CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.449
- Πόντοι
- 3.786
Αύριο θα είναι η τυχερή σου μέραΠες πως την έβγαλα
Αύριο θα είναι η τυχερή σου μέραΠες πως την έβγαλα
Να παίξω τζόκερ;Αύριο θα είναι η τυχερή σου μέρα
Ακριβώς, αυτό το "buzzing" έχω, γιατρέ.
Tinnitus
Find out about tinnitus (hearing ringing or buzzing), including what you can do to help you cope with it and when to get medical help.www.nhs.uk
Τραγουδάρα...."Στα χέρια μας αν ήταν να πεθάνεις
Θα το 'κανες ετούτη την στιγμή..."
Κάτι από Μπιλ Καρρας και την πρώτη μας νεότητα....ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ!
Από σένα περίμενα το "κλαίει η μάνα μου στο μ-νήμα"
Aλλη εποχή...ο Bill Karras ήταν τόσο ψηλά σε ποιότητα που δεν έχει φτάσει στο ίδιο επίπεδο μετά από τόσες δεκαετίες....Τραγουδάρα....
Να παίξω τζόκερ;
Ακριβώς, αυτό το "buzzing" έχω, γιατρέ.
Τραγουδάρα....
Ωρίωνα, το βουίζειν εστί παραμιλείν. Μπορώ να βοηθήσω. Από αύριο. Όλα θα πάνε καλά.Από σένα περίμενα το "κλαίει η μάνα μου στο μ-νήμα"
Ωρίωνα, το βουίζειν εστί παραμιλείν. Μπορώ να βοηθήσω. Από αύριο. Όλα θα πάνε καλά.
Na κι η επιμόρφωση!
Tinnitus
Find out about tinnitus (hearing ringing or buzzing), including what you can do to help you cope with it and when to get medical help.www.nhs.uk
Δεν είναι τίποτα, γεράματα. Αν προχωρήσουν τα συμπτώματα και στα μάτια ξαναέλαΑκριβώς, αυτό το "buzzing" έχω, γιατρέ.
‘90s… Το θυμάμαι αυτό το ρεπορτάζ Ντινόπουλου…Δεν είναι τίποτα, γεράματα. Αν προχωρήσουν τα συμπτώματα και στα μάτια ξαναέλα
Τώρα έγινε αγρότης κάπου στην Καβάλα αν θυμάμαι καλά.. εν τω μεταξύ έχει παχύνει υπερβολικά πολύ..Aλλη εποχή...ο Bill Karras ήταν τόσο ψηλά σε ποιότητα που δεν έχει φτάσει στο ίδιο επίπεδο μετά από τόσες δεκαετίες....
Εγώ είμαι..όλα εντάξει! Να εδώ!‘90s… Το θυμάμαι αυτό το ρεπορτάζ Ντινόπουλου…
Που να είναι αυτό το παλικάρι τώρα.?!?
Τι να κάνει?
Mακαρι να στρώσει...πάντως όσο είναι μακρυά από την νύχτα κερδίζει χρόνο ζωής.Τώρα έγινε αγρότης κάπου στην Καβάλα αν θυμάμαι καλά.. εν τω μεταξύ έχει παχύνει υπερβολικά πολύ..
Πιθανότατα μέλος που γράφει στις ελλεεινίδες‘90s… Το θυμάμαι αυτό το ρεπορτάζ Ντινόπουλου…
Που να είναι αυτό το παλικάρι τώρα.?!?
Τι να κάνει?
Μακάρι ο άνθρωπος να ναι καλά..Mακαρι να στρώσει...πάντως όσο είναι μακρυά από την νύχτα κερδίζει χρόνο ζωής.
Είπαμε εγώ είμαι..ευτυχώς έκοψα το LSD, αλλιώς θα ήμουν o sub zero..Πιθανότατα μέλος που γράφει στις ελλεεινίδες
Mπα...αυτός είναι τόσο φευγατος που στα 45 του θα ακούει Τραπ.Τρέλες της νιότης!
The rain must fall...μόνο αλήθειες στο bou