Τι είναι το ΓΑΜΑ Κέι, Ωρίωνα ; Κάποιος ερωτικός κωδικός; Αυτό θες λοιπόν από τον Καπτεν Κέι;
Κυρίως
Τι είναι το ΓΑΜΑ Κέι, Ωρίωνα ; Κάποιος ερωτικός κωδικός; Αυτό θες λοιπόν από τον Καπτεν Κέι;
Εγώ αυτό θέλω να το κάνω σε μια γκόμενα που έχω κατά νου μου.εχω ορκιστει στον εαυτο μου ότι αν μια μερα σε πετυχω στο δρομο θα αγορασω γιαουρτι και θα σε γιαουρτωσω
Και φακή ΜπελούγκαΞηροί καρποί, νερό φίλτρου, μέλι, φρούτα και λαχανικά!
Το λένε και οι γιατροί ελαφρώς πεινασμένοι για καλή υγείαΟύτε η Δεσποινάρα είναι για χόρταση;;;
Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν θα χορτάσουμε ποτέ εμείς;
Είσαστε αχόρταγη/ος?Ούτε η Δεσποινάρα είναι για χόρταση;;;
Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν θα χορτάσουμε ποτέ εμείς;
Θα σκεφτώ την πρότασή σου και θα απαντήσω ναι. Και τι άλλο;
Κυρίως
Και το αστείρευτο χιούμορ σου. Κυρίως.Θα σκεφτώ την πρότασή σου και θα απαντήσω ναι. Και τι άλλο;
Ωρίωνα, μόλις πήρες την πιο σοφή και ταυτόχρονα ηδονική απόφαση της ζωής σου. Σε συγχαίρω.Και το αστείρευτο χιούμορ σου. Κυρίως.
Ευχαριστώ, CaptainK!Ωρίωνα, μόλις πήρες την πιο σοφή και ταυτόχρονα ηδονική απόφαση της ζωής σου. Σε συγχαίρω.
Ναι. Ευτυχώς έχω καλό μεταβολισμό.Είσαστε αχόρταγη/ος?
Ποιος είναι αυτός ο πισωγλέντης ρε Ωρίωνα; Ο δήμαρχος Μυκόνου; Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Μυκόνου; Ο λυκειάρχης σου ;Ευχαριστώ, CaptainK!
Εγώ είμαι, άλλον θα έβαζα; Έχω σκουρύνει λίγο από τα αδιάλειπτα μπάνια μου στην Ψαρρού.Ποιος είναι αυτός ο πισωγλέντης ρε Ωρίωνα; Ο δήμαρχος Μυκόνου; Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Μυκόνου; Ο λυκειάρχης σου ;
Ωρίωνα , μην ντρέπεσαι για το φύλο σου. Εδώ είναι πρωτεύουσα και δεν θεωρούμε τις γυναίκες ufo όπως στο νησί. Μπορείς να εχεις βυζάρες χωρίς να τις συνθλιβεις με επιδέσμουςΕγώ είμαι, άλλον θα έβαζα; Έχω σκουρύνει λίγο από τα αδιάλειπτα μπάνια μου στην Ψαρρού.
Τι; Δεν σου αρέσω;
Ο ήλιος καίει για σας τους γκέι..Εγώ είμαι, άλλον θα έβαζα; Έχω σκουρύνει λίγο από τα αδιάλειπτα μπάνια μου στην Ψαρρού...
Εντάξει, έχω "λίγη" γυναικομαστία παραπάνω. Αυτό δεν με κάνει γυναίκα. Στο κάτω κάτω, ούτε ο πρώτος είμαι, ούτε ο τελευταίος.Ωρίωνα , μην ντρέπεσαι για το φύλο σου. Εδώ είναι πρωτεύουσα και δεν θεωρούμε τις γυναίκες ufo όπως στο νησί. Μπορείς να εχεις βυζάρες χωρίς να τις συνθλιβεις με επιδέσμους
Μόνο ο Αριστ@ρχος με καταλαβαίνει.Ο ήλιος καίει για σας τους γκέι..
ωριων εισαι γκει?Εντάξει, έχω "λίγη" γυναικομαστία παραπάνω. Αυτό δεν με κάνει γυναίκα. Στο κάτω κάτω, ούτε ο πρώτος είμαι, ούτε ο τελευταίος.
Μόνο ο Αριστ@ρχος με καταλαβαίνει.
Η γυναικομαστια προέκυψε απτά αναβολικά τότε που πήγαινες γυμναστήριο..Εντάξει, έχω "λίγη" γυναικομαστία παραπάνω. Αυτό δεν με κάνει γυναίκα. Στο κάτω κάτω, ούτε ο πρώτος είμαι, ούτε ο τελευταίος.
Όχι φίλε μου, είναι κορίτσι που το πίεσαν να γίνει λεσβίαωριων εισαι γκει?