treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Σήμερα παίζει να είναι η πιο αστεία ημέρα,όλων των εποχών.....axaxouxa εισαι αμις μπου?
εδώ πήγε να φαει το σπιτι της κλονας σε αυτά θα κωλώσει....διάβαζα και δεν πίστευα στην πονηριά του..ο τύπος δεν παίζεται με τιποταο γυφτος ευχοταν να παθει ατυχημα το παιδι γυναικειου μελους εδω μεσα. αλλο γυναικειο μελος παλι το εξευτελισε.
ενιωθε δυνατος και οτι θα γλυτωσει το ξυλο αν προσβαλει γυναικες.
εχει βρωμικη πονηρια τυπε. ακαταλογιστο δινω μονο στους αγαθους καθυστερημενους.
ολοι οι ανθρωποι αρχιδια ειναι
Και εσυ αρχιδι εισαι??????
γιατι εγω ανθρωπος δεν ειμαι?
Εγω θεωρεις δεν θιχτηκα δηλαδη ?ποιοι αγαθοι ρε?
ολοι οι ανθρωποι αρχιδια ειναι
παμε παρακατω
οτι και να ειπε λογια ειναι χανονται
δε σκοτωσε και κανεναν
και στην τελικη θα επρεπε τα μελη που θιχτηκαν να μην παιρνουν τα λεγομενα του τοσο σοβαρα
αφου ξερουν με τι εχουν να κανουν
γιατι εγω ανθρωπος δεν ειμαι?
Μαλιστα αρα παραδεχεσαι απο μονος σου οτι εισαι @@
χαχαχα ωραια γνωμη εχεις για τον εαυτο σου φιλε
δεν εισαι ανθρωπος
εισαι δημοσιος υπαλληλος
υπαρχει διαφορα
ρε φιλε ολοι οι ανθρωποι την παρταρα τους σκεφτονται
αυτο εννοω με το αρχιδι
γιατι εσυ τι εισαι δηλαδη?
δεν εβαλες βυσμα για να ερθεις αθηνα αντι να πας να κανεις κανονικα τη θητεια σου στον εβρο?
δεν λες πως πρεπει να κανουμε παρεα με ατομα που δε γουσταρουμε μονο και μονο επειδη εχουν ωραιες φιλες?
η μονη μας διαφορα ειναι οτι εγω εχω συναισθηση των μαλακιων που κανω
εσυ οχι
εγω δεν θεωρω οτι ειμαι @@ και επισης δεν εχω βαλει βυσμα και δεν εχεις αποδειξεις για αυτα που λες
γενικα νομιζω πως εισαι απλα μαλακας
αλλα με μερικα ποστ σαν αυτο με κανεις να αναρωτιεμαι μηπως εισαι πραγματικα καθυστερημενος σαν τον αχαχουχα
Θα σου ελεγα τωρα κατι για τον κωλο της θειας σου, αλλα δεν μου φταιει σε κατι η γυναικα για την μαλακια που σε δερνει....μηπως εισαι πραγματικα καθυστερημενος σαν τον αχαχουχα
Εσυ βριζεις τον εαυτο σου και λες οτι εισαι @@ και εγω ειμαι ο καθυστερημενος?
το παν ειναι που εχεις συναισθηση για τις μαλακιες που λες !!!!!