Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Aστα σάπια..είσαι πλουσια γκέι ..( με τον τόνο στο Γιώτα)Δεν έχω λεφτά. Το μόνο χαρακτηριστικό που έχω πάρει από το νησί είναι ότι είμαι γ-κέι.
Aστα σάπια..είσαι πλουσια γκέι ..( με τον τόνο στο Γιώτα)Δεν έχω λεφτά. Το μόνο χαρακτηριστικό που έχω πάρει από το νησί είναι ότι είμαι γ-κέι.
Ωχ, καλά που μου το θύμισες να κάνω αίτηση στο Market pass.Aστα σάπια..είσαι πλουσια γκέι ..( με τον τόνο στο Γιώτα)
Φασούλι το φασούλι.. κλπκλπΩχ, καλά που μου το θύμισες να κάνω αίτηση στο Market pass.
Και τι έρωτας!!Τραγουδαρα!
Εντάξει ναι . γιατί όχι.. (εκτός αν ξέρεις πράματα και δε λες)Και τι έρωτας!!
Δεν ξέρω τίποτα. Είναι οφθαλμοφανές. Ξεχειλίζει.Εντάξει ναι . γιατί όχι.. (εκτός αν ξέρεις πράματα και δε λες)
Τον έφαγε τον μπισπικη η Βανδή όλο χορεύει χορεύει
Άντε μωρέ, ο γερομπισμπίκης....Τον έφαγε τον μπισπικη η Βανδή όλο χορεύει χορεύει
Άντε να τον ξεπαστρεψει και να έχουμε και σειρά εμείς η δεσποναρα δεν είναι για χορτασηΆντε μωρέ, ο γερομπισμπίκης....
Όντως αυτός ι έρωτας ξεχειλίζει από αλκοόλ..
Για εκεί πάει..η Δέσποινα θα πάρει τι αίμα της πίσω ( κυριολεκτικά) για το άπειρο κέρατο που έφαγε από ντεμινιο..Άντε να τον ξεπαστρεψει και να έχουμε και σειρά εμείς η δεσποναρα δεν είναι για χορταση
Όχι και γερομπισμπικης..νέο παιδί..νεώτερος από μένα..Άντε μωρέ, ο γερομπισμπίκης....
Ούτε η Δεσποινάρα είναι για χόρταση;;;Άντε να τον ξεπαστρεψει και να έχουμε και σειρά εμείς η δεσποναρα δεν είναι για χορταση
Λες να είναι 30 δηλαδής;Όχι και γερομπισμπικης..νέο παιδί..νεώτερος από μένα..
Το φάντασμα του μπισμπικη από το μέλλον..Τον έφαγε τον μπισπικη η Βανδή όλο χορεύει χορεύει
Εσύ είσαι γκέι..πάρε τον μπισμπικη..Ούτε η Δεσποινάρα είναι για χόρταση;;;
Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν θα χορτάσουμε ποτέ εμείς;
Αν πινεις τρία μπουκάλια τη μέρα..και κάνεις τρία πακέτα..Λες να είναι 30 δηλαδής;
Τι κάνουν οι καταχρήσεις ...
Ενώ εσύ με τους ξηρούς καρπούς, είσαι 32 και μοιάζεις με 22Αν πινεις τρία μπουκάλια τη μέρα..και κάνεις τρία πακέτα..
Ξηροί καρποί, νερό φίλτρου, μέλι, φρούτα και λαχανικά!Ενώ εσύ με τους ξηρούς καρπούς, είσαι 32 και μοιάζεις με 22
Τι είναι το ΓΑΜΑ Κέι, Ωρίωνα ; Κάποιος ερωτικός κωδικός; Αυτό θες λοιπόν από τον Καπτεν Κέι;Δεν έχω λεφτά. Το μόνο χαρακτηριστικό που έχω πάρει από το νησί είναι ότι είμαι γ-κέι.