zorbas the greek
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2010
- Like
- 119
- Πόντοι
- 6
Αν δε κάνω λάθος τη προσεχή Τρίτη θα βγει η απόφαση για το αν θα προφυλακιστεί η όχι.
25 σελίδες για έναν προβληματικό σακάτη.
Και λίγα λες,ψηλέ.....περίμενε να επιστρέψει από την πώληση λαχείων και θα δεις.....Mαλακες θεικο θρεντ.
Η ερωτικη εξομολογηση της "Αγγελικης"...
Ο μπολντης που απαρνειται το γευμα του στο στρατο για να εχουν να τρωνε οι φανταροι στον Εβρο (και τους προτρεπει να παιζουν με το iphone τους στο τρενο για να περασει η ωρα, αν δεν εχουν λεφτα για αεροπλανο οταν κατεβαινουν Αθηνα με αδεια)
ο αχαχουχας σε ενα υποδειγμα κριτικης σκεψης για το συμβαν να αναφωνει "ε, ενταξει μωρε, αρκετοι εχουν σκοτωσει τη κοπελα τους, συνηθες φαινομενο, η κακια στιγμη"
και αλλα πολλα
Προτεινομενο θρεντ του μηνα απο μενα
κανονίστε να τον νευριάσετε και να απειλήσει πάλι με διαγραφές και μαλακίες..δίπλα έχει κάνει εγγραφή και διαγραφή μέσα σε ένα μήνα τρεις φορές .. ειναι αυτό που λένε διχασμένη προσωπικότητα..η ουσια ειναι μια δεν ζει χωρίς μπινελίκια και τα ζητάει από μόνος του..άσχετα αν κάνει ότι δεν θέλειΚαι λίγα λες,ψηλέ.....περίμενε να επιστρέψει από την πώληση λαχείων και θα δεις.....
Ναι ρε,αφού σου είπα.....είναι καλό παιδί....απλά γουσταρει να ακούει βρισίδι.....κανονίστε να τον νευριάσετε και να απειλήσει πάλι με διαγραφές και μαλακίες..δίπλα έχει κάνει εγγραφή και διαγραφή μέσα σε ένα μήνα τρεις φορές .. ειναι αυτό που λένε διχασμένη προσωπικότητα..η ουσια ειναι μια δεν ζει χωρίς μπινελίκια και τα ζητάει από μόνος του..άσχετα αν κάνει ότι δεν θέλει
καλά εσυ προσεξε γιατί ο αχαχούχας ειναι πολύ άγριος....δεν φοβάσαι μην έρθει στη πιάτσα; εγώ στη θεση σου θα φοβόμουν..δίνει ραντεβού θανάτουΝαι ρε,αφού σου είπα.....είναι καλό παιδί....απλά γουσταρει να ακούει βρισίδι.....
Mαλακες θεικο θρεντ.
Η ερωτικη εξομολογηση της "Αγγελικης"...
Ο μπολντης που απαρνειται το γευμα του στο στρατο για να εχουν να τρωνε οι φανταροι στον Εβρο (και τους προτρεπει να παιζουν με το iphone τους στο τρενο για να περασει η ωρα, αν δεν εχουν λεφτα για αεροπλανο οταν κατεβαινουν Αθηνα με αδεια)
ο αχαχουχας σε ενα υποδειγμα κριτικης σκεψης για το συμβαν να αναφωνει "ε, ενταξει μωρε, αρκετοι εχουν σκοτωσει τη κοπελα τους, συνηθες φαινομενο, η κακια στιγμη"
και αλλα πολλα
Προτεινομενο θρεντ του μηνα απο μενα
αφου ειναι πιο σημαντικο ατομο απτον πιστοριους τυπετι 25 μονο καμια 10αρια λεμε για τον αχαχουχα
τυπε υπαρχουν πολλοι μπαχαλακιδες στο σαιτΡε μαλακες δεν έχετε τίποτα άλλο καλύτερο να ασχοληθειτε από το να μαλακιζοσαστε μαζί μου?
Ρωτάω τώρα εγώ.
Άντε παίξτε με κανα μωρο και παράτηστε με
καλά ρε τύπε εσυ γιατί μπαίνεις μέσα; άρα σου αρέσει η κοινός υα θέλει ο κώλος σουΡε μαλακες δεν έχετε τίποτα άλλο καλύτερο να ασχοληθειτε από το να μαλακιζοσαστε μαζί μου?
Ρωτάω τώρα εγώ.
Άντε παίξτε με κανα μωρο και παράτηστε με
Θα πάει μακρυά η βαλίτσα με τον Πουστόριους? Βρήκαμε δουλειά να ζήσουμε? SERAPIS
Και όταν λέω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος σκοτώνει την γυναίκα του η την κοπέλα του γιατί πάτερ στα άκρα?
Τόσα εγκλήματα πάθους έχουμε δει πια αυτό σας πείραξε ;
Έλεος δηλαδή
Kαλά του τα'πες....Φίλε, πες μας το δράμα σου.
Έχεις κάποιον δίπλα σου αυτή τη στιγμή που σε υποχρεώνει να μπεις στο θρεντ κρατώντας μαχαίρι στο λαιμό σου, έτσι??
Αν όντως συμβαίνει αυτό για να μη σε πάρει χαμπάρι ρίξε ένα τέτοιο:
Είμαστε μαζί σου. Νacho_70
Δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο...........τυπε υπαρχουν πολλοι μπαχαλακιδες στο σαιτ
το εχω παρατηρησει και εγω αυτο :S