Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Αφιερωμένο στον καπετάνιο και τον Ωρίωνα!
Θα σου απαντούσα αλλά με έδιωξαν...Επίσης αφιερωμένο..( στους ίδιους)
Έλα βρε Ωρίωνα! Εγώ πίνω νερό στο όνομά σου. Αν καμιά φορά σε σκληραγωγώ είναι για το καλό σου. Έτσι κάνουμε εμείς οι σκληροτράχηλοι ναυτικοί. Μου ζήτησε ο εφοπλιστής ο προστάτης σου, να σε κάνω άντραΘα σου απαντούσα αλλά με έδιωξαν...
Θα κάνω μόνο like, καρδούλες, χαχα και θυμό. Α και ουάου.
Δεκτή η συγγνώμη σου, δεν σου κρατώ κακία.Έλα βρε Ωρίωνα! Εγώ πίνω νερό στο όνομά σου. Αν καμιά φορά σε σκληραγωγώ είναι για το καλό σου. Έτσι κάνουμε εμείς οι σκληροτράχηλοι ναυτικοί. Μου ζήτησε ο εφοπλιστής ο προστάτης σου, να σε κάνω άντρα
Από πού σε έδιωξαν.. ποιος σε έδιωξε και γιατί?Θα σου απαντούσα αλλά με έδιωξαν...
Θα σου απαντούσα αλλά με έδιωξαν...
Από εδώ με έδιωξαν.Από πού σε έδιωξαν.. ποιος σε έδιωξε και γιατί?
Τι να πεις.. χάλασε ο κόσμος..Από εδώ με έδιωξαν.
Τώρα ποιος και γιατί, δεν έχει νόημα να συζητάω. Κάποιους (εντελώς άδικους) λόγους θα είχε.
Δεν πειράζει, ας είναι καλά εκεί που είναι και καλές θάλασσες να έχει.
είσαι πάρα πολύ παραπονιάρα ρε Ωρίωνα. Δεν προσπαθώ να σου αλλάξω όμως γνώμη γιατί αν κλονίσω την εσωτερική σου ισορροπία δεν θα σου απομένει τίποτα άλλο πια από το να έρθεις τρέχονταςΑπό εδώ με έδιωξαν.
Τώρα ποιος και γιατί, δεν έχει νόημα να συζητάω. Κάποιους (εντελώς άδικους) λόγους θα είχε.
Δεν πειράζει, ας είναι καλά εκεί που είναι και καλές θάλασσες να έχει.
Μην τον βλέπεις έτσι..είναι σκληρός γκέι..είσαι πάρα πολύ παραπονιάρα ρε: Ωρίωνα. Δεν προσπαθώ να σου αλλάξω όμως γνώμη γιατί αν κλονίσω την εσωτερική σου ισορροπία δεν θα σου απομένει τίποτα άλλο πια από το να έρθεις τρέχοντας