CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Δηλαδή, εάν αρχίσω να ασχημονώ σε βάρος σου, δεν θα απαντήσεις;Έλα! Γράψε για να με περάσεις!
Να, σήμερα δεν θα γράψω τίποτα άλλο!
Δηλαδή, εάν αρχίσω να ασχημονώ σε βάρος σου, δεν θα απαντήσεις;Έλα! Γράψε για να με περάσεις!
Η διαφορά μεγάλωσε κι άλλο..( δε θέλω να σε ξεπεράσω για να μην νοιωθω πολύ χασομερης.. )Έλα! Γράψε για να με περάσεις!
Συμφωνώ..ένας σκληρός καπετάνιος με ένα δροσερό αγόρι γκέι σε αμαρτωλό ξενοδοχείο..σα σενάριο ταινίας..( νομίζω υπάρχει μια τέτοια ταινία)
Αρίσταρχε, το πρωί στις 5 με τον μάρτυρά σου κάτω από την γέφυρα. Διάλεξε εσύ όπλο. Γράψε διαθήκη. Ο Καπετάνιος δεν είναι ντιγκινταγκας.Συμφωνώ..ένας σκληρός καπετάνιος με ένα δροσερό αγόρι γκέι σε αμαρτωλό ξενοδοχείο..σα σενάριο ταινίας..( νομίζω υπάρχει μια τέτοια ταινία)
Όταν θα φιλιούνται θα τρίβονται τα μούσια τους ..σπίθες θα βγαίνουν..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί λυπηθηκες Ωρίωνα?
Πολύ αρσενικό αυτό.....Πάμε γερά τα αρσενικά και οι δροσεροί χέρι χέρι, μεγάλη καρέκλα
Τύπε νού σου....Συμφωνώ..ένας σκληρός καπετάνιος με ένα δροσερό αγόρι γκέι σε αμαρτωλό ξενοδοχείο..σα σενάριο ταινίας..( νομίζω υπάρχει μια τέτοια ταινία)
Όταν θα φιλιούνται θα τρίβονται τα μούσια τους ..σπίθες θα βγαίνουν..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί λυπηθηκες Ωρίωνα?
μη τον κολλας εχει
Διαλέγω σφεντόνες! Δύο βότσαλα ο καθένας!Αρίσταρχε, το πρωί στις 5 με τον μάρτυρά σου κάτω από την γέφυρα. Διάλεξε εσύ όπλο. Γράψε διαθήκη. Ο Καπετάνιος δεν είναι ντιγκινταγκας.
Αυτό είναι ένα ραντεβού θανάτου
Πιανης ο άντρας?Τύπε νού σου....
Μπαίνει και ο άντρας της...
Μην πας για μαλλί και γυρίσεις με κώλο τούνελ Ακράτας....
ΑυτηνήςΠιανης ο άντρας?