Νέα

Το θέμα των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Tιποτα δεν θα πει διοτι εχει την φωλια του λερωμενη. Οχι μονο απεναντι μου αλλα απεναντι σε ολους. Κατι το οποιο γνωριζει. Για αυτο λοιπν, τουμπεκι ψιλοκομμενο :rolleyes:
Μιλαμε για παιχνιδι νευρων και πιστεψε με κανενα μουνι δεν μπορει να μου σπασει τον τσαμπουκα πριν του τον σπασω εγω.

Ειμαι σωστος και οπως πρεπει να ειμαι απεναντι στους πελατες. Γιατι αυτοι δεν φταινε σε τιποτα. Απεναντι στον νοικοκυραιο, θα ειμαι επισης οπως 'πρεπει'. Ας προσεχε. Αυτον τον πολεμο δεν τον ξεκινησαν οι εραγαζομενοι πουθενα. Οι νοικοκυραιοι Τα λαμόγια τον ξεκινησαν κανοντας οτι τους καβλωσει γιατι 'υπαρχει κριση'  :rolleyes:
Πουτσα τωρα και οποιος αντεξει.  :rockon:

Οι "σωστοί" ήταν και είναι κύριοι.
Αυτοί που έχουν συνηθίσει να μην πληρώνουν εφορία, να "πηδάνε" την ουρά για να είναι πρώτοι, να παρκάρουν σε θέσεις ανπήρων για να μην περπατήσουν 10 μέτρα, κλπ. αυτοί οι "τύποι" έχουν τη νοοτροπία/συλλογιστική του "βρήκαμε παπά..."

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
....ΑΣΧΕΤΑΚΙ χαχαχαχα....λοιπον καταρχας δεν ξερουν να "σιδερωσουν" ολοι..αρα ο μαστορας σιδερωνει και ο βοηθος κουβαλαει....στους σοφατζηδες τωρα...προφανως και ολοι ξερουν να κανουν λασπη,ΑΛΛΑ το συνεργειο εχει εναν που δουλευει τη μηχανη(και ξερει να σου βγαλει πεταχτο ,λασπη,μαρμαρο)...ολοι οι αλλοι τραβανε πηχη...ρουφα τη μυξα σου και ασε την οικοδομη ησυχη,αρκετα την εχεις μπινελικωσει!

αλλα ντάλα... IQ ντουβαριού ...

ρε μαλάκα αυτό κατάλαβες... ??????? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Σαντορινη, το χω βρει ηδη. Το θεμα ειναι οτι εκει χρειαζεσαι κι αλλα. Μεταφορικο πχ.
Ασε που αν παω εκει και δω κανα κωλο καλοκαιριατικα θα χουμε αλλα  :rolleyes:

δηλαδή εκεί το αφεντικό δεν βάζει τον σερβιτόρο να ξεφορτώνει τις κάσες με τις μπύρες ????

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Οσοι εχουν φτασει σε σημειο να λενε"να πα να γαμηθει το συμπαν για να εχω εγω το μεροκαματο μου"ας πανε να κανουν παρεα με τον τραβατρομπα(αν δεν κανουν ηδη).

Εγω βεβαια- αν ειδες και παρακατω τι εγραψα- σαφως ΔΕΝ ειπα αυτο. Ειπα απλως οτι θα πρεπει να ληφθει υποψη, με μια αναλογη βαρυτητα- ΚΑΙ αυτο, στις ολες εκδηλωσεις κλπ κλπ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
....ΑΣΧΕΤΑΚΙ χαχαχαχα....λοιπον καταρχας δεν ξερουν να "σιδερωσουν" ολοι..αρα ο μαστορας σιδερωνει και ο βοηθος κουβαλαει....στους σοφατζηδες τωρα...προφανως και ολοι ξερουν να κανουν λασπη,ΑΛΛΑ το συνεργειο εχει εναν που δουλευει τη μηχανη(και ξερει να σου βγαλει πεταχτο ,λασπη,μαρμαρο)...ολοι οι αλλοι τραβανε πηχη...ρουφα τη μυξα σου και ασε την οικοδομη ησυχη,αρκετα την εχεις μπινελικωσει!

και για να καταλάβεις...

μια μέρα ο βοηθός την κοπανάει νωρίτερα γιατί είναι άρρωστος.. τι θα πεί ο σιδεράς ?? αφεντικό την κοπανάω γιατί δεν έχω βοηθό να μου φέρνει σιδερα και η ειδικότητα μου δεν το επιτρέπει ????

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Tιποτα δεν θα πει διοτι εχει την φωλια του λερωμενη. Οχι μονο απεναντι μου αλλα απεναντι σε ολους. Κατι το οποιο γνωριζει. Για αυτο λοιπν, τουμπεκι ψιλοκομμενο :rolleyes:
Μιλαμε για παιχνιδι νευρων και πιστεψε με κανενα μουνι δεν μπορει να μου σπασει τον τσαμπουκα πριν του τον σπασω εγω.

Ειμαι σωστος και οπως πρεπει να ειμαι απεναντι στους πελατες. Γιατι αυτοι δεν φταινε σε τιποτα. Απεναντι στον νοικοκυραιο, θα ειμαι επισης οπως 'πρεπει'. Ας προσεχε. Αυτον τον πολεμο δεν τον ξεκινησαν οι εραγαζομενοι πουθενα. Οι νοικοκυραιοι τον ξεκινησαν κανοντας οτι τους καβλωσει γιατι 'υπαρχει κριση'  :rolleyes:
Πουτσα τωρα και οποιος αντεξει.  :rockon:

γεια σου μπουμπου δουλευταρα

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
δηλαδή εκεί το αφεντικό δεν βάζει τον σερβιτόρο να ξεφορτώνει τις κάσες με τις μπύρες ????

Αυτο δεν μπορω να το ξερω αφου δεν εχω παει.
Αυτο που ξερω ειναι οτι μιλαμε για 12 δωματια ολα κι ολα.
Θελει γκρουμ ο οποιος να εχει και διπλωμα οδηγησης για να πηγαινει να τους παιρνει απ το λιμανι. Αυτο. Αν παω εκει και μου πει τιποτα αλλο(και ρεσεψιονιστας και σερβιτορος κλπ), ειναι καραγκιοζης.
Οταν θες κατι, το λες ευθυς εξαρχης. Ετσι κανει ο σωστος κοσμος.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αυτο δεν μπορω να το ξερω αφου δεν εχω παει.
Αυτο που ξερω ειναι οτι μιλαμε για 12 δωματια ολα κι ολα.
Θελει γκρουμ ο οποιος να εχει και διπλωμα οδηγησης για να πηγαινει να τους παιρνει απ το λιμανι. Αυτο. Αν παω εκει και μου πει τιποτα αλλο(και ρεσεψιονιστας και σερβιτορος κλπ), ειναι καραγκιοζης.
Οταν θες κατι, το λες ευθυς εξαρχης. Ετσι κανει ο σωστος κοσμος.

12 δωμάτια και θέλει αποκλειστικό γκρούμ να πηγαινει να φέρνει τον κόσμο στο λιμάνι ????

καλά ρε παπάρα φιλικά τώρα... δεν καταλαβαίνεις ότι θα κάνεις τα πάντα ???

δηλαδή πόσες φορές θα πηγαινοέρχεσαι την μέρα στο λιμάνι για να κλύπτεις το οκτάωρο ??

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
και για να καταλάβεις...

μια μέρα ο βοηθός την κοπανάει νωρίτερα γιατί είναι άρρωστος.. τι θα πεί ο σιδεράς ?? αφεντικό την κοπανάω γιατί δεν έχω βοηθό να μου φέρνει σιδερα και η ειδικότητα μου δεν το επιτρέπει ????

Τί μου θύμισες...

Καμμιά 10ριά χρόνια πριν είχα μια παρέα, γείτονες κιόλας, που είχαν ένα συγγενή μάστορα (υδραυλικό νομίζω). Πότε έπαιρνε βοηθό τον έναν πότε τον άλλον από την ποαρέα. Ανάλογα με το ποιός έμενε άνεργος. Καλός άνμθρωπος και φιλότιμος

Λοιπόν, είχαμε κάποιον στην παρέα που ήταν μπλεγμένος με την Εργατική Αλληλεγγύη νομίζω ( ; ). Κάποια μέρα (και την εποχή που είχε αυτόν για βοηθό) είχε να τοποθετήσει ο μάστορας ένα τζάκι. Ο τύπος (βοηθός) λοιπόν ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ και ο άνθρωπος έκανε τη δουλειά μόνος του!!!

Είχαν περιφρούρηση μιας απεργίας λέει και δεν τον άφησαν να φύγει...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
12 δωμάτια και θέλει αποκλειστικό γκρούμ να πηγαινει να φέρνει τον κόσμο στο λιμάνι ????

καλά ρε παπάρα φιλικά τώρα... δεν καταλαβαίνεις ότι θα κάνεις τα πάντα ???

δηλαδή πόσες φορές θα πηγαινοέρχεσαι την μέρα στο λιμάνι για να κλύπτεις το οκτάωρο ??

Το τι καταλαβαινω εγω ή εσυ, καμια σχεση δεν εχει με το τι λεει αυτος ετσι?  :rolleyes:
Αν θελει αυτο, μπορει πολυ απλα να το πει νομιζω.
Δεν θα του φαω την καρωτιδα ξερεις. Και μπορουμε να συμφωνησουμε αν θελει αυτο, αν πληρωνει αναλογως.
Δεν ζηταω τον ουρανο με τα αστρα ξερεις, ουτε παραλογος ειμαι.
Αν θες τα παντα και θες 12ωρο, η ταριφα δεν δυναται να πεφτει κατω απο 50 ευρω.
Ουτε μπονους θελω,ουτε να τρωω μεσα, ουτε τιποτα.
Να πληρωνομαι γι αυτο που δουλευω, θελω.
Ουτε κανα αραπη να μου κανει αερα θελω στο μπαρ, ουτε τιποτα μουναρες να με περιμενουν το βραδυ στο δωματιο  :rolleyes:
Λες τι θες, εισαι ντομπρος. Αυτο το εκτιμαω(και ολοι νομιζω).
Αν τα βρουμε, εχει καλως.
Αν οχι, δεν τρεχει, εγω μενω εκει που ειμαι, εσυ κανεις την δουλεια σου με αλλον και ολοι καλα.  :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.430
Πόντοι
2.606
Τί μου θύμισες...

Καμμιά 10ριά χρόνια πριν είχα μια παρέα, γείτονες κιόλας, που είχαν ένα συγγενή μάστορα (υδραυλικό νομίζω). Πότε έπαιρνε βοηθό τον έναν πότε τον άλλον από την ποαρέα. Ανάλογα με το ποιός έμενε άνεργος. Καλός άνμθρωπος και φιλότιμος

Λοιπόν, είχαμε κάποιον στην παρέα που ήταν μπλεγμένος με την Εργατική Αλληλεγγύη νομίζω (;). Κάποια μέρα (και την εποχή που είχε αυτόν για βοηθό) είχε να τοποθετήσει ο μάστορας ένα τζάκι. Ο τύπος (βοηθός) λοιπόν ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ και ο άνθρωπος έκανε τη δουλειά μόνος του!!!

