argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.939
- Πόντοι
- 9.297
Φυσικά...διαφορετικότητα με την καλή έννοια!Στο μπου υπάρχουν και πορνικες και θρησκευτικές και πολιτικές αναφορές..
Φυσικά...διαφορετικότητα με την καλή έννοια!Στο μπου υπάρχουν και πορνικες και θρησκευτικές και πολιτικές αναφορές..
ΠΑΣΟΚ ...ΕΧΕΤΕ...δεν ΕΧΟΥΜΕ.τοις ευσεβεύσει σύντροφε, ΠΑΣΟΚ έχουμε
Και όμως έχει συμβεί, πρασινοφρουρός καθηγητής στον αγιασμό του Λυκείου μου, έκανε παρατήρηση στον παπά να λέει τοις ευσεβεύσι
ΠΑΣΟΚ ...ΕΧΕΤΕ...δεν ΕΧΟΥΜΕ.
Εγώ ΠΑΣΟΚ ούτε νεκρός!
Ποτέ των ποτών!!!@argyrotoxos η Αριστερα η αντιδεξια ειναι η συνεχεια η μετουσιωση του Χριστιανισμου
κι επειδη η πολιτικη ειναι ανωτερη των θρησκειων σε παρακαλω μην εισαι αρνητικος
ΠΑΟΚ ΠΑΣΟΚ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ !
Αρισταρχάκο μου, φουλ καψούρ είσαι!Ακόμα ένα
Καθόλου.. απλά αποφάσισα να κάνω μια συλλογή με ελληνικα που μου αρέσουν..Αρισταρχάκο μου, φουλ καψούρ είσαι!
Εγώ, όσο δεν βάζεις το "κι οι φίλοι μου μού το χαν πει, ξέχνα Αρίστο, την Φανή, δεν πρόκειται να ξαναρθεί", σε πιστεύω φίλε μουΚαθόλου..
Σωστός καπτεν! Θα βάλω όμως κάτι πολύ ωραίο..Εγώ, όσο δεν βάζεις το "κι οι φίλοι μου μού το χαν πει, ξέχνα Αρίστο, την Φανή, δεν πρόκειται να ξαναρθεί", σε πιστεύω φίλε μου
Αρίσταρχε, μπορείς, αν θες, να μιλήσεις με τον Καπετάνιο σου, που έχει φάει το μουνί με το κουτάλι. Θα μάθεις ότι είναι απλώς ένα γλυκό του κουταλιού και όχι μαγικό.Σωστός καπτεν! Θα βάλω όμως κάτι πολύ ωραίο..
Μαγικό είναι μόνο ο ΟΣΦΠ..( είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό.. χαχαχαχ)..ι είναι απλώς ένα γλυκό του κουταλιού και όχι μαγικό..
Αρίσταρχε, μπορείς, αν θες, να μιλήσεις με τον Καπετάνιο σου, που έχει φάει το μουνί με το κουτάλι. Θα μάθεις ότι είναι απλώς ένα γλυκό του κουταλιού και όχι μαγικό.
Με συγκίνησες ρε παλιομπαγάσα. Μην μασάς.
Θα βάλω κι εγώ 1
Αυτό εδώ του Ρέμου :Μαρκησιε αφιερωμένο σε σένα ( γιατί σου αρέσει πολύ ο ρεμος)
Εντάξει Καπετάνιε, το έχουμε καταλάβει ότι είσαι παρθένος, δεν χρειάζεται να μας το λες συνέχεια.Αρίσταρχε, μπορείς, αν θες, να μιλήσεις με τον Καπετάνιο σου, που έχει φάει το μουνί με το κουτάλι.