Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Πολλές αναμνήσεις από αυτό το τραγούδι...
( Άκουγα το cd παίζοντας άπειρες ώρες στον υπολογιστή .. ωραία παιδικά χρόνια! Όχι όπως τώρα με τα Facebook και τα Instagram και τα πορνό σάιτ...αγνά χρόνια τότε!)
Ααααααχχχχχχχχχ.... ωραία χρόνια - ανέμελα!
Τι μου θυμισες τωρα;
Να παιζω FIFA και να ακουω αυτο ξανα και ξανα!
Σημειωτέον ότι αυτό το τραγούδι κυκλοφόρησε το 2002.Πολλές αναμνήσεις από αυτό το τραγούδι...
( Άκουγα το cd παίζοντας άπειρες ώρες στον υπολογιστή .. ωραία παιδικά χρόνια! Όχι όπως τώρα με τα Facebook και τα Instagram και τα πορνό σάιτ...αγνά χρόνια τότε!)
Σημασία έχει πώς αισθάνεσαι!Σημειωτέον ότι αυτό το τραγούδι κυκλοφόρησε το 2002.
Και εσύ ισχυρίζεσαι ότι, ως παιδί, άκουγες το CD, παίζοντας υπολογιστή.
Θυμίζω ότι παιδικά χρόνια είναι η έκταση της ηλικίας από την γέννηση έως την εφηβεία.
Πού τα πουλάς αυτά, Βασίλη Καρρά;
Δεκτόν. Εδώ άλλοι αισθάνονται μούτσοι.Σημασία έχει πώς αισθάνεσαι!
Φαινόμενο άξιο μελέτης και παρατήρησης ..Δεκτόν. Εδώ άλλοι αισθάνονται μούτσοι.
Δεκτόν. Εδώ άλλοι αισθάνονται μούτσοι.
The rain must fall...μόνο αλήθειες στο bou
Θέλεις να εξομολογηθείς ότι παντρεύτηκες έναν γέρο εφοπλιστή και τώρα που ερωτεύτηκες τρελά κάποιο άλλο πρόσωπο φοβάσαι ότι θα σε απορρίψει αν μάθει ότι είσαι σύζυγος ενός γερομπαμπαλή, ε;Δεκτόν. Εδώ άλλοι αισθάνονται μούτσοι.
Δεκτόν. Εδώ άλλοι αισθάνονται μούτσοι.
Φαινόμενο άξιο μελέτης και παρατήρησης από τους γιατρούς της Λέρου και του Δαφνίου..
Όχι, φοβάμαι ότι θα το μάθει ο γέρος εφοπλιστής, θα με χωρίσει, θα αναγκαστώ να δουλέψω και θα χάσω το ολοήμερο ψωλαρμένισμα στο bouΘέλεις να εξομολογηθείς ότι παντρεύτηκες έναν γέρο εφοπλιστή και τώρα που ερωτεύτηκες τρελά κάποιο άλλο πρόσωπο φοβάσαι ότι θα σε απορρίψει αν μάθει ότι είσαι σύζυγος ενός γερομπαμπαλή, ε;
Πες του ότι απλώς θέλεις να πάρεις δίπλωμα πλοήγησης τάνκερ λύνοντας sudoku, μια αθώα επιθυμίαΌχι, φοβάμαι ότι θα το μάθει ο γέρος εφοπλιστής, θα με χωρίσει, θα αναγκαστώ να δουλέψω και θα χάσω το ολοήμερο ψωλαρμένισμα στο bou
Όχι, φοβάμαι ότι θα το μάθει ο γέρος εφοπλιστής, θα με χωρίσει, θα αναγκαστώ να δουλέψω και θα χάσω το ολοήμερο ψωλαρμένισμα στο bou
Και αν του έχω πει μαλακίες...Μήπως αυτή παραείναι, όμως;Πες του ότι απλώς θέλεις να πάρεις δίπλωμα πλοήγησης τάνκερ λύνοντας sudoku, μια αθώα επιθυμία
Τότε βούιζε αδιαμαρτύρηταΚαι αν του έχω πει μαλακίες...Μήπως αυτή παραείναι, όμως;
Και αν του έχω πει μαλακίες...Μήπως αυτή παραείναι, όμως;
Ναι, αλλά αποδεδειγμένα η πολλή μαλακία κουφαίνει.Δεν υπαρχουν ορια στη μαλακια.
Μονο το συμπαν την ξεπερναει.
Κι αυτο μερικοι το αμφισβητουν!
Ναι, αλλά αποδεδειγμένα η πολλή μαλακία κουφαίνει.
Βζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζββζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζβββζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