Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Ναι γκλετσος ( χωρίς τα ψησίματα)..Όχι, γατί το λες; Απλά έχουμε αρπάξει λίγο στο σολάριουμ
Εσύ, μπαλαμός είσαι;
Υγ: με ξεπέρασες σε πλήθος μηνυμάτων...
Ναι γκλετσος ( χωρίς τα ψησίματα)..Όχι, γατί το λες; Απλά έχουμε αρπάξει λίγο στο σολάριουμ
Εσύ, μπαλαμός είσαι;
Εντάξει.. κανείς δεν είναι τέλεια..Κατσίβελοι
Ωχ! Με έχει παρασύρει ο @CaptainK....Υγ: με ξεπέρασες σε πλήθος μηνυμάτων...
Τι να κάνω αφού στέλνω ερωτόλογα σε πμ και δεν μου απαντάνε...Τρελαμένη γυρίζεις, τραγουδάς και σφυρίζεις;
Να βάλεις λίγη φαντασία παραπάνω ρε Ωρίωνα. Δεν συναντάς συχνά τύπους σαν και μένα...Τι να κάνω αφού στέλνω ερωτόλογα σε πμ και δεν μου απαντάνε...
βζζζζβζζζζζζβζζζζζζβζζζζζβζζζζζβζζζζβζζζζζζζζβζζζζζζζζζβζζζζζζζζβζζ
Ναι, καλά...και στην disneyland να σας πάω, αφού είστε στρέιτΝα βάλεις λίγη φαντασία παραπάνω ρε Ωρίωνα. Δεν συναντάς συχνά τύπους σαν και μένα...
Καλό το μωρό!Ζευγάρι η Βελγίδα DJ και ο Ιταλός DJ…
(άσχετο, αλλά είναι ολόιδια η πρώην μου η Ολλανδέζα)
2:35
Θα σε κάνω και σένα. Είμαι πολύ πειστικόςΝαι, καλά...και στην disneyland να σας πάω, αφού είστε στρέιτ
Ιδιαιτέρως εύστροφος είστε σίγουρα...πειστικός δεν ξέρω.Θα σε κάνω και σένα. Είμαι πολύ πειστικός
Θα μάθεις. Κάθε πράγμα στην ώρα τουΙδιαιτέρως εύστροφος είστε σίγουρα...πειστικός δεν ξέρω.
Έλα! Γράψε για να με περάσεις!Υγ: με ξεπέρασες σε πλήθος μηνυμάτων...
ωριων πως πανε τα κεφια ? απο τι βλεπω αμφισβητεις το καπετανιο σου συχνα - εχε κανενα σωσιβιο κοντα ο καπετανιος φαινεται λιγο νευρικος
ωριων πως πανε τα κεφια ? απο τι βλεπω αμφισβητεις το καπετανιο σου συχνα - εχε κανενα σωσιβιο κοντα ο καπετανιος φαινεται λιγο νευρικος
Τα κέφια πάνε πρύμα, σοφέ της στεριάς!ωριων πως πανε τα κεφια ? απο τι βλεπω αμφισβητεις το καπετανιο σου συχνα - εχε κανενα σωσιβιο κοντα ο καπετανιος φαινεται λιγο νευρικος
Τώρα, τώρα ξεκινάει το 24ωρο!Αδυνατει να σου απαντησει.
Εκανε 24ωρο ορκο σιωπης σαν τους μοναχους στη μεσαιωνικη Ευρωπη!
Τώρα, τώρα ξεκινάει το 24ωρο!
Ε, να μην απαντούσα στον φίλο jimmys5;
ετσι ειναι η ζωη ωριων η θα μαθεις να κολυμπας η μπλουμ- βεβαια εσυ μην ανησυχεις το ρητο βγηκε πριν ανακαληφθούν τα σωσιβιαΤα κέφια πάνε πρύμα, σοφέ της στεριάς!
Ίσως είναι νευρικός, αλλά με ένα δωράκι, πρέπει να καλμάρει. Μάλλον για αυτό έχει γεμίσει zippo.
Με έβαλες σε σκέψεις πάντως λίγο. Λες να πρέπει να μάθω να κολυμπάω κιόλας, εκτός από το σωσίβιο;
ειμαστε αρσενικα παλιας κοπης ανθρωποι ουσιας και οχι της εικονας - γιατι δεν βλεπεις ταινια?Πάμε γερά τα αρσενικά και οι δροσεροί χέρι χέρι, μεγάλη καρέκλα