Νέα

Τωρα εισαι τρεντυ. Στα 90ζ ησουν παπακι, φλαι και αλητεια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
κανεις λαθος τυπε..
ο προεδρος γαμουσε αβερτα οποια ηθελε, ειδικα στις καταληψεις χανονταν πολλες παρθενιες.

Άσε ρε φίλε...Και ποιες καταλήψεις;Οι μόνες "σοβαρές" καταλήψεις ήταν του 1990-91 για το νόμο του Κοντογιαννόπουλου,που τα βράδια κάθονταν στο σχολείο 4-5 μπακούριδες.Τότε γκόμενα έξω μετά τις 10 το βράδυ δεν έμενε.Οι γονείς είχαν ζήσει κατοχή,χούντα,είχαν παλιές αντιλήψεις.Οι δε πρόεδροι των 15μελών ήταν μόνο να φάνε κανά φράγκο από τις 5ημερες.Σε κάποια σχολεία ούτε από αυτές δεν έτρωγαν τα έτρωγε ο σύλλογος των καθηγητών!Μόστρα και μαγκιά ήταν η πλειοψηφία.Πήγαιναν μπουρδελότσαρκες κάποιοι "άντρακλες" αλλά όλως τυχαίως τότε δεν είχαν λεφτά,είχαν πυρετό,διάρροια κλπ και στο δωμάτιο δεν έμπαιναν.Από λόγια άλλο τίποτα.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Ειχα  κι εγω και απο τις δυο, και ακομα αρβυλα απο το μοναστηρακι αντι για μαρτενς. Σε ολο το λυκειο μονο μποτες φορουσα, χειμωνα καλοκαιρι και λιγο αθλητικα...

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
Μαγκες δεν ξερω για σας αλλα εγω εχω αλλα βιωματα και αν ο προεδρος του 15μελους γαμουσε ενα μουνετο τοτε εγω και αλλοι σαν και μενα γαμουσαμε 10.Ουτε τους μορφονιους κοιταζαν τα μουνετα ουτε τον προεδρο του 15μελους αλλα κοιταζαν και γουσταραν τους αληταραδες με την καλη εννοια φυσικα αληταραδες.Μελος και μετεπειτα προεδρος συνδεσμου οπαδων απο τα 13 μου οταν εσκαγα μυτη στα κλαμπακια της εποχης στης ντισκο και γενικα σε πολλα και διαφορα μερη με την Honda 90αρα που ειχα τοτε με Sebring εξατμιση κλπ και αργοτερα με το XT600 τον παπαγαλο αλλα και με το πετσινο και της wehrmacht της μποτες φορτωνα οποιο μουνετο ηθελα.Ακομα και τυποι με γερους με πολλα φραγκα που ειχαν αμαξι και ερχοταν ντυμενοι στην πενα περναν ταρχηδια μας και φευγαμε εμεις με τα μουνια και αυτοι εμεναν με την πουτσα στο χερι.Τοτε αλλα εβλεπαν οι γκομενες και οχι τα φραγκα σε αντιθεση με το σημερα που πρωτα απ'ολα βλεπουν τα φραγκα :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

20some

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
0
Φιλε με εμας η με τους αλλους?
Με εσας παιδια
Τη γαμησες εμεις ειμαστε οι αλλοι

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Μια φορά είχα κατέβει με 3 φίλους και 2 φίλες στο Αιγάλεω για μια συναυλία του Παπακωνσταντίνου στο γήπεδο.Την είχαν στήσει σε κάποια σημεία κάτι μαλάκες και ζήταγαν ταυτότητες.Αν έβλεπαν Περιστεριώτη τις έτρωγε.Εμείς δεν ήμασταν περιστεριώτες αλλά ο ένας είχε βγάλει την ταυτότητα όταν έμενε στο Περιστέρι.Αν έλεγες δεν έχεις πάλι τις έτρωγες.Μόλις τους είδαμε να κοιτάζουν ταυτότητες χωθήκαμε από κάτι στενά τρέχοντας και ξεφύγαμε!Πρώτη φορά το βλέπαμε.Μαλακίες εν ολίγοις.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.294
Πόντοι
3.656
Μαγκες δεν ξερω για σας αλλα εγω εχω αλλα βιωματα και αν ο προεδρος του 15μελους γαμουσε ενα μουνετο τοτε εγω και αλλοι σαν και μενα γαμουσαμε 10.Ουτε τους μορφονιους κοιταζαν τα μουνετα ουτε τον προεδρο του 15μελους αλλα κοιταζαν και γουσταραν τους αληταραδες με την καλη εννοια φυσικα αληταραδες.Μελος και μετεπειτα προεδρος συνδεσμου οπαδων απο τα 13 μου οταν εσκαγα μυτη στα κλαμπακια της εποχης στης ντισκο και γενικα σε πολλα και διαφορα μερη με την Honda 90αρα που ειχα τοτε με Sebring εξατμιση κλπ και αργοτερα με το XT600 τον παπαγαλο αλλα και με το πετσινο και της wehrmacht της μποτες φορτωνα οποιο μουνετο ηθελα.Ακομα και τυποι με γερους με πολλα φραγκα που ειχαν αμαξι και ερχοταν ντυμενοι στην πενα περναν ταρχηδια μας και φευγαμε εμεις με τα μουνια και αυτοι εμεναν με την πουτσα στο χερι.Τοτε αλλα εβλεπαν οι γκομενες και οχι τα φραγκα σε αντιθεση με το σημερα που πρωτα απ'ολα βλεπουν τα φραγκα :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
κι οι γεροι με τα φραγκα τα @@ μας παιρνουμε και σημερα

