Νέα

Τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Κανένας εδώ μέσα δεν νομίζω ότι θέλει τον πόλεμο. Απλώς ορισμένοι πιστεύουμε ότι η ειρήνη δεν κερδίζεται με συνεχή υποχωρητικότητα. Κάπου τραβάς μια γραμμή και λες φίλε αυτά είναι δικά μου και δεν κάνω πίσω όσο και αν χτυπιέσαι. Αν ο αντίπαλος είναι αποφασισμένος να ξεκινήσει πόλεμο όσες υποχωρήσεις και να κάνεις πάντα θα ζητάει περισσότερα. Αν θέλει να έρθει να τα πάρει πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να τον διευκολύνουμε και από πάνω κατεβάζοντας τα σώβρακα και βαζελόνοντας τα οπίσθια μας. Μπορεί και να κάνω λάθος. Δεν θα συμμετείχα καν σε αυτό το thread αν δεν διάβαζα ορισμένες υπερβολές που παρουσιάζουν την Τουρκία ως υπερδύναμη που σε μερικές ώρες θα νικήσει τους μπουνταλάδες ανοργάνωτους Έλληνες γιατί παρόλο που είμαστε μπάχαλο το ίδιο ισχύει και για τους απέναντι.

Έτσι όπως τα παρουσίασαν μερικοί οι Τούρκοι πρέπει να διδάξουν σεμινάρια στους Ισραηλινούς γιατί αυτοί με άρματα μάχης Merkava mk4 της δεκαετίας του 2000, με πλήρη αεροπορική υπεροχή και με ίσως την αρτιότερα οργανωμένη χερσαία πολεμική μηχανή είχαν πρόβλημα εναντίων μερικών εκατοντάδων ανταρτών που είχαν στην διάθεση τους ATGMs της δεκαετίας του 80 και μερικές δεκάδες MANPADS. Μετά από εβδομάδες επιχειρήσεων και με το κόστος της επιχείρησης να ξεπερνά τα 5 δις δολάρια δεν κατάφεραν σχεδόν κανέναν από τους ΑΝΣΚ.

Αυτοί οι γκρίζοι λύκοι πρέπει να είναι φοβεροί γιατί με μια τεθωρακισμένη δύναμη που βασίζεται ακόμα σε M48 Patton της δεκαετίας του 50 δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα εναντίων της αντίπαλης αεροπορίας, των αντίπαλων αρμάτων, των επιθετικών ελικοπτέρων, των αντιαρματικών κορνετ, των βλημάτων πυροβολικού με κατευθυνόμενα EFP και βομβίδια HEAT διασποράς κτλ κτλ κτλ.

Αν διαβάζει κανένας ισραηλινός ας στείλει τους στρατηγούς του για ταχύρυθμα σεμινάρια από τους γκρίζους λύκους... 

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ώρα να παρουμε λίγο τα πάνω μας - και αναφέρομαι στους απαισιόδοξους!!

Παιδιά, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά για τους Τούρκους. Σε όλες τις παραπάνω τοποθετήσεις δεν υπολογίζετε το ΠΟΙΟ είναι το θέατρο επιχειρήσεων.
Είτε μιλάμε για Θράκη, είτε για Αιγαίο γενικότερα το θέατρο είναι πολύ περιορισμένο. Η Θράκη στο συγχρονο περιβάλλον επιχειρήσεων μπορεί να παρομοιαστεί με Θερμοπύλες. Υπάρχει ποτε περίπτωση να μπορείς να παρατάξεις 10000 τανκς? Δεν έχει σημασία το πόσα έχεις, σημασία έχει το πόσα μπορούν να εμπλακούν.
Το ίδιο ισχύει και για το Αιγαίο. Ενώ για μας είναι ΑΜΕΣΑ προσβάσιμο από όλα μας τα αεροδρόμια, δεν ισχύει το ίδιο για τους Τούρκους (ρίξτε και καμια ματια στο χάρτη ε?). Περίπου τα μισα τους αεροσκάφη έχουν τις βάσεις τους στην ανατολική μεριά (Ιντσιρλικ, Ντιαρμπακιρ κλπ).
Το βασικό μας πλεονέκτημα λοιπόν είναι ότι μπορούμε σε κάθε περίπτωση να πετυχαίνουμε "συγκέντρωση δυνάμεων".  Αντίθετα οι φίλοι μας δεν μπορούν. Σύμφωνα δε με κάποιες αναλύσεις στο φινάλε φινάλε μπορούμε να θεωρούμε ότι θα έχουμε ΚΑΙ την αριθμητική υπεροχή (πχ. στη Θράκη).

