Νέα

Τραγωδία για Πιστόριους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 717
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θα σου ελεγα τωρα κατι για τον κωλο της θειας σου, αλλα δεν μου φταιει σε κατι η γυναικα για την μαλακια που σε δερνει....
μια απορία ρε αχαχούχα..γιατί ολοι και εδω αλλα και δίπλα σε λενε καθυστερημένο και ανάπηρο; και προσεξε πριν με βρίσεις μόνο σου είπες ότι είσαι προβληματικός..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μια απορία ρε αχαχούχα..γιατί ολοι και εδω αλλα και δίπλα σε λενε καθυστερημένο και ανάπηρο; και προσεξε πριν με βρίσεις μόνο σου είπες ότι είσαι προβληματικός..
Γιατι προβληματικο ειναι το μυαλο τους και αναπηρη η ψυχη τους !!!!!!!!!

Τελος κουβεντας !!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παμε παλι μπας και καταλαβεις

λεω επακριβως: "ολοι οι ανθρωποι ειμαστε αρχιδια αφου πανω απο ολα βαζουμε την παρτη μας"

το κανω και εγω

το κανεις και εσυ

το κανουμε ολοι οσο και αν θελουμε να το παιξουμε ηθικοι

γκεγκε?

χαχαχα δηλαδη τι θες να αρχιζω να δουλευω για να σου πληρωσω το δανειο ?????
τι θα βαλω πανω απο ολα??? τον διπλανο που ειναι αγνωστος? Τους φιλους μου τους εχω σε υψηλη εκτιμηση παντως δεν λεω οτι ειναι ολοι αρχιδια  :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
4546.gif

:thumbsup: :rockon:

Επισκέπτης
Γιατι προβληματικο ειναι το μυαλο τους και αναπηρη η ψυχη τους !!!!!!!!!

Τελος κουβεντας !!!
δηλαδή όλοι ειναι ανάπηροι και εσύ είσαι ο νορμάλ; αφου μόνος σου ότι σου έχουν προσάψει τα εχεις παραδεχτεί...οπότε μήπως κάτι δεν πάει καλά μαζί σου;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
τελικα έκανα το κόπο και μπήκα δίπλα να δω γιατί σε βρίζουν αυτό σου όμως το ποστ με έκανε να σταματήσω το ψαξιμο..μιλαμε είσαι μεγάλο αρχίδι..απο τι μια κλαίγεσαι δίπλα ότι σε βρίζουν και εσυ εδω μέσα βρίζεις τις μάνες όλων..ποσο τελειωμένος παίζει να είσαι; πάντως δε σε βλεπω να γλυτώνεις το ξύλο..δίπλα σου την έχουν στημενη άσχημα και βλεπω να ανοίγεις και άλλο μέτωπο εδώ....όποιος κάνει το κόπο να μπει δίπλα θα δει και που θα σε βρει..δε σε περίμενα πάντως τόσο μαλάκα

βλεπω αν δεν ερθεις και σε αυτο το φόρουμ να πάρεις μάτι δεν μπορείς...
ακου λέει "εκανα τον κόπο να μπω δίπλα να δω γιατι σε βρίζουν"...
σου λειπει το καυλί του πλεζουρα ?

ετοιμασου για μπανιο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δηλαδή όλοι ειναι ανάπηροι και εσύ είσαι ο νορμάλ; αφου μόνος σου ότι σου έχουν προσάψει τα εχεις παραδεχτεί...οπότε μήπως κάτι δεν πάει καλά μαζί σου;
Το μονο που δεν παει καλα μαζι μου ειναι οτι σας ανεχομαι ακομη !!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οχι αγαπη μονο αυτοικανοποιηση.... προσεξε γιατι θα αμολυσω την εριναλ

και τοτε την έχεις άσχημα  :P  θα σε γλεντησει καλα.... το εριναλακι !!!

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
χαχαχα δηλαδη τι θες να αρχιζω να δουλευω για να σου πληρωσω το δανειο ?????
τι θα βαλω πανω απο ολα??? τον διπλανο που ειναι αγνωστος? Τους φιλους μου τους εχω σε υψηλη εκτιμηση παντως δεν λεω οτι ειναι ολοι αρχιδια  :2funny:

ποιο δανειο ρε?

σου εξηγησα με απλα ελληνικα:

αν ησουν σωστος δε θα εβαζες βυσμα αλλα θα εκανες κανονικα τη θητεια σου στον εβρο

και θα αφηνες να μεινουν αθηνα παιδια απο πραγματικα φτωχες οικογενεις που το εχουν αναγκη

εσυ ομως στην καραπουτσακλαρα σου

σκεφτηκες την παρταρα σου μην σου πεσει ο κωλος και κανεις καμια σκοπια σε κανα φυλακιο στην γκατζολια

αρα αρχιδι εισαι

το οτι δεν το παραδεχεσαι πως εισαι αρχιδι η δεν εχεις τη νοητικη ικανοτητα να το το καταλαβεις δεν αναιρει το γεγονος πως εισαι αρχιδι

Επισκέπτης
Το μονο που δεν παει καλα μαζι μου ειναι οτι σας ανεχομαι ακομη !!!!!
κοίταξε να δεις ειναι και αυτό μια άποψη..αλλα αν δεχτώ ότι αυτοί ειναι καμένοι εσύ που συνεχίζεις να μπαίνεις τι είσαι; γιαυτο σου λέω μήπως τελικά έχουν δίκιο; για σκέψου το λίγο ψύχραιμα ;)

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
οχι αγαπη μονο αυτοικανοποιηση.... προσεξε γιατι θα αμολυσω την εριναλ

και τοτε την έχεις άσχημα  :P  θα σε γλεντησει καλα.... το εριναλακι !!!

και δεν την αμολας

καιρο εχω να την βρισω και μου εχει λειψει  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ποιο δανειο ρε?

σου εξηγησα με απλα ελληνικα:

αν ησουν σωστος δε θα εβαζες βυσμα αλλα θα εκανες κανονικα τη θητεια σου στον εβρο

και θα αφηνες να μεινουν αθηνα παιδια απο πραγματικα φτωχες οικογενεις που το εχουν αναγκη

εσυ ομως στην καραπουτσακλαρα σου

σκεφτηκες την παρταρα σου μην σου πεσει ο κωλος και κανεις καμια σκοπια σε κανα φυλακιο στην γκατζολια

αρα αρχιδι εισαι

το οτι δεν το παραδεχεσαι πως εισαι αρχιδι η δεν εχεις τη νοητικη ικανοτητα να το το καταλαβεις δεν αναιρει το γεγονος πως εισαι αρχιδι

Δεν πανε ολοι στον Εβρο.... αμα με εστελναν θα πηγαινα.... δεν εβαλα βυσμα και δεν με εστειλαν αρα δεν πηγα...τωρα αυτο αμα δεν το πιστευεις δεν με ενδιαφερει  :P
το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να αποδειξεις οτι εχω βαλει βυσμα... οσο δεν μπορεις να το αποδειξεις ειτε εσυ ειτε ο οποιοσδηποτε μιλατε χωρις να ξερετε τι σας γινετε.... μιλας χωρις στοιχεια και ετσι αποδεικνυεται ποιος ειναι και ο χαζουλης...

Τα παιδια απο φτωχικες οικογενειες... πανε μεσα κοιμουνται και τα ταιζουν.. εγω δεν τρωω μεσα και αρα δεν στερω την τροφη απο κανενα παιδι απο φτωχικη οικογενεια.... καταλαβες οτι γραφεις ενα καρο αρλουμπες?

Συνεχισε.... διασκεδαζεις τον κοσμο !!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχα μπηκε και το ποντικακι στο παιχνιδι.... το χουμε πικρανει επειδη του λεμε οτι ο Τσιπρας τον δουλευει και θελει να ανταποδωσει τωρα  :P

εγω φταιω ρε φιλε? αφου αυτη ειναι η αληθεια....

Επισκέπτης
εγω δεν τρωω μεσα και αρα δεν στερω την τροφη απο κανενα παιδι απο φτωχικη οικογενεια....
Καλα,εσυ εισαι βυσματαρα ολκης λεμε...Καθημερινες δηλαδη εχεις μεσημεριανο στο σπιτι?Τι ειναι αυτα ρε?

Ας ειναι καλα οι εφαρμογες ομως που θα σωσουν το ΑΕΠ της χωρας...χαλαλι σου ρε μπαγασα.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Δεν πανε ολοι στον Εβρο.... αμα με εστελναν θα πηγαινα.... δεν εβαλα βυσμα και δεν με εστειλαν αρα δεν πηγα...τωρα αυτο αμα δεν το πιστευεις δεν με ενδιαφερει  :P
το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να αποδειξεις οτι εχω βαλει βυσμα... οσο δεν μπορεις να το αποδειξεις ειτε εσυ ειτε ο οποιοσδηποτε μιλατε χωρις να ξερετε τι σας γινετε.... μιλας χωρις στοιχεια και ετσι αποδεικνυεται ποιος ειναι και ο χαζουλης...

Τα παιδια απο φτωχικες οικογενειες... πανε μεσα κοιμουνται και τα ταιζουν.. εγω δεν τρωω μεσα και αρα δεν στερω την τροφη απο κανενα παιδι απο φτωχικη οικογενεια.... καταλαβες οτι γραφεις ενα καρο αρλουμπες?

Συνεχισε.... διασκεδαζεις τον κοσμο !!!!

τι αποδειξεις θελεις ρε?

ΟΛΟΙ οσοι υπηρετουν ναυτικο και αεροπορια ειναι βυσματα

ΟΛΟΙ οσοι υπηρετουν αθηνα ειναι επισης βυσματα εκτος κι αν ειναι διδακτορες η εχουν συνυπηρετουντα αδερφο η εχουν βαρια αρρωστο γονεα

εσυ δεν ανηκεις στις παραπανω κατηγοριες αρα εισαι βυσμα

τοσο απλα

θα μας μαθεις και τη δουλεια μας

λες και δεν ξερω τι παιζει στον ελληνικο στρατο

τοσους και τοσους εχω βολεψει

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
κοίταξε να δεις ειναι και αυτό μια άποψη..αλλα αν δεχτώ ότι αυτοί ειναι καμένοι εσύ που συνεχίζεις να μπαίνεις τι είσαι; γιαυτο σου λέω μήπως τελικά έχουν δίκιο; για σκέψου το λίγο ψύχραιμα ;)
Απλα περναω την ωρα μου εδω σχολιαζοντας οτιδηποτε μπορω χωρις να προσβαλω κανεναν εκτος κι αν με πειραξει

Δεν καταλαβα που με κανει οτιδηποτε αυτο ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom