Νέα

Το τραγούδι που σας έχει κολλήσει στο μυαλό αυτές τις μέρες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Marie-ann
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 970
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81
Αν δεν είσαι άνω των 50 ετών δοκίμασε ροκ 80s -90s...
Λέγεται ότι η ροκ των 60s ,oσο καλή και να είναι,είναι η μουσική της ήττας στο Βιετνάμ.Καθολου καλος συνειρμός για την περίπτωση σου....
σ ευχαριστω ομως η ροκ μουσικη μετα το 80 περα απο απο τους Nirvana..μου θυμιζει προσωπικα τα Ζουζουνια στο Αλτερ..συλλογικο υποσυνειδητο λεγεται αυτο για το Βιετναμ...ο ανθρωπινος εγκεφαλος εχει πληροφοριες στο υποσυνειδητο επισης απο την εποχη των σπηλαιων που τον επηρεαζουν στη συμπεριφορα μεχρι και σημερα...

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.994
Πόντοι
6.236
Βζζζζζζζζζζζζζζζζββββββββζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ. Βζζζζ!

Καλώς το πιο καλό παιδί του σάιτ! Τι κάνεις Ωρίωνα; Μας μιλάς από κάποιο τίμιο ξενοδοχείο όπου πήγες για να ισιώσεις λίγο το ταλαίπωρο κορμί σου;
Το ακούς μέχρι εκεί το βούισμα, ε; Δεν εκπλήσσομαι.

Είμαι στο Ruby Rooms. Περνούσα απ' έξω και μ' έπιασε κατούρημα...τι να έκανα;;;;

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.079
Πόντοι
3.506
σ ευχαριστω ομως η ροκ μουσικη μετα το 80 περα απο απο τους Nirvana..μου θυμιζει προσωπικα τα Ζουζουνια στο Αλτερ..Κοινωνικο υποσυνειδητο λεγεται αυτο για το Βιετναμ...ο ανθρωπινος εγκεφαλος εχει πληροφοριες στο υποσυνειδητο επισης απο την εποχη των σπηλαιων που τον επηρεαζουν στη συμπεριφορα μεχρι και σημερα...

Σωστη παρατηρηση.
Τα μικρα παιδια για αυτο φοβουνται το σκοταδι.
Στο υποσυνειδητο υπαρχει ο φοβος της νυχτας γιατι τοτε ημασταν θηραματα!

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Αλλαγή κλίματος
( θυμάμαι μου είχε κολησει πριν πολλά χρόνια σε μια βαριά καψούρα που είχα περάσει για μια παντρεμένη κυρία - παιδικές αρρώστιες)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.994
Πόντοι
6.236
Αλλαγή κλίματος
( θυμάμαι μου είχε κολησει πριν πολλά χρόνια σε μια βαριά καψούρα που είχα περάσει για μια παντρεμένη κυρία - παιδικές αρρώστιες)
Σου το είπε το "ναι" τελικά;

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.079
Πόντοι
3.506

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.043
Πόντοι
9.297
Το ακούς μέχρι εκεί το βούισμα, ε; Δεν εκπλήσσομαι.

Είμαι στο Ruby Rooms. Περνούσα απ' έξω και μ' έπιασε κατούρημα...τι να έκανα;;;;
Μου αρέσει που δεν διευκρινίζεις τι είναι λες και είναι κάτι πασίγνωστο σαν τον Λευκό Πύργο η τον Παρθενώνα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom