Νέα

Τραγωδία για Πιστόριους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 717
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
να βαλω ποστακι που γραφεις οτι εκανες σχολειο για παιδια με ειδικες αναγκες? ηλιθιε.
Λοιπον ξεκινησα απο την Ελλεπααπ γι αρχικως ημουν κατι σαν φυτο μετα ομως χαρη στην μητερα μου και την επιμονη της εγινα καλα
Απο την ελεπααπ βλεποντας την κατασταση μου με προωθησαν σε κανονικο σχολειο μεσω κοινωνικης λειτουργου στα 10 μου ετη
Εκανα προσπαθεια για κανονικο σχολειο οπου δεν με αποδεχτηκαν και δεν ειχα στηριγματα αν και καλυτερος μαθητης εκει με αποτελεσμα να τα παρατησω ....
Γυρισμος στην ελεπααπ και τελειωμα στο ειδικο γυμνασιο λυκειο ιλιουπολεως οπου και τα παρατησα στις τελευταιες 2 ταξεις ..... λογω περιβαλλοντος

Αυτο ηταν ομως μια φυλακη για μενα γιατι απο την μια ηταν τετοιο το περιβαλλον που δεν υπηρχε μια στοιχειωδη επικοινωνια με τα υπολοιπα παιδια .....
Απο την αλλη επρεπε να ξυπναω 5 το πρωι και να γυριζω σπιτι 4,30 το απογευμα κατι που κυριολεκτικα με εκλεισε και με αποξενωσε απο τον κοσμο εξω....

Δεν θα αναφερθω σε αλλες λεπτομεριες

Αντε και γαμησου τωρα μουνοπανο και πες μου τι καταλαβες εσυ απο ολο αυτο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Λοιπον ξεκινησα απο την Ελλεπααπ
Απο την ελεπααπ βλεποντας την κατασταση μου με προωθησαν σε κανονικο σχολειο μεσω κοινωνικης λειτουργου στα 10 μου ετη
Εκανα προσπαθεια για κανονικο σχολειο οπου δεν με αποδεχτηκαν και δεν ειχα στηριγματα αν και καλυτερος μαθητης εκει με αποτελεσμα να τα παρατησω ....
Γυρισμος στην ελεπααπ και τελειωμα στο ειδικο γυμνασιο λυκειο ιλιουπολεως οπου και τα παρατησα στις τελευταιες 2 ταξεις ..... λογω περιβαλλοντος

Αυτο ηταν ομως μια φυλακη για μενα γιατι απο την μια ηταν τετοιο το περιβαλλον που δεν υπηρχε μια στοιχειωδη επικοινωνια με τα υπολοιπα παιδια .....
Απο την αλλη επρεπε να ξυπναω 5 το πρωι και να γυριζω σπιτι 4,30 το απογευμα κατι που κυριολεκτικα με εκλεισε και με αποξενωσε απο τον κοσμο εξω....

Δεν θα αναφερθω σε αλλες λεπτομεριες

Αντε και γαμησου τωρα μουνοπανο και πες μου τι καταλαβες εσυ απο ολο αυτο

καταλαβα οτι πρεπει να φυγεις απο εδω. ηλιθιε.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
axaxouxa εισαι αμις μπου?

scan0026.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω καταλαβα οτι εισαι τερμα κομπλεξικος και αναρχιδος

αν ησουν ενας ανενοχλητος καθυστερημενος δε θα ασχολιομουνα. θα σε διαλυσω ομως για ολες τις πουστιες που εκανες σε μελη που εδιωξες και τις καταρες που εριχνες σε παιδια αλλων μελων που παλι φυγανε. ψοφιμι.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αν ησουν ενας ανενοχλητος καθυστερημενος δε θα ασχολιομουνα. θα σε διαλυσω ομως για ολες τις πουστιες που εκανες σε μελη που εδιωξες και τις καταρες που εριχνες σε παιδια αλλων μελων που παλι φυγανε. ψοφιμι.
Η μανα σου επρεπε να κρατησει τον πελαργο και να πεταξει εσενα μαλακα

Αχρηστος εισαι στην κοινωνια !!!!!!!!!

Στην τελικη αρκετα ασχοληθηκα με σενα  οποτε αντε και γαμησου

Επισκέπτης
Η μανα σου επρεπε να κρατησει τον πελαργο και να πεταξει εσενα μαλακα

Αχρηστος εισαι στην κοινωνια !!!!!!!!!

Στην τελικη αρκετα ασχοληθηκα με σενα  οποτε αντε και γαμησου
τελικα έκανα το κόπο και μπήκα δίπλα να δω γιατί σε βρίζουν αυτό σου όμως το ποστ με έκανε να σταματήσω το ψαξιμο..μιλαμε είσαι μεγάλο αρχίδι..απο τι μια κλαίγεσαι δίπλα ότι σε βρίζουν και εσυ εδω μέσα βρίζεις τις μάνες όλων..ποσο τελειωμένος παίζει να είσαι; πάντως δε σε βλεπω να γλυτώνεις το ξύλο..δίπλα σου την έχουν στημενη άσχημα και βλεπω να ανοίγεις και άλλο μέτωπο εδώ....όποιος κάνει το κόπο να μπει δίπλα θα δει και που θα σε βρει..δε σε περίμενα πάντως τόσο μαλάκα

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
εγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω

αφου βλεπετε πως ο αχαχουχας ειναι διανοητικα καθυστερημενος γιατι ασχολειστε μαζι του?

για να νιωσετε εσεις πιο εξυπνοι  :jerking:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αφου βλεπετε πως ο αχαχουχας ειναι διανοητικα καθυστερημενος γιατι ασχολειστε μαζι του?

για να νιωσετε εσεις πιο εξυπνοι  :jerking:

το εξηγησα παραπανω γιατι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τελικα έκανα το κόπο και μπήκα δίπλα να δω γιατί σε βρίζουν αυτό σου όμως το ποστ με έκανε να σταματήσω το ψαξιμο..μιλαμε είσαι μεγάλο αρχίδι..απο τι μια κλαίγεσαι δίπλα ότι σε βρίζουν και εσυ εδω μέσα βρίζεις τις μάνες όλων..ποσο τελειωμένος παίζει να είσαι; πάντως δε σε βλεπω να γλυτώνεις το ξύλο..δίπλα σου την έχουν στημενη άσχημα και βλεπω να ανοίγεις και άλλο μέτωπο εδώ....όποιος κάνει το κόπο να μπει δίπλα θα δει και που θα σε βρει..δε σε περίμενα πάντως τόσο μαλάκα

για στειλε λινκ με πμ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ο γυφτος ευχοταν να παθει ατυχημα το παιδι γυναικειου μελους εδω μεσα. αλλο γυναικειο μελος παλι το εξευτελισε.
ενιωθε δυνατος και οτι θα γλυτωσει το ξυλο αν προσβαλει γυναικες.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

για να νιωσετε εσεις πιο εξυπνοι  :jerking:
Καθυστερημενος εισαι και φαινεσαι !!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ο γυφτος ευχοταν να παθει ατυχημα το παιδι γυναικειου μελους εδω μεσα. αλλο γυναικειο μελος παλι το εξευτελισε.
ενιωθε δυνατος και οτι θα γλυτωσει το ξυλο αν προσβαλει γυναικες.
Δειξε ρε μαλακα τι ειπα να σου το εξηγησω κι αυτο καθυστερημενε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom