Νέα

Τραγωδία για Πιστόριους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 717
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αχαχαχχαχααχαχ που ειναι η ρυθμακι συζυγε αγαπημενε ολες τις διωξατε θα διαμαρτυρηθω στο αφεντικο  :- :-* :boobies:
μαλλον θα παντρευτηκε τον τζο και νοικοκυρευτηκε κι αυτη :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Να σαπίσεις στην φυλακή ρε.................................. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

www.sport-fm.gr/article/657725]http://www.sport-fm.gr/article/657725[/url]

Το παραλήρημα του Πιστόριους και τα νέα στοιχεία
Τα πρώτα λόγια του Όσκαρ Πιστόριους μετά τη δολοφονία της συντρόφου του μετέφερε στον Τύπο επιστήθιος φίλος του. Νέες λεπτομέρειες για το θάνατο της Ρίβα Στίνκαμπ.

Σε κατάσταση πανικού και αμόκ βρισκόταν ο Όσκαρ Πιστόριους μετά τους πυροβολισμούς από τους οποίους έπεσε νεκρή η σύντροφός του, Ρίβα Στίνκαμπ. Όπως μετέφερε επιστήθιος φίλος του, με τον οποίο επικοινώνησε ο ίδιος ο παραολυμπιονίκης πριν καν τηλεφωνήσει στις αρχές, ο Πιστόριους παραληρούσε.

«Είναι πολύ κρίμα», δήλωσε ο Τζάστιν Ντιβάρις. «Μου τηλεφώνησε στις 3:55 λέγοντας πως η Ρίβα είχε πυροβοληθεί. Τον ρώτησα ‘Τι λες; Δεν καταλαβαίνω!’ και μου είπε ‘Έγινε ένα τρομερό ατύχημα. Πυροβόλησα τη Ρίβα. Στη συνέχεια ο γείτονάς του πήρε το τηλέφωνο, μου είπε πως ήταν αλήθεια και μου είπε να πάω στο σπίτι του. Ήμουν σοκαρισμένος. Ρώτησα τον γείτονα αν η Ρίβα ήταν καλά και αν το όπλο εκπυρσοκρότησε από ατύχημα. Μου απάντησε ‘Όχι, δεν είναι καλά. Πρέπει να έρθεις εδώ’. Όταν έφτασα στο σπίτι του ήταν ήδη μία σκηνή εγκλήματος για την αστυνομία. Δεν μας επέτρεψαν να μπούμε σπίτι, αλλά μπορούσα να δω το σώμα της Ρίβα καλυμμένο με πετσέτες και σεντόνια. Ο Όσκαρ ήταν υπό κράτηση στο γκαράζ του σπιτιού του, αλλά με άφησαν να του μιλήσω. Ήταν τελείως ασυνάρτητος και έλεγε συνέχεια ‘Σκότωσα το μωρό μου. Θεέ μου, πάρε με!’. Καθόταν και έκλαιγε για μία ώρα. Τον ρωτούσα τι είχε γίνει και μου έλεγε συνεχώς το ίδιο πράγμα».

Βρέθηκε ματωμένο ρόπαλο στο σπίτι του

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για τις συνθήκες θανάτου της Ρίβα Στίνκαμπ. Δημοσιεύματα στη Νότιο Αφρική αναφέρουν πως στο σπίτι του Όσκαρ Πιστόριους πέρα από το όπλο με το οποίο πυροβόλησε το άτυχο μοντέλο βρέθηκε και ένα ματωμένο ρόπαλο του κρίκετ, ενώ υπάρχουν αναφορές πως την είχε χτυπήσει με αυτό στο κεφάλι! Η αστυνομία έρευνα αν το ρόπαλο χρησιμοποιήθηκε από τον Πιστόριους ή από τη σύντροφό του στην προσπάθειά της να αμυνθεί.

Μία πηγή προσκείμενη στην αστυνομία ανέφερε πως η Ρίβα Στίνκαμπ δέχτηκε τον πρώτο πυροβολισμό από τον Πιστόριους στο πόδι και κρύφτηκε στο μπάνιο, όπου στη συνέχεια πυροβολήθηκε άλλες τρεις φορές».

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία ότι ήταν φόνος εκ προμελέτης........

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το ξεκωλακι εκανε παιχνιδι με δυο ομως !!!!!!!

Η προσωπικοτητα του θυτη δυσκολα θα το χωνευε αυτο .....
Θαρρω ηταν αναμενομενο πως θα οδηγουσε σε εκρηξη συναισθηματων, με δυστυχη και για τους δυο καταλληξη !!!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Το ξεκωλακι εκανε παιχνιδι με δυο ομως !!!!!!!

Η προσωπικοτητα του θυτη δυσκολα θα το χωνευε αυτο .....
Θω ηταν αναμενομενο πως θα οδηγουσε σε εκρηξη συναισθηματων, με δυστυχη και για τους δυο καταλληξη !!!!!
Πάλι τα δικά σου άρχισες? Επειδή βρήκε άλλον γκόμενο έπρεπε να την σκοτώσει ρε? Έλεος δηλαδή............. :S

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πάλι τα δικά σου άρχισες? Επειδή βρήκε άλλον γκόμενο έπρεπε να την σκοτώσει ρε? Έλεος δηλαδή............. :S
Μαθε να διαβαζεις......

Δεν επικροτω την ολη φαση.....
Απλο σχολιο ηταν ...

Θα μπορουσε φυσικα να την διαολοστειλει και να συνεχισει την ζωη του......
Δεν του ελειπε τιποτα !!!!!!
Μια χαρα παλικαρι ηταν και ειχε ξεπερασει το οποιο προβλημα του !!!!!!
Τον θαυμασα που ετρεξε με τους "κανονικους" ανεβαινοντας επιπεδο !!!!!!
(ας μου επιτραπει η εκφραση)

Η γαμημενη η καρδια ομως κανει περιεργα παιχνιδια με το μυαλο οταν μπαινει και η καψουρα στην μεση με γυναικεια τερτιπια !!!!!!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Επειδή δεν παρακολουθώ το συμβάν το έπαιζε διπλό ταμπλό τελικά η μακαρίτισα?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
γιαυτο ηταν τιγκα στο αλκοολ και στα παστελακια τυπε :grin:
Ειπαμε τυπε, οταν υπαρχει καψουρα ο καθενας αντιδρα διαφορετικα !!!!!!!
Επειτα ανθρωποι που "παλευουν" μερικες φασεις ζωης οπως του Πιστοριους, εχουν εγωισμο στον μεγγιστο βαθμο και δεν ανεχονται πολλα πραγματα
Μην σας φανει παραξενο αν ακουσετε οτι αυτοκτονησε καποια στιγμη !!!!!!

Ευχομαι να βγω λαθος εδω .....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Συνημμένα