gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ΧΥΥ ;)Δεν νομιζω οτι καποιος γεννιεται φονιας.
ΧΥΥ ;)Δεν νομιζω οτι καποιος γεννιεται φονιας.
ΧΥΥ ;)
ξεπερασμενες θεωριες αγαπη.....εξαλλου συμφωνα και με τον αχαχουχα συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες πια.....καθενας μπορει να σκοτωσει την φιλη του.....ο πουστοριους ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος ειναι δα......λες οτι ειναι γονιδιακο συζυγε;
αυτα ειναι μεθοδοι καμορας.......ο τυπος ειπαν οτι απειλουσε διαφορους οτι θα τους σπασει τα ποδια.νομιζω λεει πολλα αυτο
ξεπερασμενες θεωριες αγαπη.....εξαλλου συμφωνα και με τον αχαχουχα συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες πια.....καθενας μπορει να σκοτωσει την φιλη του.....ο πουστοριους ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος ειναι δα......
blade runner φιλε,οποιος το σκεφτηκε εχει πολυ χιουμορ παντωςαυτα ειναι μεθοδοι καμορας.......
Οτι μπορει να συμβει σε οποιαδηποτε οικογενεια , δεν το κανει συνιθισμενο. Ο φόνος , ειναι φόνος .Γιατι λοιπον δεν αλλαζει ο τιτλος του θεματος? Δεν μπορουμε να μιλαμε για τραγωδια του θυτη .
πολυ φιλοσοφια επεσε
την καθαρισε την κοπελα ο τυπος και μαλλον θα βγει με εγγυηση.αυτο ειναι το ασχημο.
ειναι καταλποιπο ελληνικο απο τις αρχαιες τραγωδιες... Ο δολοφονος ειναι θυμα και θυτης εκει. Ισως και η ιστορια του παραολυμπιονικη πιστοριους εμπεριεχει μια μορφη τραγωδιας
μα δεν υπαρχει και κατι αλλο να πεις.σχετικα με το αν γεννιεσαι φονιας η γινεσαι νομιζω οτι ισχυει και το ενα και το αλλο.γιατι απο τη μια εχεις φονους εν βρασμω ψυχης που λεμε κι απ την αλλη κατα συρροην δολοφονους που μεγαλωσαν χωρις στερησεις οικονομικες η οικογενειακες αρα...εμενα μου αρεσουν οι συζητησεις και οι φιλοσοφιες. χαχααχχααχαχχ Γιαυτο εκοψα τα μαλωματα μπας και μιλησουμε αλλα μολις παυει η αντιπαραθεση δεν μιλαει κανεις.. αν και 19 επισκεπτες και 21 μελη μας παρακολουθουν.
τι ξυδάκια κατεβάσαμε ?
μα δεν υπαρχει και κατι αλλο να πεις.σχετικα με το αν γεννιεσαι φονιας η γινεσαι νομιζω οτι ισχυει και το ενα και το αλλο.γιατι απο τη μια εχεις φονους εν βρασμω ψυχης που λεμε κι απ την αλλη κατα συρροην δολοφονους που μεγαλωσαν χωρις στερησεις οικονομικες η οικογενειακες αρα...
αποκαλεις μεθυστακα την συζυγο μου ΛΕΜΠΡΟΝ;τι ξυδάκια κατεβάσαμε ?
ειπαμε.ο πιστολιους(που εγραψε κι ενας πιο πανω) την εφαγε αλλα ο τυπος ειχε τρομερα προσθετικα.και ηθελε και να τρεξει στους ολυμπιακους ενω στην ουσια ειχε πλεονεκτημα απεναντι στους αλλους(οπως λεγανε καποιοι):- ωραια να μην μιληκουμε τοτε
αποκαλεις μεθυστακα την συζυγο μου ΛΕΜΠΡΟΝ;
αποκαλεις μεθυστακα την συζυγο μου ΛΕΜΠΡΟΝ;