Νέα

Τραγωδία για Πιστόριους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 717
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειλικρινα μου ειναι αδιαφορο τι λετε και αν εχεις βυσμα. Αν εχεις -εισαι μαλακας γιατι το παιζεις οτι δεν εχεις. Αν πας στρατο κιολας γιατι και γιαυτο δεν κοβω το χερι μου. Αν δεν εχεις βυσμα τοτε τι καθεσαι και λες ολα αυτα οτι ειμαι προνομιουχος και σκαστε απο ζηλια κτλ. γενικως ολη αυτη η κουβεντα ειναι για δεκαπενταχρονα που λες και συ.
κατα τα λοιπα απο την μια λες ειμαι χρυση αυγη αρα εθνικιστης αρα ο στρατος θρησκεις, και απο την αλλη θες να εισαι προνομιουχος στο στρατο  και στα αρχιδια σου η θητεια.(που θεωρειται τιμη για την χωρα) τι να σου πω ρε μπολ θα φτασουμε παλι σε ατερμονες συζητησεις. Μποιαζεις γενικως να εχεις μια ιδεολογια παρτακια . ε αυτο δεν ειναι και κατι για το οποιο κανεις κοκορευεται..

Δεν εχω. Αν ειχα θα το ελεγα.Διοτι και βυσμα να εχεις αμα εισαι μλκας δεν σε κρατανε βρισκουν μια δικαιολογια να σε τζασουν.Οποτε και να ειχα θα μπορουσα να το πω. Νταξει ειναι λογικο να μην με πιστευουν αλλα και εγω δεν μπορω να κανω κατι.

Δεν ειναι για 15χρονα το να λεμε την αληθεια ρε συ.... εγω δεν εχω ρωτησει κανενος την θητεια ακομη και του νεου που ελεγε οτι πηγε ναυτικο... χεστηκα. Μακαρι να πηγαν τα παιδια και να περασαν καλα δεν ειμαι ζηλιαρης ουτε κακος. Δεν λυπαμαι με την ανεση των αλλων.

Δεν ειμαι εθνικιστης , χρυση αυγη ψηφισα μια φορα... δεν ειμαι παρτακιας γιατι ειπα πως αν υπηρχε τροπος θα εδινα τα εισιτηρια και μερες απο την δικη μου αδεια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν εχω. Αν ειχα θα το ελεγα.Διοτι και βυσμα να εχεις αμα εισαι μλκας δεν σε κρατανε βρισκουν μια δικαιολογια να σε τζασουν.Οποτε και να ειχα θα μπορουσα να το πω. Νταξει ειναι λογικο να μην με πιστευουν αλλα και εγω δεν μπορω να κανω κατι.

Δεν ειναι για 15χρονα το να λεμε την αληθεια ρε συ.... εγω δεν εχω ρωτησει κανενος την θητεια ακομη και του νεου που ελεγε οτι πηγε ναυτικο... χεστηκα. Μακαρι να πηγαν τα παιδια και να περασαν καλα δεν ειμαι ζηλιαρης ουτε κακος. Δεν λυπαμαι με την ανεση των αλλων.

Δεν ειμαι εθνικιστης , χρυση αυγη ψηφισα μια φορα... δεν ειμαι παρτακιας γιατι ειπα πως αν υπηρχε τροπος θα εδινα τα εισιτηρια και μερες απο την δικη μου αδεια.

Εγω σε πιστευω .

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τι πα να πει αυτο τωρα ρε μπολντη?Δεν ξερεις ουτε που υπηρετεις δηλαδη? :2funny:
ρε τυποι ειναι απλο......ο μπολντης δηλωσε αντιρρησιας συνειδησης και υπηρετει εναλλακτικη κοινωνικη θητεια....μπορει να κανει τον πληροφορηκαριο σε ενα γραφειο ενος προνοιακου ιδρυματος κλπ..... :uglystupid:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε τυποι ειναι απλο......ο μπολντης δηλωσε αντιρρησιας συνειδησης και υπηρετει εναλλακτικη κοινωνικη θητεια....μπορει να κανει τον πληροφορηκαριο σε ενα γραφειο ενος προνοιακου ιδρυματος κλπ..... :uglystupid:

Σε 2 μηνες παιδια.... απλα εκεινο που βλεπω εγω ειναι
οτι δεν ξερετε ολες τις υπηρεσιες που υπαρχουν παρολαυτα αυτο δεν σας εμποδιζει
να γραφετε αυθαιρετα πραγματα. Υπαρχουν υπηρεσιες που παιζουν αργιες οφφ και σαββατοκυριακα και καθημερινη εξοδου το οτι μερικοι εφτυσαν αιμα επειδη εκατσαν σε περιεργες μεταθεσεις δεν ευθυνομαι εγω ρε παιδια... το συστημα ειναι ετσι. Με μενα θα τα βαλετε τωρα? ελεος  :P

μην δει καποιος ανθρωπο να περναει καλα αμεσως το βυσμα... η μοδιστρα κτλπ κτλπ και μετα περιμενουμε να παμε και μπροστα σαν χωρα για αυτο ειπα πριν οτι ο στρατος σε αλλες χωρες δεν ειναι υποχρεωτικος και αν πας ενω το θες αμοιβεσαι... και ετσι δεν δημιουργουνται και συμπλεγματα.