Μη σκάτε λοιπόν. Μια χαρούλα είμαστε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να συγκεντρώσουν 80.000.000 Τούρκους (ή 500.000 στρατιώτες - 10.000 τανκς - 500 αεροσκάφη) στη Θράκη ή στο Αιγαίο. Αναλύσεις που απλά υπολογίζουν απόλυτα νούμερα είναι λάθος. Μη ξεχνάμε τέλος ότι η Τουρκία είναι μια τεράστια χώρα, που έχει σύνορα προβληματικά ΚΑΙ σε όλη την ανατολική μεριά - αυτά θα τα αφήσει αφύλακτα??

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Μαγκες οι μισοι απο εμας Call of Duty παιζουμε 2 ωρες και θέλουμε 3 ωρες ύπνο ας αφησουμε τους στρατηγους στα πλανα και στις θεωριες και εμεις οι απλοι φανταροι (που σε ενα πεδίο μαχης μπορει να αντεξουμε κανα 5λεπτο) να παμε σε καμια καφετερια.

ΥΓ Υπηρετησα το 1995 και εδω και 5-6 απολυθηκα και  ως έφεδρος οποτε θα αργησω να πάρω τα όπλα

ΥΓ2 Ποσο ΗΛΙΘΙΟ ειναι ελληνες να καινε την Ελληνικη σημαια????

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Αφου η ελληνικη κυβερνηση δεν εχει τα αρχιδια να δωσει εντολη να του πυροβολουν, τοτε ας τους μαζεψει να τους στειλει στον Εβρο, εκει που γινονται οι αυτοκτονιες!
+10000000000000000!!!!!!!!! τετοια μεταχειριση αξιζει σ αυτα τα μουνοπανα!!!!!

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Tipos στη Θράκη σίγουρα δεν μπορούν να εμπλακούν πολλά άρματα λόγω αναγλύφου.Αλλά τα λίγα που θα εμπλακούν,πρέπει να είναι σύγχρονα.Όσο για το Αιγαίο,δεν το συζητάω,να καταλάβουν μεγάλο νησί είναι αν όχι αδύνατο,πολύ δύσκολο.Να συντονιστεί μεγάλη αεροναυτική επιχείρηση για κατάληψη είναι τρομερά δύσκολο.Μην κοιτάμε την Κύπρο.Εκεί απλώς ήταν ανύπαρκτη η άμυνα.Αν και πάλι τους δυσκόλεψαν.Το θέμα είναι ότι έστω και μια βραχονησίδα να πάρουν,πάλι η Ελλάδα ως χαμένη-θα σταματήσουν αμέσως τον πόλεμο οι Αμερικάνοι,και δε θα προλάβει η Ελλάδα να απαντήσει-θα συρθεί σε μια νέα Συνθήκη Λωζάνης.Και τότε κλάφτα χαράλαμπε.

stallion81

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μπράβο στους αναλυτές μας που πίσω απο την οθονάρα τους και την καρεκλάρα τους μπορούν να αναλύουν με ασφάλεια και να μιλάνε ελεύθερα έχοντας μερικούς άλλους απο εδώ μέσα να τους θαυμάζουν. Όταν τα παιδιά μας είναι στα σύνορα, Έβρου - Κύπρου γαμιούνται και κινδυνεύουν καθημερινά για να κάθεστε πίσω απο τις οθονάρες σας και να τους κρίνετε. Όταν οι κουραδόμαγκες καίνε τον άγνωστο στρατιώτη όπου εκείνος τους έφερε την δυνατότητα να είναι ελεύθεροι να του κάψουν το μνημείο και μια κυβέρνηση(όποια και να είναι αυτή και το αναφέρω γιατί είμαι φιλόπατρις) να κάθετε και να κοιτάει επειδή οι δημοσιογράφοι μια λένε υπερβολική βία και την άλλη "καμία σύλληψη". Κύριοι αναλυτές υπηρέτησα τον Κυπριακό στρατό και συνάδερφός μου πυροβολήθηκε και πέθανε απο τούρκικο κάθαρμα.... Σας παρακαλώ πολύ μέσα απο τα βάθυ της καρδιάς μου, βουλώστε το και καθήστε στο γραφείο σας κι αφήστε τις στρατιωτικές αναλύσεις στους ειδικούς, οι οποίοι δίνουν πολύ διαφορερικά νούμερα σε ποιότητα στρατού απο τα δικά σας. Σεβαστείτε την ιστορία μας και τους νεκρούς μας.Ο πολύς πολιτισμός μας έφερε εδώ στην κατάσταση αυτή, να μας πηδάνε και να λέμε ευχαριστώ. Ξυπνήστε Έλληνες (στην ταυτότητα) και γίνετε Έλληνες στην ψυχή.

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η ποιότητα δεν απεικονίζεται με νούμερα.Και οι στρατιωτικοί καλά θα κάνουν να κοιτούν τη δουλειά τους που δεν είναι οι μίζες από τα εξοπλιστικά.

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
λοιπόν αν τα πετρέλαια στην κύπρο βγούν αληθινά  :dancing:τότε η τούρκοι θα έχουν μεγάλο πρόβλημα :headbang:.αυτή θα προσπαθήσουν να σταματήσουν την anlisi.ala εμείς είμαστε εδώ.επιτέλους να δουν ποσα μύδια παίρνει ο σάκος. :uzi:

..και αν στη μαχη σκοτοθουμε
  και στον αδη κατευουμε
  και αλλους βατραχους θα δουμε
  που ηταν στη ζωη λιονταρια
  και στη μαχη παληκαρια

oyk.107  1989-1991

ελα ρε αδελφε
παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα ναι

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Όποιος είχε υπηρετήσει σε μάχιμη μονάδα ξηράς, όταν είχε γίνει η κρίση στα ίμια, ξέρει καλά από πρώτο χέρι πόσο ετοιμοπόλεμοι είμαστε...
Δεν ξέρω αν μετά από τόσα χρόνια άλλαξε κάτι. Ελπίζω πως ναι...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
..και αν στη μαχη σκοτωθουμε
  και στον αδη κατεβουμε
  και αλλους βατραχους θα δουμε
  που ηταν στη ζωη λιονταρια
  και στη μαχη παληκαρια...

Ο.Υ.Κ. 111

Τιμή + Δόξα με του Ντάνη την λόξα... ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλά τραγουδάτε εσείς... Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σταματήσετε τα αντιτουρκικά και να αρχίσετε να τα έχετε καλά μπας και δείξουν και λόγο έλεος :cheesy: .

Aμα γίνει καποιος πόλεμος και στενό να είναι το μέτωπο των επιχειρήσεων, οι ισχνές και ανεκπαίδευτες ελληνικές δυνάμεις θα φθαρούν γρήγορα και σε πολύ λίο διάστημα θα έχει φθάρεί πάνω από 50 % των ελληνικών και έν 10 % των τουρκικών. Μετά όταν οι ελληνικές δυνάμεις δε θα είναι ικανές προς αντίσταση πλέον φέρνουν μπόλικες φρέσκες εφεδρείες και κάνουν παρέλαση.

Και στο κάτω κάτω για δείτε στην καθημερινή σας ζωή. Ποιος θα πολεμήσει? Αυτοί που βλέπετε κάθε μέρα αυτοί θα αποτελέσουν και τα θύματα.

Αλλά στο κάτω κάτω της γραφής δε θα στεναχωρηθώ και πολύ αν αυτή η χώρα χάσει σε κάποιο πόλεμο. Τι είχαμε τι χάσαμε...