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
θυμαμαι μετα το γηπεδο στην κηφησιας αφου ειχε τελειωσει  στην πεφτανε καποιοι για να σου παρουν τα αρβυλια η το fly  η το κασκολ .

τις πορειες  παναθηναικου απο αλεξανδρας για οακα τις πορειες ολυμπιακου απο πειραια με το τραινο για οακα αστα να πανε πολλη ξυλο ..
Πορειες για ΟΑΚΑ-Φιλαδελφεια καναμε απο Μοναστηρακι με τρενο,απο Πειραια με μηχανακια.

Επισκέπτης
κανεις λαθος τυπε..
ο προεδρος γαμουσε αβερτα οποια ηθελε, ειδικα στις καταληψεις χανονταν πολλες παρθενιες.
Σημερα ειναι μαναδες αυτες και το παιζουν κυριλε.

Αλλα δε βλεπω πολλους να γραφουν για τα δικα τους καγκουριλικια.

Επισκέπτης
Οταν αρχισε να ρεει χρημα αρχισαν καποια παιδια να εχουν ενδιαφεροντα οπως ρεηβ παρτυ και χεβυ μεταλ. Αυτο ηταν το πρωτο χτυπημα.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Τη χούφτα του γαμούσε,όπως οι περισσότεροι "γόηδες".Οι χαζογκόμενες τότε ψήφιζαν τους ωραίους λες και θα τα έφτιαχναν μαζί τους.Και αν τα έφτιαχνε κάποια ήταν μόνο για να τον μοστράρει στις φίλες της.Οι περισσότερες,το 98%,αποφοιτούσαν από το σχολείο παρθένες.Δεν είναι όπως τώρα που στα 16 τον έχουν φάει.

Ετσι ακριβως.. !  αντε σε καμια εκδρομη να ριξεις κανα ρουφηγμα στο λεωφορείο κλπ..

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Φαν νορτεν... σε στραπονιαρε σημερα καμια πουτανα;;;

Σε κωλοδαχτυλιασε μηπως;;;

:gay:

Επισκέπτης
Nα σταματησουν τα off topic απο τους γνωστους βλακες γιατι παταω αναφορες.

(Ο μικρος που μιλαει στην αρχη για το ποσοστο χρηματοδοτησης της παιδειας φαινεται πιο σοβαρος απ τον Τσιπρα)

Προσεξατε ποσο κοντοι ειναι ολοι;

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

και οι κουφαλες οι καθηγητες τα κονομουσαν. Περναν λεφτα και τα ζωα οι μαθητες κανανε καταληψη γιατι ηταν επαναστατες τις φακης.

Πως γινεται να γινω και εγω καθηγητης και να εχω τετοια ζωα να κανουν καταληψη για να περνω τα λεφτα μου εχωρις να δουλευω?!!
Αρε Πασοκαρα εκανες μια γενια γεματη μαλακες .................Παλι καλα που πηγα Στρατο το 95 και δεν εβλεπα τετοια.

Θυμαμαι τις πρωτες καταληψεις τι μεγαλες εκει να δεις τι ειχε γινει...

και δες οτι ολα ειναι πιτσιρικια σκεψου πως ημασταν τοτε!
Και παρε τωρα καμια σχεση μαζεμενα τα πιτσιρικια.
ΑΡΕ ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΛΑ ΒΟΔΙΑ 

εχουμε τωρα ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΑΛΛΑ

να πληρωνουμε τος φασιστες στην γερμανια .

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.946
Πόντοι
6.166
Sepultura - Rodens Club, Athens, Greece (1992-05-03

Ροδον ιστορικο κλαμπ στην Μαρνης ειχε πρωτο βγει το Αrise και φυσικα ημουν μεσα