Πες έναν τριψήφιο.Tiεγινε,ακόμα εκείνο το βουητό;Ποια σε μελετάει ρε;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το τραγούδι που σας έχει κολλήσει στο μυαλό αυτές τις μέρες...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Marie-ann
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 970
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.941
- Πόντοι
- 9.297
Κρατούσε κάνα τρίωρο;μωρή χαμούρα με συγκινησες. Δεν το περίμενα να ξαναδώ αυτές τις εικόνες. Έχω δει την ταινία στη Τζαϊπούρ το 2012 σε ινδική αίθουσα χωρίς υπότιτλους. Εμπειρία!
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
666Πες έναν τριψήφιο.
Είναι το γλυκό μεθύσι του έρωτα, Αρίσταρχε. Και ο σκεμπές είναι σεξουαλικός.Ζηλεψα τον σκεμπε του και το τσιφτετελο- ζεμπεκικο.. σήκωνε και τα χεράκια του όλο χάρη και ομορφιά.. λες και βγήκε από ίδρυμα..
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.941
- Πόντοι
- 9.297
Ζηλεψα τον σκεμπε του και το τσιφτετελο- ζεμπεκικο.. σήκωνε και τα χεράκια του όλο χάρη και ομορφιά.. λες και βγήκε από ίδρυμα..
Η αλήθεια είναι ότι αν δεν προέκυπτε η πρόσφατη επιτυχία για ίδρυμα θα οδεύε.
Στο θέμα του σκεμπε όμως μπράβο στην Βανδή που δεν έκατσε σε τίποτα γραμμωμενα μαγκοπουστρακια η σε κάναν βαθύπλουτο με το ένα ποδάρι στον τάφο αλλά σε έναν τύπο κυριολεκτικά της διπλανής πόρτας.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Θα Τον γνωρίσεις.
δεν γνωρίζω κανέναν από "Σ"...ή μήπως γνωρίζω
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Στον τύπο του διπλανού ιδρύματος μάλλον..
Η αλήθεια είναι ότι αν δεν προέκυπτε η πρόσφατη επιτυχία για ίδρυμα θα οδεύε.
Στο θέμα του σκεμπε όμως μπράβο στην Βανδή που δεν έκατσε σε τίποτα γραμμωμενα μαγκοπουστρακια η σε κάναν βαθύπλουτο με το ένα ποδάρι στον τάφο αλλά σε έναν τύπο κυριολεκτικά της διπλανής πόρτας.
xxx_male
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2022
- Like
- 8.151
- Πόντοι
- 1.056
H γκομενιτσα θα ασχολιόταν μαζί σου αν είχες Hyundai η αν δεν είχες αυτοκίνητο;
Δε με απασχολεί...
Φροντίζω να έχω όσα θέλω στη ζωή μου, έτσι ώστε να περνάω καλά..!!
Τα υπόλοιπα τα βρίσκω δικαιολογίες...
Του Καπετάνιου του αρέσουν μόνο τα κούφια λόγια, τα οποία όμως δεν μπορεί να μετατρέψει σε πράξεις.Θα Τον γνωρίσεις.
Ο Σουν Τσου το είπε.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.941
- Πόντοι
- 9.297
Φυσικά και δεν σε απασχολεί...απασχόλησε όμως την γκομενιτσα!Δε με απασχολεί...
Φροντίζω να έχω όσα θέλω στη ζωή μου, έτσι ώστε να περνάω καλά..!!
Τα υπόλοιπα τα βρίσκω δικαιολογίες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευτυχώς...φαντάζεσαι να έφερνε για παρέα κάποιον που το όνομα του αρχίζει από...Σ;Του Καπετάνιου του αρέσουν μόνο τα κούφια λόγια, τα οποία όμως δεν μπορεί να μετατρέψει σε πράξεις.
Ο Σουν Τσου το είπε.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Δεν ξέρω για ποιον συνάδελφο μιλάς αλλά εγώ μπορώ να σε μαθω τέλεια τι λέει ο ΤσουΤσουνΤου Καπετάνιου του αρέσουν μόνο τα κούφια λόγια, τα οποία όμως δεν μπορεί να μετατρέψει σε πράξεις.
Ο Σουν Τσου το είπε.
xxx_male
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2022
- Like
- 8.151
- Πόντοι
- 1.056
Τον Σουν Τσου τον ξέρω απ' έξω έτσι κι αλλιώς. Ας μάθω κάτι νέο. Challenge accepted.Δεν ξέρω για ποιον συνάδελφο μιλάς αλλά εγώ μπορώ να σε μαθω τέλεια τι λέει ο ΤσουΤσουν
Πέρασε το μισάωρο. Πάω .
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.197
- Πόντοι
- 3.846
όχι ήταν ένα αστυνομικό τύπου Mission Impossible με γυρίσματα σε 5 χώρες. Καλές οι σκηνές δράσεις, ωραίο και το καυλάκι που έπαιζε, μόνο που οι Ινδοί δε μπορούν να δείξουν ερωτικές σκηνές ενώ θα ρίξουν και 2-3 τσιφτετέλια στη μέση της ταινίας.Κρατούσε κάνα τρίωρο;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.941
- Πόντοι
- 9.297
Μου άρεσε μια ινδική ταινία με μια εντυπωσιακή κοπέλα που έκανε κάτι ματζουνια με μπαχαρικά προσπαθώντας να κερδίσει την αγάπη ενός λευκού άνδρα...όχι ήταν ένα αστυνομικό τύπου Mission Impossible με γυρίσματα σε 5 χώρες. Καλές οι σκηνές δράσεις, ωραίο και το καυλάκι που έπαιζε, μόνο που οι Ινδοί δε μπορούν να δείξουν ερωτικές σκηνές ενώ θα ρίξουν και 2-3 τσιφτετέλια στη μέση της ταινίας.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Θαυμάζω το καλό σου γούστο, Αργύρη.Μου άρεσε μια ινδική ταινία με μια εντυπωσιακή κοπέλα που έκανε κάτι ματζουνια με μπαχαρικά προσπαθώντας να κερδίσει την αγάπη ενός λευκού άνδρα...
Το ήξερα ότι πίσω από τη φαινομενική κόντρα, κρύβεται θαυμασμός και εκτίμηση.Θαυμάζω το καλό σου γούστο, Αργύρη.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Everybody's trying to be my baby, Ωρίωνα. Την ξέρεις την ταινία με την καλόγρια που έφτιαχνε κάτι φανουρόπιτες για να εμφανιστεί πάλι ένας άθεος που την ξετρέλανε; Φοβερή. Ινδική και αυτή.Το ήξερα ότι πίσω από τη φαινομενική κόντρα, κρύβεται θαυμασμός και εκτίμηση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 245
- Εμφανίσεις
- 68K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις