Νέα

Τραγωδία για Πιστόριους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 717
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
Αν δε κάνω λάθος τη προσεχή Τρίτη θα βγει η απόφαση για το αν θα προφυλακιστεί η όχι.

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Mαλακες θεικο θρεντ.
Η ερωτικη εξομολογηση της "Αγγελικης"...
Ο μπολντης που απαρνειται το γευμα του στο στρατο για να εχουν να τρωνε οι φανταροι στον Εβρο (και τους προτρεπει να παιζουν με το iphone τους στο τρενο για να περασει η ωρα, αν δεν εχουν λεφτα για αεροπλανο οταν κατεβαινουν Αθηνα με αδεια)
ο αχαχουχας σε ενα υποδειγμα κριτικης σκεψης για το συμβαν να αναφωνει "ε, ενταξει μωρε, αρκετοι εχουν σκοτωσει τη κοπελα τους, συνηθες φαινομενο, η κακια στιγμη"
και αλλα πολλα
Προτεινομενο θρεντ του μηνα απο μενα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Mαλακες θεικο θρεντ.
Ο μπολντης που απαρνειται το γευμα του στο στρατο για να εχουν να τρωνε οι φανταροι στον Εβρο (και τους προτρεπει να παιζουν με το iphone τους στο τρενο για να περασει η ωρα, αν δεν εχουν λεφτα για αεροπλανο οταν κατεβαινουν Αθηνα με αδεια)
ο αχαχουχας σε ενα υποδειγμα κριτικης σκεψης για το συμβαν να αναφωνει "ε, ενταξει μωρε, αρκετοι εχουν σκοτωσει τη κοπελα τους, συνηθες φαινομενο, η κακια στιγμη"
και αλλα πολλα
Και λίγα λες,ψηλέ.....περίμενε να επιστρέψει από την πώληση λαχείων και θα δεις..... :2funny: :2funny: :2funny:

%CE%9B%CE%91%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%9F%CE%A0%CE%A9%CE%9B%CE%97%CE%A3__%CE%9B%CE%9F%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A3.jpg

Επισκέπτης
Και λίγα λες,ψηλέ.....περίμενε να επιστρέψει από την πώληση λαχείων και θα δεις..... :2funny: :2funny: :2funny:

%CE%9B%CE%91%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%9F%CE%A0%CE%A9%CE%9B%CE%97%CE%A3__%CE%9B%CE%9F%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A3.jpg
κανονίστε να τον νευριάσετε και να απειλήσει πάλι με διαγραφές και μαλακίες..δίπλα έχει κάνει εγγραφή και διαγραφή μέσα σε ένα μήνα τρεις φορές :grin:.. ειναι αυτό που λένε διχασμένη προσωπικότητα..η ουσια ειναι μια δεν ζει χωρίς μπινελίκια και τα ζητάει από μόνος του..άσχετα αν κάνει ότι δεν θέλει :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
κανονίστε να τον νευριάσετε και να απειλήσει πάλι με διαγραφές και μαλακίες..δίπλα έχει κάνει εγγραφή και διαγραφή μέσα σε ένα μήνα τρεις φορές :grin:.. ειναι αυτό που λένε διχασμένη προσωπικότητα..η ουσια ειναι μια δεν ζει χωρίς μπινελίκια και τα ζητάει από μόνος του..άσχετα αν κάνει ότι δεν θέλει :grin:
Ναι ρε,αφού σου είπα.....είναι καλό παιδί....απλά γουσταρει να ακούει βρισίδι..... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ναι ρε,αφού σου είπα.....είναι καλό παιδί....απλά γουσταρει να ακούει βρισίδι..... :2funny: :2funny: :2funny:
καλά εσυ προσεξε γιατί ο αχαχούχας ειναι πολύ άγριος....δεν φοβάσαι μην έρθει στη πιάτσα; εγώ στη θεση σου θα φοβόμουν..δίνει ραντεβού θανάτου :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε μαλακες δεν έχετε τίποτα άλλο καλύτερο να ασχοληθειτε από το να μαλακιζοσαστε μαζί μου?

Ρωτάω τώρα εγώ.

Άντε παίξτε με κανα μωρο και παράτηστε με

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Mαλακες θεικο θρεντ.
και αλλα πολλα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι παιδια εδω μεσα θεε μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Και όταν λέω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος σκοτώνει την γυναίκα του η την κοπέλα του γιατί πάτερ στα άκρα?
Τόσα εγκλήματα πάθους έχουμε δει πια αυτό σας πείραξε ;

Έλεος δηλαδή

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Θα πάει μακρυά η βαλίτσα με τον Πουστόριους?  Βρήκαμε δουλειά να ζήσουμε? SERAPIS

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε μαλακες δεν έχετε τίποτα άλλο καλύτερο να ασχοληθειτε από το να μαλακιζοσαστε μαζί μου?

Ρωτάω τώρα εγώ.

τυπε υπαρχουν πολλοι μπαχαλακιδες στο σαιτ
το εχω παρατηρησει και εγω αυτο :S

Επισκέπτης

Ρωτάω τώρα εγώ.

καλά ρε τύπε εσυ γιατί μπαίνεις μέσα; άρα σου αρέσει η κοινός υα θέλει ο κώλος σου :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αν δεν νοιωθει καλα το παιδι να ερθει στης δικες μας της VIP με ακη

Επισκέπτης
Θα πάει μακρυά η βαλίτσα με τον Πουστόριους?  Βρήκαμε δουλειά να ζήσουμε? SERAPIS

Φίλε, πες μας το δράμα σου.
Έχεις κάποιον δίπλα σου αυτή τη στιγμή που σε υποχρεώνει να μπεις στο θρεντ κρατώντας μαχαίρι στο λαιμό σου, έτσι??
Αν όντως συμβαίνει αυτό για να μη σε πάρει χαμπάρι ρίξε ένα τέτοιο:  :helpplea:
Είμαστε μαζί σου. Νacho_70

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Και όταν λέω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος σκοτώνει την γυναίκα του η την κοπέλα του γιατί πάτερ στα άκρα?
Τόσα εγκλήματα πάθους έχουμε δει πια αυτό σας πείραξε ;

Έλεος δηλαδή

Θέλω να συναντηθούμε να μου δώσεις αυτόγραφο

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φίλε, πες μας το δράμα σου.
Έχεις κάποιον δίπλα σου αυτή τη στιγμή που σε υποχρεώνει να μπεις στο θρεντ κρατώντας μαχαίρι στο λαιμό σου, έτσι??
Αν όντως συμβαίνει αυτό για να μη σε πάρει χαμπάρι ρίξε ένα τέτοιο:  :helpplea:
Είμαστε μαζί σου. Νacho_70
Kαλά του τα'πες.... :2funny:
billy13

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom