Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ειλικρινα μου ειναι αδιαφορο τι λετε και αν εχεις βυσμα. Αν εχεις -εισαι μαλακας γιατι το παιζεις οτι δεν εχεις. Αν πας στρατο κιολας γιατι και γιαυτο δεν κοβω το χερι μου. Αν δεν εχεις βυσμα τοτε τι καθεσαι και λες ολα αυτα οτι ειμαι προνομιουχος και σκαστε απο ζηλια κτλ. γενικως ολη αυτη η κουβεντα ειναι για δεκαπενταχρονα που λες και συ.
κατα τα λοιπα απο την μια λες ειμαι χρυση αυγη αρα εθνικιστης αρα ο στρατος θρησκεις, και απο την αλλη θες να εισαι προνομιουχος στο στρατο και στα αρχιδια σου η θητεια.(που θεωρειται τιμη για την χωρα) τι να σου πω ρε μπολ θα φτασουμε παλι σε ατερμονες συζητησεις. Μποιαζεις γενικως να εχεις μια ιδεολογια παρτακια . ε αυτο δεν ειναι και κατι για το οποιο κανεις κοκορευεται..
Δεν εχω. Αν ειχα θα το ελεγα.Διοτι και βυσμα να εχεις αμα εισαι μλκας δεν σε κρατανε βρισκουν μια δικαιολογια να σε τζασουν.Οποτε και να ειχα θα μπορουσα να το πω. Νταξει ειναι λογικο να μην με πιστευουν αλλα και εγω δεν μπορω να κανω κατι.
Δεν ειναι για 15χρονα το να λεμε την αληθεια ρε συ.... εγω δεν εχω ρωτησει κανενος την θητεια ακομη και του νεου που ελεγε οτι πηγε ναυτικο... χεστηκα. Μακαρι να πηγαν τα παιδια και να περασαν καλα δεν ειμαι ζηλιαρης ουτε κακος. Δεν λυπαμαι με την ανεση των αλλων.
Δεν ειμαι εθνικιστης , χρυση αυγη ψηφισα μια φορα... δεν ειμαι παρτακιας γιατι ειπα πως αν υπηρχε τροπος θα εδινα τα εισιτηρια και μερες απο την δικη μου αδεια.