Μου αρέσει που δεν διευκρινίζεις τι είναι λες και είναι κάτι πασίγνωστο σαν τον Λευκό Πύργο η τον Παρθενώνα ...
Εχει αναλυθει στο νημα για τους Illuminnati!
Μου αρέσει που δεν διευκρινίζεις τι είναι λες και είναι κάτι πασίγνωστο σαν τον Λευκό Πύργο η τον Παρθενώνα ...
Δεν βοηθάς....Εχει αναλυθει στο νημα για τους Illuminnati!
Έχεις δίκιο αλλά τι θα μπορούσε να είναι το "Ruby Rooms";Μου αρέσει που δεν διευκρινίζεις τι είναι λες και είναι κάτι πασίγνωστο σαν τον Λευκό Πύργο η τον Παρθενώνα ...
Ρωτάει για το βούισμα τι είναι..Τι θα μπορούσε να είναι το "Ruby Rooms";
Ξενοδοχεία ημιδιαμονής Αθήνα-Κηφισιά - Ruby Rooms Ξενοδοχεία
Τα Ruby Rooms είναι ξενοδοχεία διαμονής και ημιδιαμονής στην Αθήνα και στα Βόρεια Προάστια στην Κηφισιά. Προσφέρονται δωμάτια για ζευγάρια.www.rubyrooms.gr
Ρωτάει για το βούισμα τι είναι..
Ή μήπως αυτο;Ένα άλλο που δεν ξέρω, το έχω ακούσει μόνο μια φορά, στο
ράδιο, πριν πολλά χρόνια πάλι, φρεσκοχωρισμενος στη φάση που ήμουν εντελώς στο χάσιμο, τις πρώτες 15 μέρες ( κόλαση..)
Νομίζω Κιάμος ή κάποιος που μοιάζει με Κιάμο, στίχος κάπως έτσι: μου έκλεισες το σπίτι ( είμαι άσχετος με το είδος)αλλά δε θυμάμαι κάτι άλλο..
Όποιος κατάλαβε ας το αναρτήσει, πλλλιιιζ..
Το βούισμα είναι μία ενόχληση στα αυτιά που με ταλαιπωρεί τελευταία.Ρωτάει για το βούισμα τι είναι..
Μάλλον αυτό είναι! Μπράβο αρχηγέ!
Δεν ήταν Καρράς σίγουραΉ μήπως αυτο;
αφού σου λέει ότι είναι άσχετος με το είδος...δεν ξέρει καν τον Καρρά.Μοιαζει ο Καρρας με Κιαμο;
Ιεροσυλια!
Αυτό το είπα πρόσφατα..ευτυχώς που δεν έγινε - χωρίς να ξέρω το άσμα
Τον ξέρω τον Καρρά.. εντάξειαφού σου λέει ότι είναι άσχετος με το είδος...δεν ξέρει καν τον Καρρά.
Πόσα ξέρεις εσύ....Τον ξέρω τον Καρρά.. εντάξει
Φλασμπακ 10 χρόνια πίσω..πωπω...
Αυτό το είπα πρόσφατα..ευτυχώς που δεν έγινε - χωρίς να ξέρω το άσμα
Πόσα ξέρεις εσύ....
και σε κάνει εμμουνικόΤο βούισμα είναι μία ενόχληση στα αυτιά που με ταλαιπωρεί τελευταία.
Ναι, αλλά τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ τον ξέρεις;Αυτό το είπα πρόσφατα..ευτυχώς που δεν έγινε - χωρίς να ξέρω το άσμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τον ξέρω τον Καρρά.. εντάξει
σε τελευταίο στάδιοκαι σε κάνει εμμουνικό
Όχι τον Κώστα δε τον ξέρω..και σε κάνει εμμουνικό
Ναι, αλλά τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ τον ξέρεις;