Είχαν περιφρούρηση μιας απεργίας λέει και δεν τον άφησαν να φύγει...
-τζακι ο υδραυλικαρας???μπας και ητανε τζακας?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το τι καταλαβαινω εγω ή εσυ, καμια σχεση δεν εχει με το τι λεει αυτος ετσι?  :rolleyes:
Αν θελει αυτο, μπορει πολυ απλα να το πει νομιζω.
Δεν θα του φαω την καρωτιδα ξερεις. Και μπορουμε να συμφωνησουμε αν θελει αυτο, αν πληρωνει αναλογως.
Δεν ζηταω τον ουρανο με τα αστρα ξερεις, ουτε παραλογος ειμαι.
Αν θες τα παντα και θες 12ωρο, η ταριφα δεν δυναται να πεφτει κατω απο 50 ευρω.
Ουτε μπονους θελω,ουτε να τρωω μεσα, ουτε τιποτα.
Να πληρωνομαι γι αυτο που δουλευω, θελω.
Ουτε κανα αραπη να μου κανει αερα θελω στο μπαρ, ουτε τιποτα μουναρες να με περιμενουν το βραδυ στο δωματιο  :rolleyes:
Λες τι θες, εισαι ντομπρος. Αυτο το εκτιμαω(και ολοι νομιζω).
Αν τα βρουμε, εχει καλως.
Αν οχι, δεν τρεχει, εγω μενω εκει που ειμαι, εσυ κανεις την δουλεια σου με αλλον και ολοι καλα.  :rockon:

δηλαδή ρε φίλε τι θες να σου πεί ???

ξεκινάς πχ 8 το πρωί και το οκτάωρο είναι μέχρι τις 4 το απόγευμα..

8.30 πας αγώγι στο λιμάνι, επιστρέφεις στις 10.30 να πούμε τακτοποιείς τους τύπους στα δωμάτια (βαλίτσες κλπ) και πάει 12.00 ... αλλους δεν περιμένει εκείνη την μέρα ... και σου λέει "κάθεσαι που κάθεσαι δεν πας να κουβαλήσεις με το αμάξι καμμιά δεκαριά κάσες μπύρες από την κάβα και να τις βάλεις στο ψυγείο".. τι θα πείς ρε παπάρα ?? θα πείς όχι ??

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
-τζακι ο υδραυλικαρας???μπας και ητανε τζακας?

Για αυτό έγραψα ρε εξυπνοπούλι το νομίζω.

Υδραυλικός ήταν αλλά έκανε και γενικώς οικοδομικές εργασίες.

Αυτή τη μαλακία βρήκες να πεις ή που παράτησε τον άνθρωπο μόνο του για να κάτσει να περιφρουρει απεργία;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
δηλαδή ρε φίλε τι θες να σου πεί ???

ξεκινάς πχ 8 το πρωί και το οκτάωρο είναι μέχρι τις 4 το απόγευμα..

8.30 πας αγώγι στο λιμάνι, επιστρέφεις στις 10.30 να πούμε τακτοποιείς τους τύπους στα δωμάτια (βαλίτσες κλπ) και πάει 12.00 ... αλλους δεν περιμένει εκείνη την μέρα ... και σου λέει "κάθεσαι που κάθεσαι δεν πας να κουβαλήσεις με το αμάξι καμμιά δεκαριά κάσες μπύρες από την κάβα και να τις βάλεις στο ψυγείο".. τι θα πείς ρε παπάρα ?? θα πείς όχι ??

Ρε παπαρα θα του πεσει ο κωλος αν αυτα μου τα ξεκαθαρισει απο τωρα?
Σου πε κανεις οτι εγω θα πω σιγουρα οχι?
Πες μου τι θες! Αυτο θελω. Ειλικρινεια.
Ζηταω πολλα?
Πες μου τι θες και αν τα βρουμε, μπραβο μας.
Μην ερθω εκει ομως, εχοντας παρατησει την αλλη δουλεια, γνωριζοντας 5 πραγματα για το αντικειμενο εργασιας μου και γνωριζοντας οτι θα παρω ταδε χρηματα και στην πορεια μου βγαλεις αλλα 30 με τα ιδια χρηματα.
Αυτο θελω και δεν ειμαι παραλογος.
Και anyway γαμησαμε το θρεντ με τη δικια μου δουλεια.
Ειμαστε  :offtopic: και συγγνωμη απ ολους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom