο καποιου αλλου που βρισκεται στον Εβρο και ειναι απο φτωχικη οικογενεια οπως ειπε ο αλλος πριν για να με γεμισει τυψεις και ενοχες... και να δειξει οτι ειμαι @@  :P

Τρομερο δικε μου...τσεκαρουν οτι δεν εφαγες εσυ Αθηνα και μετα στελνουν τη μεριδα σου πακετο στον Εβρο,ε?

Πολυ προχω κατασταση,οσο να 'ναι αλλαξαν τα πραματα στον στρατο βεβαια...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
o μπολντης μετα την μεταθεση μπαλαντεζα-ΠΡΟΚΛΗΣΗ

[size=15pt]οσο για την μεταθεση μπαλαντεζα καλα θα κανετε να μην κακιωνετε γιατι στο μελλον παιζει να με χρειαστειτε.[/size] Φυσικα θα κανω πως δεν σας ξερω τοτε και θα σας στειλω επιτοπου στο διαολο αμα δεν εχω να εισπραξω καμια φιλη ή κανα φραγκο αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

θα μας δωσεις συμβουλες για το πως θα μαστε ΑΡΙΣΤΟΙ και θα μεινουμε αθηνα μια μεσα τρεις εξω.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

τι λε ρε εσυ εισαι πολυ καλος ανθρωπος τελικα

και οταν εχει εξοδο ο αλλος στον εβρο τι τρωει, τον κωλο του?

αλλα ξεχασα, τα βυσματα σαν εσενα που εχουν μαζευτει αθηνα κανουν και αλλο καλο

αφηνουν λιγους φανταρους στον εβρο, αρα δεν εχουν εξοδους μιας και τους παει εμπλοκη

να σαι καλα

οσο για τα εισητηρια του οταν επιστρεφει στις αδειες ποιος τα πληρωνει?

αλλα ξεχασα, ας παρει το τρενο να κανει 20 ωρες να ερθει σπιτι σου

αρχι-αρχιδι εισαι που τολμας να βγαζεις και γλωσσα, οχι απλα αρχιδι

Επισκέπτης
Ε,ναι,πως να το καταλαβω κατι τοσο απλο?

Αλλωστε εγω απλα επεστρεψα Παρασκευη και Δευτερα πηρα το απολυτηριο απο το ΚΕΒΟΠ,που να τα ξερω αυτα τα κολπα με το φαι στο σπιτι?

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
θα μας δωσεις συμβουλες για το πως θα μαστε ΑΡΙΣΤΟΙ και θα μεινουμε αθηνα μια μεσα τρεις εξω.

και μετα το παιζει και ηθικος  :shit: :shit: :shit: :shit:

δεν το ηξερα αυτο το μηνυμα

ΑΡΧΙ-αρχι-αρχιδι ειναι

Επισκέπτης
τι λε ρε εσυ εισαι πολυ καλος ανθρωπος τελικα

και οταν εχει εξοδο ο αλλος στον εβρο τι τρωει, τον κωλο του?

αλλα ξεχασα, τα βυσματα σαν εσενα που εχουν μαζευτει αθηνα κανουν και αλλο καλο

αφηνουν λιγους φανταρους στον εβρο, αρα δεν εχουν εξοδους μιας και τους παει εμπλοκη

να σαι καλα

οσο για τα εισητηρια του οταν επιστρεφει στις αδειες ποιος τα πληρωνει?

αλλα ξεχασα, ας παρει το τρενο να κανει 20 ωρες να ερθει σπιτι σου

αρχι-αρχιδι εισαι που τολμας να βγαζεις και γλωσσα, οχι απλα αρχιδι
Καλος μαλακας εισαι και συ...ρε μιλαμε για ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΛΝΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΡΕ...

Εκτιμηστε καποια πραματα γαμω το στανιο μου...

Ο ΜΠΟΛΝΤΗΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ λεμε...Τεραστια κινηση...

Μπραβο Μπολντη...υποκλινομαι ρε συ,ασε τους μικροψυχους να λενε ρε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχα ρε παιδια τι αστειοι που έχετε γινει πραγματικα εχετε παρεξηγησει πολλα πραγματα :P

εγω φταιω αμα οι φανταροι πανω στον Εβρο τρωνε εμπλοκες ? Η ΕΞΟΔΟς ενος φανταρου πανω στον Εβρο αν ξερω καλα ειναι υπηρεσιακη δεν κανει διανυκτερευση εξω... αρα και παλι μεσα τρωει. Εισιτηρια έχεις 3 δωρεαν για να πας και να έρθεις... 3 επιβιβασεις.

Σε ολα τα μεσα μπαινεις τσαμπα αν δειξεις στρατιωτικη ταυτοτητα... εκτος απο το Τρενοσε που εκει εχει γινει μαλακια οκ.

Επισκέπτης
οσο για την μεταθεση μπαλαντεζα καλα θα κανετε να μην κακιωνετε γιατι στο μελλον παιζει να με χρειαστειτε.
Ναι ρε μλκ,τα μουνοπανα δεν σε εκτιμανε...γαμα τους ρε συ Μπολντη,αξιο(και αριστο)τεκνο της πατριδας...

Αντε σιχτιρι ρε μαλακες,ο μπολντης δινει τη μεριδα του στους φτωχους και σεις τον κακολογειτε...

Μια ζωη αχαριστοι οι ελληνες προς τους αριστους να πουμε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτο που παρέθεσε ο χιτμαν δεν ειναι δικο μου ποστ... ψευτικο ειναι.

Αν ειναι στο χερι μου να βοηθησω κάποιον στο μελλον θα το κανω ευχαριστως....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom