ρε τυπε που τα θυμηθηκες αυτα ?????? Τι μου θυμησες Αμπελοκηποι σιτυ πουκλαδικο,τεχνικο,γενικο,γυμνασιο να κατεβαινουμε για ντου και πετροπολεμο στους φλωρους του μαρασλειου.
Πετροπολεμο με τους σκιναδες στο λιμανι στο γκυζι ντου μαζι με τα πανκια στους καρεκλαδες. Απιστευετες εποχες.
Πορεια με την μεγαλες καταληψεις πετροπολεμος
πορεια 17 Νοεμβρη μετα πετροπολεμος στην πρεσβεια τα κουμουνια να φυλανε την πορεια τους οι αναρχες να κανουν επεισοδια
γαμισετα απιστευτες εποχες.
τοτε η Αθηνα ειχε τουλαχιστον 10 Rock club και τουλαχιστον 2 dark gothik etc ...ειχε και τα φλωρικα αυτοκινηση κτλ κτλ .
Ολες οι κραγμενες αδερφες που τωρα ακουνε ελληνικα τοτε κρυβοντουσαν μην φανε ξυλιγκι τι πανταζης και μαλακιες τι μακρο και πουστιες τι παεγκυ ζηνα μου λες και πρασινα αλογα τι ταμτα και τα αρχιδια μας κουνιουνται τι Νινο και στον δινω.
οι γκομενες τοτε ηταν ακομα στην αρχη τις μαλακιας τους τις απελευθερωσης πρωτου να αρχισουν να τους περνουν ολους ,
ηταν εποχες που μπορουσες να την πεσεις σε γκομενα στο ξεκαρφωτο και σου καθοτανε αμα γουσταρε .
ουτε γνωστοι ουτε ποιος εισαι γιατι ο κοσμος ηταν πιο απλος δεν ειχε το μυαλο του στην μαλακια.
θυμαμαι ειχα fly μαυρο αβρυλια DR. marteens παλεστηνιακο και παει λεγοντας .
Για την ιστορια ....
Τα fly τα ξεκινησαν οι παοκτζηδες και τα φορουσαν αναποδα. Για το λογο γεμιζανε τα τριγωνα που ειχε το fly με αμμο. Γιαυτο εβλεπες κατι ζωα να τρωνε στην πλατη και στα πλευρα δοκαρια απο οικοδομες και δεν καταλαβαιναν τιποτα. τους καρφωναν με τα κατσαβιδια και ηταν ακομα ορθιοι και δεν εβλεπες αιμα τιποτα...ζωα μιλαμε
θυμαμαι μετα το γηπεδο στην κηφησιας αφου ειχε τελειωσει στην πεφτανε καποιοι για να σου παρουν τα αρβυλια η το fly η το κασκολ .
τις πορειες παναθηναικου απο αλεξανδρας για οακα τις πορειες ολυμπιακου απο πειραια με το τραινο για οακα αστα να πανε πολλη ξυλο ..
αστ ανα πανε τι μου θυμησες
Αμα ελεγες οτι αγαπας την χωρα σου ησουνα φασιστας του κερατα. Γιαυτο μας πανε γαμιοντας τωρα.
Πληρωνουμε τον ψευτοκουμουνισμο του τοτε
δες το κλιπ εδω και θα καταλαβεις γιατι βγηκε
Λαμογιες παντα υπηρχαν απλα δεν ειχε παρει τοσο πολλη αερα το μυαλο του κοσμου οπως τωρα.Τωρα ο κοσμος χαζεψε πολλη ρε παιδι μου . Εκλεισε τις τραπεζες ο τσιπρας τον ψηφισανε τους εβαλε φορους που ειπε οτι δεν θα βαλει τον ψηφησανε καηκανε τα ζωα θα τον ξαναψηφησουνε.......................
οχι πως τοτε με τον μαλακα τον παπαντρεου δεν ειχαμε τα ιδια μωρα τα ιδια ειχαμε απλα ειχαμε παχιες αγελαδες γιατι ειχαμε δραχμη και εκοβε χρημα που μονο στην Ελλαδα ειχε αξια . Ερχονταν οι Γερμανοι και κανανε τσαμπα διακοπες τσαμπα πινανε τσαπμα γαμουσανε και παει λςγοντας.
ειχαμε και την ισοτιμια
185.76 δραχμες το 1 μαρκο
560.56 δραχμες η 1 λιρα αγγλιας
780 δραχμες η 1 λιρα κυπρου
350 δραχμες 1 δολαριο και παει λεγοντας .... και το γαμιση επεφτε κανονικα,απλα ειχε πιο πολλη κοσμο γιατι ηταν ολα τσαμπα
Μας δινανε δανειο και μας γαμουσαν για 10 χρονια...
Τι δανεια μας εδωσε οι τοτε ΕΟΚ τι μετα τα πακετα Ντελορ τι με το μετρο τι με τα λιμανια τι να θυμηθω πλεον στα σαραντα μου
οι πασοκαρα τα γαμισε ολα τους γαμισε την μανα
και τωρα εχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ να τα γαμισι και αυτος ολα
τσαμπα την βγαζανε και τα κουμουνια το 2015 με τον ΣΥΡΙΖΑ θελανε να ξαναφερουμε την δραχμη να μας γαμανε πιο φτηνα οι φασιστες ....