Διοτι καποιος που θα φαει εμπλοκη 20 μερες θα ξεσπαει πανω του ο εποπ και θα ειναι στου διαολου την μανα μολις δει εμενα η τον αλλον που περναει λιγο πιο χαραλα απευθειας τον βλεπει σαν κοκκινο πανι. Το συστημα ομως ευθυνεται δεν ευθυνομαι εγω ουτε ο αλλος

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
να γραφετε αυθαιρετα πραγματα. Υπαρχουν υπηρεσιες που παιζουν αργιες οφφ και σαββατοκυριακα και καθημερινη εξοδου το οτι μερικοι εφτυσαν αιμα επειδη εκατσαν σε περιεργες μεταθεσεις δεν ευθυνομαι εγω ρε παιδια... το συστημα ειναι ετσι. Με μενα θα τα βαλετε τωρα? ελεος  :P
μας πληγωνεις μαν.....εγω και ο κοσνικ26 ξερουμε τα παντα περι ΕΣ και τυριων :sunglasses:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
φοβουνται μην αυτοκτονησει ο πιστοριους  :jerking:

καθαρη θα τη βγαλει ετσι οπως φαινεται,αναμενεται ετυμηγορια στις 19 του μηνος

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
να γραφετε αυθαιρετα πραγματα. Υπαρχουν υπηρεσιες που παιζουν αργιες οφφ και σαββατοκυριακα και καθημερινη εξοδου το οτι μερικοι εφτυσαν αιμα επειδη εκατσαν σε περιεργες μεταθεσεις δεν ευθυνομαι εγω ρε παιδια... το συστημα ειναι ετσι. Με μενα θα τα βαλετε τωρα? ελεος  :P

μην δει καποιος ανθρωπο να περναει καλα αμεσως το βυσμα... η μοδιστρα κτλπ κτλπ και μετα περιμενουμε να παμε και μπροστα σαν χωρα για αυτο ειπα πριν οτι ο στρατος σε αλλες χωρες δεν ειναι υποχρεωτικος και αν πας ενω το θες αμοιβεσαι... και ετσι δεν δημιουργουνται και συμπλεγματα.

Διοτι καποιος που θα φαει εμπλοκη 20 μερες θα ξεσπαει πανω του ο εποπ και θα ειναι στου διαολου την μανα μολις δει εμενα η τον αλλον που περναει λιγο πιο χαραλα απευθειας τον βλεπει σαν κοκκινο πανι. Το συστημα ομως ευθυνεται δεν ευθυνομαι εγω ουτε ο αλλος

δλδ καθημερινη συνεχεια εξοδουχος ησουν?αυτο δεν παιζει οσους φανταρους κ να εχει η μοναδα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.117
Πόντοι
41.129
καθαρη θα τη βγαλει ετσι οπως φαινεται,αναμενεται ετυμηγορια στις 19 του μηνος

μπα δε νομιζω,μονο στην ελλαδα γινονται αυτα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δλδ καθημερινη συνεχεια εξοδουχος ησουν?αυτο δεν παιζει οσους φανταρους κ να εχει η μοναδα

Λοιπον επειδη ορισμενοι δεν γνωριζετε..... παρολαυτα δεν θα σας κατηγορησω που θελετε να κανετε τους ξερολες.... την επομενη φορα μαθε τι παιζει με ορισμενες υπηρεσιες δεν μπορει να μην εχεις ουτε εναν γνωστο που να μην εχει κανει θητεια στην Αθηνα.... στο Πενταγωνο πχ?  :P

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Λοιπον επειδη ορισμενοι δεν γνωριζετε..... παρολαυτα δεν θα σας κατηγορησω που θελετε να κανετε τους ξερολες.... την επομενη φορα μαθε τι παιζει με ορισμενες υπηρεσιες δεν μπορει να μην εχεις ουτε εναν γνωστο που να μην εχει κανει θητεια στην Αθηνα.... στο Πενταγωνο πχ?  :P

ωστε εκει εισαι ε?

τωρα θα ερθουν να σε βρουν οι νατσοι οι σουπερμαους κ οι εριναλς

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
μπα δε νομιζω,μονο στην ελλαδα γινονται αυτα..
ηδη τον εχουν στο αστυνομικο τμημα και οχι στη φυλακη οπως οριζει ο νομος  :S ιδιωτικο κελι ειπαν κι ετσι .με συμβουλους για να μην αυτοκτονησει γιατι ειναι λέει σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση.

το νομικο συστημα παντου εχει προβληματα φιλε

Επισκέπτης
Εγω δεν εχω ουτε εναν παντως,για πες μας λοιπον τι παιζει στο ΓΕΕΘΑ και εισαι καθε μερα εξω το μεσημερι...

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
κοφτε ρε τις μαλακιες με το στρατο.καθε μερα μπορει να ναι εξω αμα εχει γερο βυσμα.τον βαζουν σε ενα γραφειο(υπασπιστηριο ας πουμε) και καθε μερα φευγει το μεσημερι με τα στελεχη.

αμα δε ξερετε μη μιλατε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
κοφτε ρε τις μαλακιες με το στρατο.καθε μερα μπορει να ναι εξω αμα εχει γερο βυσμα.τον βαζουν σε ενα γραφειο(υπασπιστηριο ας πουμε) και καθε μερα φευγει το μεσημερι με τα στελεχη.

αμα δε ξερετε μη μιλατε

ο πιστοριους γιατι λες οτι σκοτωσε την γκομενα ;ποια ειναι η αισθηση; λενε την κρατουσε πριν κλεισμενη στην τουαλέτα και αυτη ουρλιαζε.. :S ειχε γκομενο η σαλταρε ο πιστοριους;

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Ρε κουμπάρε  " LION7 ",  Ti ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ?  Ολος ο κόσμος είναι με τον φονιά???  Εγώ δεν είμαι μαλάκας , απλά σχολιάζω την μαλακία που σας δέρνει. Χαρα στο άτομο. SERAPIS

Επισκέπτης

αμα δε ξερετε μη μιλατε
Που να ξερουμε εμεις οι μαλακες τι κανετε εσεις τα βυσματα,σωστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom