You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το τραγούδι που σας έχει κολλήσει στο μυαλό αυτές τις μέρες...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Marie-ann
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 970
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
Ωραίο - αν και στην Βανδή ταιριάζει ο ήλιος όχι η βροχή ο ήλιος - αυτός ο θλιμμένος με τα μούσια σαν ναυτικός/ καπετάνιος μου φέρνειThe show must go on, gentlemen
@jimmys5 τι τραγουδάρα είναι αυτή - από την αρχή μέχρι το τέλος, με τη βροχή να πέφτει...
Αν είναι zippo ο αναπτήρας που κρατάει, μπορεί να είναι και ο δικός μαςαυτός ο θλιμμένος με τα μούσια σαν ναυτικός/ καπετάνιος μου φέρνει
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
Zippo? καλά πού είμαστε στη δεκαετία του 90' λες να έχει βάλλει και σεμεδακια στη γέφυρα από αυτά πού έβαζαν οι μάνες μας πάντως μετά από αυτό το τραγούδι Ωρίων πιστεύω αρχίζεις να αποκτάς γούστο και στη μουσική και στις γυναίκεςΑν είναι zippo ο αναπτήρας που κρατάει, μπορεί να είναι και ο δικός μας
Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου, πάντως, ευχαριστώ για την ενθάρρυνση jimmys5.πάντως μετά από αυτό το τραγούδι Ωρίων πιστεύω αρχίζεις να αποκτάς γούστο και στη μουσική και στις γυναίκες
Διαγραμμένο μέλος 225070
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2022
- Like
- 469
- Πόντοι
- 21
Βας Βας παρασκευας
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
Μπράβο Ωρίων πάρε τον δρόμο σού απέκτησε γνώση και στα τελευταία χτύπα και ένα γεροντοερωτα σαν της Βανδής με τον μπισπικη και κάνε μας υπερήφανουςΈχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου, πάντως, ευχαριστώ για την ενθάρρυνση jimmys5.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Τι να κάνω φιλαράκι; Αναπτήρες μου έκαναν δώρο οι υποψήφιες καπετανισσες. Αν θες μπορώ να σου χαρίσω μερικούς.Zippo? καλά πού είμαστε στη δεκαετία του 90' λες να έχει βάλλει και σεμεδακια στη γέφυρα από αυτά πού έβαζαν οι μάνες μας πάντως μετά από αυτό το τραγούδι Ωρίων πιστεύω αρχίζεις να αποκτάς γούστο και στη μουσική και στις γυναίκες
Θα σου έλεγα τι έχω στην γέφυρα αλλά σέβομαι τα άσπρα σου μαλλιά ρε Τζίμυ
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
χαχα δεν ειμαι και κανενας δεσποτης να με σεβεσαι καπετανιε μου - ακομα γκριζομαλλης ειμαι η οπως ελεγαν παλια ψαρομαλληςΤι να κάνω φιλαράκι; Αναπτήρες μου έκαναν δώρο οι υποψήφιες καπετανισσες. Αν θες μπορώ να σου χαρίσω μερικούς.
Θα σου έλεγα τι έχω στην γέφυρα αλλά σέβομαι τα άσπρα σου μαλλιά ρε Τζίμυ
Για πες σε μένα, που δεν έχω άσπρα μαλλιά.Θα σου έλεγα τι έχω στην γέφυρα αλλά σέβομαι τα άσπρα σου μαλλιά ρε Τζίμυ
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
κι αν δεν έχεις καθόλου μαλλιά και με πιάσεις κορόιδο; Εσύ την μια εισαι γυναίκα, την άλλη γκέι, την άλλη από την Μύκονο και διάφορα άλλα τρελά. Πώς ξέρω εγώ ότι δεν είσαι και κάνας ανώμαλος καράφλας;Για πες σε μένα, που δεν έχω άσπρα μαλλιά.
Εγώ δεν έχω πει ΠΟΤΕ ότι είμαι γυναίκα. Είμαι γκέι από τη Μύκονο. Γιατί αυτό το θεωρείτε τρελό τώρα, δεν καταλαβαίνω....κι αν δεν έχεις καθόλου μαλλιά και με πιάσεις κορόιδο; Εσύ την μια εισαι γυναίκα, την άλλη γκέι, την άλλη από την Μύκονο και διάφορα άλλα τρελά. Πώς ξέρω εγώ ότι δεν είσαι και κάνας ανώμαλος καράφλας;
Τέλος πάντων, δεν πειράζει Καπετάνιε μου, δικαιολογώ τα νευράκια σας επειδή δεν θα γαμήσετε την Τέα και θα αρχίσετε να ζωγραφίζετε στο μπλοκ.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
και τις πορνοκριτικές σας που είχαν και μεγάλη επιτυχία, στις οποίες μας λέγατε ότι είστε γυναίκα και έχετε μουνί, ποιος τις έγραφε; το πνεύμα της Μάρως Βαμβουνάκη και όχι εσείς;Εγώ δεν έχω πει ΠΟΤΕ ότι είμαι γυναίκα. Είμαι γκέι από τη Μύκονο. Γιατί αυτό το θεωρείτε τρελό τώρα, δεν καταλαβαίνω....
Τέλος πάντων, δεν πειράζει Καπετάνιε μου, δικαιολογώ τα νευράκια σας επειδή δεν θα γαμήσετε την Τέα και θα αρχίσετε να ζωγραφίζετε στο μπλοκ.
Όσο για την Τέα, απλώς παρεξήγησε την ειλικρινή μου απορία: δεν χωράει το μυαλό μου να κάνει κάποιος όλα αυτά τα ωραία με μια όμορφη και να μην θέλει το καλύτερο. Ήταν και σεντόνι η παρουσίαση και αμφέβαλα για τα κουρασμένα μάτια μου. Αλλά τι να κάνεις ; Σε αυτό τον κόσμο όλοι είναι καχύποπτοι.
Φευ.
Γιατί, οι υπόλοιποι που γράφουν ότι κάνουν το κάθε κορίτσι να τελειώνει 3-4 φορές δηλαδή κλπ κλπ λένε αλήθειες; Εγώ γιατί να γράφω αλήθειες στις κριτικές;και τις πορνοκριτικές σας που είχαν και μεγάλη επιτυχία, στις οποίες μας λέγατε ότι είστε γυναίκα και έχετε μουνί, ποιος τις έγραφε; το πνεύμα της Μάρως Βαμβουνάκη και όχι εσείς;
Η Τέα, είναι σίγουρο ότι θα επανορθώσει για το σφάλμα της.Όσο για την Τέα, απλώς παρεξήγησε την ειλικρινή μου απορία: δεν χωράει το μυαλό μου να κάνει κάποιος όλα αυτά τα ωραία με μια όμορφη και να μην θέλει το καλύτερο. Ήταν και σεντόνι η παρουσίαση και αμφέβαλα για τα κουρασμένα μάτια μου. Αλλά τι να κάνεις ; Σε αυτό τον κόσμο όλοι είναι καχύποπτοι.
Φευ.
Το "όλοι" συμπεριλαμβάνει και εσάς. Φευ.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Εντάξει Ωρίωνα. Δεν είσαι γυναίκα. Αρα είσαι άντρας (γκέι ή όχι - αδιάφορο) και συνεπώς μπορεί να είσαι καράφλας. Ναι ή όχι; Γιατί από εκεί ξεκίνησε η συζήτηση..Γιατί, οι υπόλοιποι που γράφουν ότι κάνουν το κάθε κορίτσι να τελειώνει 3-4 φορές δηλαδή κλπ κλπ λένε αλήθειες; Εγώ γιατί να γράφω αλήθειες στις κριτικές;
Η Τέα, είναι σίγουρο ότι θα επανορθώσει για το σφάλμα της.
Το "όλοι" συμπεριλαμβάνει και εσάς. Φευ.
Πόσο ζηλιάρα!
Εννοείται καράφλας - οι καράφλες είναι πιο σεξουαλικοίΕντάξει Ωρίωνα. Δεν είσαι γυναίκα. Αρα είσαι άντρας (γκέι ή όχι - αδιάφορο) και συνεπώς μπορεί να είσαι καράφλας. Ναι ή όχι; Γιατί από εκεί ξεκίνησε η συζήτηση..
Οπότε πείτε μου, αν θέλετε, τι έχετε στη γέφυρα....
Πόσο ζηλιάρα!
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Καλώς. Όχι ότι κέρδισες στην συζήτηση. Βλακεία συλλογισμό έκανες πάλι, αλλά για να μην κουράζεις τον κόσμο. Λοιπόν, έχω κάτι σεμεδάκια της αείμνηστης γιαγιάς μου (την οποία γνωρίζεις από πριν αρχίσεις να έχεις άνοια) μια συλλογή ζιπο με αφιερώσεις, διάφορα περίεργα καπνά, ρούμια και ουίσκιΕννοείται καράφλας - οι καράφλες είναι πιο σεξουαλικοί
Οπότε πείτε μου, αν θέλετε, τι έχετε στη γέφυρα....
Καλάμια.Καλώς.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 245
- Εμφανίσεις
- 68K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 21