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Δε θα έμενε κολυμπιθρόξυλο;Δεν ξέρω αν όντως έχεις υπηρετήσει ακόμα θητεία ή αν έχεις υπηρετήσει,ήταν όντως στην ΔΥΚ,αλλά ξέρω ότι από τα σαΐνια της επίλεκτης ομάδας,ξέφυγαν οι Τούρκοι και πάτησαν στο απέναντι νησάκι από αυτό που φύλαγαν!Και θυμάμαι συνέντευξη του διοικητή τους,στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ,όπου έλεγε "ένας ναύτης της ομάδας που φύλαγαν το νησί,είδε κάτι απέναντι.το λέει στον επικεφαλής,και εκείνος τον ρωτάει "είσαι σίγουρος" "όχι δεν είμαι" απαντάει ο Ναύτης!".Και όλα αυτά από υποτίθεται εκπαιδευμένους κι εξοπλησμένους-με το καλύτερο υλικό-comandos!Για φωτογραφίες και videos καλοί είναι.Στην πράξη τα έκαναν σκατά.Και η απόφαση για το που θα πάνε να κάτσουν,ήταν απόφαση της στρατιωτικής ηγεσίας,και όχι των πολιτικών.Οι πολιτικοί έκαναν λάθη,αλλά όχι στρατιωτικής φύσης.Αυτά τα έκαναν τα τζιμάνια των επιτελείων.Αρκεί να σου πω,ότι ο Α/Σ ήταν στη Σαλαμίνα εκείνο το βράδυ,αντί να είναι στο θέατρο των επιχειρήσεων.Αντί να τον βλέπει ο Ναύτης και να νιώθει ασφαλής-λέμε τώρα-ήταν στα υπόγεια του Α/Σ.Και περίμενε ακριβή εικόνα από τον κυβερνήτη της Φ/Γ Ναυαρίνο.Χαλασμένο τηλέφωνο φίλε.Ευτυχώς που δεν έγινε πόλεμος και δε χάσαμε εδάφη.Διότι έστω και μια βραχονησίδα να χάναμε,θα ξανασχεδιαζόταν ο χάρτης.Και θα υπογράφοταν μια ακόμα συνθήκη τύπου Λωζάνης.Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία ενώ είχε την ευκαιρία να αποκτήσει ποιοτική υπεροχή,υπέκυψε στις πολιτικές προτιμήσεις και πήρε και άλλα F-16....Επίσης δεν έχει αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού,και αναγκάζονται οι Έλληνες να εγκαταλείπουν εμπλοκές για να προσγειωθούν να βάλουν καύσιμα.Και δεν το λέω από το κεφάλι μου,συγγενής μου που είναι ιπτάμενος σε μαχητικά το λέει.Ανεξάρτητα αν τους παίρνουν συνεχώς την ουρά,στους τούρκους.Αν δεν αλλάξουν μυαλά οι πολιτικοί όλων των χρωμάτων χάλια θα πηγαίνουμε στα εθνικά θέματα.Με ζεϊμπέκικα και κουμπαριές δε γίνεται δουλειά.

Κι επειδή πιθανόν να ρωτήσεις,υπηρέτησα το 1988 στις Δυνάμεις Πεζοναυτών ως Λοχίας.Στο 575 και 521 ΤΠΝ (Στη Σύρο τότε το 521)

λοιπον κατσε να τα βαλουμε κατω ενα ενα...
εισαι λιγο στενομυαλος και θα σοπυ πο το γιατι
λες να εγραφα κατι πχ για την πρωην ΜΥΚ νυν ΔΥΚ και να μην ειχα παει λες να μην εχω παει καν φανταρος και να εχω αποψη..δε νομιζω...δδεν μπαινω εδω μεσα ουτε για να δειξω πως ειμαι κομμαντο ουτε ελληναρας..δεν πειγα στα Ο.Υ.Κ μεγαλα για να βαινω μετα με μπλουζακια και να καμαρωνω ουτε για να το παιζω μαγκας πειγα γιατι γουσταρα και σε πληροφορω πως απο την οικογενεια μου και τους φιλους μου δεν ηξερε κανεις οτι ειμουν εκει...
ενα αλλο λες για τα ιμια ξερεις?
δε νομιζω γιατι ολα αυτα που ειπες δεν στεκουν πουθενα
δεν το παιζω οτι ειμουν εκει δεν ειμουν για να σου λυσω την απορια αλλα ξερω απο ατομα που ισως ηταν γιατι κανεις δεν λεει που και πως ηταν
οι κομμαντο που το λες και με ειρωνια  του πολεμικου ναυτικου δ1εν εκαναν τιποτα γιατι δεν τους αφησαν μεγαλες
ενω τα τουρκικα φλωρακια ειχαν την ανεση να κανουν οτι θελουν...αλλα δε σου φτανει οτι ηταν 7 ατομα και φυλαγαν θερμοπυλες
δεν σου φτανει τα 3 παληκαρια που χαθηκαν με το ελικοπτερο απο κακισκους χειρισμους της κυβερνησης
πιστευεις πως μετα απο μερες τουρκικο ελικοπτερο επεσε τυχαια με τους τουρκους κομμαντο που ηταν πανο στην βραχονησιδα
πιστευεις πως τυχαια ολοι οι τουρκοι που ηταν πανο στην βραχονησιδα δεν ειναι εν ζωη τωρα..και αυτο γιατι εμαφανιστηκαν στην τηλεοραση σαν μεγα σταρ ηρωες
οσο το αν πειγεςσ εσυ πεζοναυτης δεν με ενδιαφερει και βλεπω απο το στυλ που γραφεις οτι εισαι δηθεν μεγαλε πρωτων αμφισβητεις εμενα για το που εχω παει και μας τονιζεις που εχεις παει εσυ
τι δηλαδη εισαι κομμαντο και μου λες για γριζους λυκους?
ακου μεγαλε κομμαντο δεν ειναι αυτος ρε που φοραει πουλαδες ουτε αυτος πυ εχει ενα σηματακι των καταδρομων κομμαντο ρε  ειναι αυτος που σεβετε και αγαπα την πατριδα του αυτος που φωναζει ρε εως την τελευταια ρανιδα του αιματος μου και ανατριχιαζει αυτος ρε που παει στην μαχη ρε οπωσ πειγαν το 40 απλα παιδια αυτοι ειναι κομμαντος
καταλαβες
το προωλημα ειναι οτι τον τουρκο ρε δεν τον φοβαμαι
κατι τετοιους σαν εσενα φοβαμαι
γιατι οι 300 δεν χασαν απο τους πολυαριθμους περσες
αλλα απο ενα ,τον εφιαλτη

Ο.Υ.Κ 143

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Λυπάμαι πραγματικά γιατί ενώ έχουμε την ενδοξότερη ιστορία του κόσμου... και κάποιοι από μας είμαστε διατεθημένοι να δώσουμε ανά πάσα στιγμή την ζωή μας... τιμώντας τους προγόνους μας γιατί πιστεύουμε στις ίδιες αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου αξίες και ιδανικά... τελικά θα επιζήσουν κάποια λαμόγια που θα κάνουν βαρύγδουπες αναλύσεις από τους αναπαυτικούς καναπέδες τους δίνοντας συνεντεύξεις στα Μ.Μ.Ε....

Ο.Υ.Κ. 111

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Καλά τραγουδάτε εσείς... Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σταματήσετε τα αντιτουρκικά και να αρχίσετε να τα έχετε καλά μπας και δείξουν και λόγο έλεος :cheesy: .

Aμα γίνει καποιος πόλεμος και στενό να είναι το μέτωπο των επιχειρήσεων, οι ισχνές και ανεκπαίδευτες ελληνικές δυνάμεις θα φθαρούν γρήγορα και σε πολύ λίο διάστημα θα έχει φθάρεί πάνω από 50 % των ελληνικών και έν 10 % των τουρκικών. Μετά όταν οι ελληνικές δυνάμεις δε θα είναι ικανές προς αντίσταση πλέον φέρνουν μπόλικες φρέσκες εφεδρείες και κάνουν παρέλαση.

Και στο κάτω κάτω για δείτε στην καθημερινή σας ζωή. Ποιος θα πολεμήσει? Αυτοί που βλέπετε κάθε μέρα αυτοί θα αποτελέσουν και τα θύματα.

Αλλά στο κάτω κάτω της γραφής δε θα στεναχωρηθώ και πολύ αν αυτή η χώρα χάσει σε κάποιο πόλεμο. Τι είχαμε τι χάσαμε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ
καλα ατομα σαν εσενα δεν θα ειναι εδω αρα δεν μας απασχολει κιολας
καλητερα
αντε πιες κανενα φραπεδακι τωρα
οσο ειναι καιρος γιατι με τα λεγομενα σου σε λιγο καιρο θα σταματησεις να τρως και χοιρινο

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Κάποια τμήματα είναι σε καλή κατάσταση και ισως να ναι ετοιμοπόλεμα, κι ακόμα κι αυτοί που δεν ειν' ετοιμοι εκεινη την ώρα θα κάνουν ότι το καλυτερο για την πατρίδα,
αλλά σας ξαναλέω ότι τότε που υπηρετούσα σε μηχανοκίνητο τάγμα πεζικου, σε μεγαλο νησι του αιγαίου, πολυ κοντα στην τουρκία, όταν βγήκαμε έξω, τα μισά άρματα μεταφοράς προσωπικού,  έμειναν στο δρόμο πριν φτάσουν στις θέσεις μάχης...
Στα λόγια ειναι όλα ευκολα....

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Μπράβο στους αναλυτές μας που πίσω απο την οθονάρα τους και την καρεκλάρα τους μπορούν να αναλύουν με ασφάλεια και να μιλάνε ελεύθερα έχοντας μερικούς άλλους απο εδώ μέσα να τους θαυμάζουν. Όταν τα παιδιά μας είναι στα σύνορα, Έβρου - Κύπρου γαμιούνται και κινδυνεύουν καθημερινά για να κάθεστε πίσω απο τις οθονάρες σας και να τους κρίνετε. Όταν οι κουραδόμαγκες καίνε τον άγνωστο στρατιώτη όπου εκείνος τους έφερε την δυνατότητα να είναι ελεύθεροι να του κάψουν το μνημείο και μια κυβέρνηση(όποια και να είναι αυτή και το αναφέρω γιατί είμαι φιλόπατρις) να κάθετε και να κοιτάει επειδή οι δημοσιογράφοι μια λένε υπερβολική βία και την άλλη "καμία σύλληψη". Κύριοι αναλυτές υπηρέτησα τον Κυπριακό στρατό και συνάδερφός μου πυροβολήθηκε και πέθανε απο τούρκικο κάθαρμα.... Σας παρακαλώ πολύ μέσα απο τα βάθυ της καρδιάς μου, βουλώστε το και καθήστε στο γραφείο σας κι αφήστε τις στρατιωτικές αναλύσεις στους ειδικούς, οι οποίοι δίνουν πολύ διαφορερικά νούμερα σε ποιότητα στρατού απο τα δικά σας. Σεβαστείτε την ιστορία μας και τους νεκρούς μας.Ο πολύς πολιτισμός μας έφερε εδώ στην κατάσταση αυτή, να μας πηδάνε και να λέμε ευχαριστώ. Ξυπνήστε Έλληνες (στην ταυτότητα) και γίνετε Έλληνες στην ψυχή.

Σόρυ αλλα λες π@π@ριες.........Αυτούς που ψηφίζετε, αυτούς ξέρετε αυτούς εμπιστεύεστε....Το πολύ πολύ αν γίνει πόλεμος να δώσουμε κανα φακελάκι στους στρατιωτικούς εχθρούς να τελειώσει αναίμακτα ο πόλεμος.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
το τι φασιστικό εχει γραφτεί εδω μέσα ειναι το κατι αλλο?
ρε παιδια ΔΕΝ θέλουμε ολοι να νιώθουμε Ελληναράδες?
Ποιον τον πειραζει αν εγω ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ για τα πετρέλαια της Κύπρου,του Αιγαίου και γιαυτη την χώρα? Πληρώνω φόρους,υπηρέτησα και δουλέυω εντιμα κ ωραία..
ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ όμως για εχθρες και πολέμους για πετρέλαια κλπ...
Οχι άλλο αίμα για το κεφάλαιο(Κόκκαλης-Μητσοτάκης-ΔΟΛ-Αγγελόπουλος-Μυτιληναίος και σία)

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Το 1998,υπηρετησα στο Πολεμικο Ναυτικο και ακουσα τα εξης.Τα πλοια στην πιο προσφατη κριση των δυο χωρων(Ιμια)εφυγαν με ελλειπες πληρωμα.Μερος των μονιμων που ακριβοπληρωνουμε δηλωσε ασθενεια και την εκανε.Οταν τελειωσε η κριση ουδεις απο δαυτους τιμωρηθηκε για εσχατη προδοσια...Τα φανταρια ηταν πολυ πιο πορωμενα απο τους μονιμους.Ολες οι ιστοριες που ακουω απο φιλους που τοτε υπηρετησαν συγκλινουν σε αυτο.Να ναι καλα οσοι μειωνουν τη θητεια.Οσον αφορα για το καψιμο της σημαιας,τι γκρινιαζετε?Αυτοι που ψηφισαμε(πρωιν και νυν)τους χαιδευουν.Χρειαζονται ακραια μετρα για να αντιμετοπισεις ακραιους,ανιστοριτους,ανεγκεφαλους

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Αυτο που είπε ο skidoo παντως ειναι κατακριτέο..
Παντως θα πολεμούσα αν γινόταν πόλεμος καθαρά επεκτατικός..
Δηλ αν θέλαν να πάρουν την χώρα που ζω..
Ουτε για την ιστορία,ουτε για τα πετρέλαια ουτε για τον καθε μαλάκα πολιτικό...
Απλα αν ερχόντουσαν να μας κατακτήσουν ετσι για το τπτ(αν ειχαμε κάνει πρωτοι πόλεμο δεν το συζητώ ΔΕΝ θα συμμετειχα με τπτ)τότε ΟΛΟΙ θα πολεμούσαν..

zioziozio

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
skiddo η στρακι αλβανομουσουλμανος εισαι η δημοκρατης που φωναζει για λευτερια στη νικαραγουα καιει τη σημαια μας και μισει τη πατριδα μας.το μονο που αρμοζει σε σενα και τους ομοιους σου ειναι φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους. ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom